2011.02.17. 00:26:41
Én is leírnám a véleményem néhány dologról.
1. Ki lehet kapni idegenben egy Arsenaltól 2-1-re,de ez a hozzáállás gyalázatos volt,főleg a második félidőben. Olyan érzésem volt,mintha utaztunk volna egyet az időben a Rijkaard-éráig,akkor láttam utoljára hasonlót. Nem tudtuk megint lezárni a meccset és azzal talán a továbbjutást is.
2. A bírók sem voltak a helyzetmagaslatán,de ennyi benne van bármikor,nem azon múlt. ( Bár Messi gólja tök szabályos volt)
3. Mindenki kritikán aluli volt,nem tudom,h fáradtság miatt vagy tényleg csak le akarták alibizni,de amit Messi csinált ( vagyis inkább nem csinált) a második kapott gólunk előtt az elfogadhatatlan ilyen szinten, ilyen fontos meccsen. Ha ott méltóztatott volna 2 lépést tenni,akkor vagy labdátszerez vagy legalább szabálytalankodott volna. Mostanában több sétálós meccse is volt,de ez nagyon csúnya volt még tőle is. Nem volt benne tűz, mostanában ha nem megy neki úgy a játék vagy nem lő gólt nagyon könnyen feladja. Az elején kell rúgatni vele egy gólt ezentúl,h legyen kedve játszani. Most kihagyta a ziccert utána el is ment a kedve mindentől.
4. Minek kellett visszaállnunk a második félidő közepén,semmi nem indokolta,mert egyáltalán nem volt veszélyes az Arsenal. Addig! Csatár helyett vkp-t hozunk be? Mióta csinálunk mi ilyet? Ráadásul Keita úgy eltűnt a mezőnyben,ahogy kell.
Összefoglalva rengeteg hibát elkövettünk a második félidőben,mind Pep,mind a játékosok,elsősorban a hozzáállás miatt. Szerintem Pepre is átragadt az alibi azért hozta be Keitát,h ok innen már megvan csak le kell sétálni az utolsó 20 percet azt kész.
Persze tudom,h ez a szokásos tavasz előtti forma,uh bízom benne,h a visszavágón már az igazi Barcát fogjuk látni.