Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rá van írva, h szarkazmus... a TBBT-ben is volt eszerint egy olyan rész, ahol segíteni kellett Sheldonnak, h rájöjjön, h Penny csak szarkasztikus volt...MessiFan írta:Akkor is rossz vicc.
Xanthor mit akarsz üzenni ezzel a képpel?
Amit Ilúvatar is! Olvasd el a pappert!MessiFan írta:Akkor is rossz vicc.
Xanthor mit akarsz üzenni ezzel a képpel?
nem kell komolyan venni amit írtamMessiFan írta:Ja biztos formahanyatlás hogy edzésen egy picit rosszul számolta ki a labda ívét (értsd jól: rosszul vette le) és tökön kapta.
Ne vicceljünk már..
http://www.sg.hu/forumkepek/2010_07/Sar ... 00-281.jpgMessiFan írta:Ja biztos formahanyatlás hogy edzésen egy picit rosszul számolta ki a labda ívét (értsd jól: rosszul vette le) és tökön kapta.
Ne vicceljünk már..
Hát igen...ez az amivel Maradona is próbálkozott már, és igazából ő sem járt sok sikerrel. A klasszikuson tényleg váratlan húzás volt, amivel profitálni tudtunk, de úgy néz ki, h hosszútávon nem ez lehet a jó megoldás.Tocy írta:Igen, Messi egyre hátrébb kerül, ugye kb másfél éve került be középre, idén már egyértelműen övé a középső terület, mert van két szélről induló támadónk. Aztán a Clásicóra nagy húzás volt visszavonni a kp-ra Xavi helyére/Xavi mellé. Csak azóta egyre többet van ott, és most már ott tartunk, hogy tegnap sokszor Busquets vonalában vagy akár mögötte kapott labdát. Oké, ki kell hozni a darálóból, de azért a felezőtől ő sem tud csodákat tenni.
Látod pont ezért kezdtem úgy a hsz-emet ahogy mert tudtam, hogy az Agüeros vissza sprint lesz az első ellenérv. Az nagyon szép és hasznos volt nekem is nagyon tetszett, de ezek a dolgok nem az utóbbi 2 hétben kezdődtek hanem már jóval régebb óta csak most fogalmaztam meg.B. Tamás írta:A probléma csak az, hogy rendkívül rossz formában van.
Két hete még 50 métert sprintelt vissza 2-0-nál (!) azért, hogy szerelje Agüerót. Most meg 1-2 lazább meccs, és máris ő Ronaldinho 2.0 jóformán.
Hamarosan újra a legjobb Messi lesz fent a pályán, addig pedig - amilyen fantasztikus játékos - így is lő 1-2 gólt és kioszt néhány asszisztot.
madmushroom!Ilúvatar írta:madmushroom írta:nincs mese, el kell adni...jó lenne kapni érte 70-80 milliót amíg még lehet mert félelmetes hullámvölgyben van, úgy néz ki nincs kiút. a nyáron hallani lehetett a city érdeklődését...talán...pepel sem értem, hogy miért kellett szerződést hosszabbítani![]()
év kommentje!