Seydou Keita

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 15:24:15

Mintha Xavit meg Iniestát össze lehetne hasonlítani bármikor is Keitával játékban.. :roll:

Nem azért mondom, de tegnap Iniesta és Xavi ha nem is villogtak de rendben tették a dolgukat, a béna csatáraink meg kihagytak mindent.
Ennek megfelelően a béna csatáraink kapták is a savat élen Messivel, úgyhogy most, de amúgy általában is: nem állja meg a helyét az, amit írsz, Fernando.

Mindig pontosan azok a játékosok kapják a kritikát, akik megérdemlik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2011.02.17. 15:22:25

Pepnek nem sok rossz taktikai döntését láttam eddig (egy kezemen meg tudom számolni), de a tegnapi Keita csere éppen ezek közé tartozik.
És nem Keita volt a hibás.

Az Arsenal a bal szélen (a mi jobb oldalunkon) erőltette a támadások jó részét, míg a kontrákat Walcott-ra bízták a jobb szélre. Épp ezért nem volt jó ötlet Keitát behozni, aki az Arsenal jobb szélén (a mi bal szélünkön) dolgozott, pedig ott labda nagyon ritkán járt.
Az amúgy is bizonytalan Piqué, és a védekezésben gyengélkedő Alves mellé kellett volna behozni -szerintem- Mascherano-t, hogy megfelelően zárja le azt az oldalt...már csak azért is, mert Arshavin nem véletlenül lett becserélve.

Keita tette a dolgát, de a haszontalansága nem az ő hibája volt...alig járt arra Arsenal-játékos.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.17. 15:15:22

Sanama írta:
Fernando írta:Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.
Ha valaki rossz és szapulják az a baj.
Ha valaki jó és nem szapulják,akkor meg az... Nem értem!

Busquets és Abidal idén majdnem hibátlanul játszanak,talán ez az oka,hogy nem kapnak kritikát?
Nem, azért mert őket általánosan szokás szidni egy rosszabb meccs sután míg Xavit, Iniestát és Messit nem. Inkább ez az ami elszomorító.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.17. 15:10:04

Andris írta:Biztos nagyon szimpi Pepnek ez a hozzáállás, tuti jól dolgozik edzéseken, meg nagyokat fut, de azért a camp nouban ez még csak egy gyepmesteri mellékállásra kellene hogy elég legyen. :roll:

Semmit de semmit nem profitálunk a játékából, mikor pályán van. Természetesen nem a látványos cselekre, óriási elegáns szerelésekre vagy bombagólokra gondolok, csak egészen egyszerű dolgokra. Mint néhány jó passz előre, vagy pár átlagos szerelés. Teljesen haszontalan a gyerek.
Tegnap azt hittem jó ötlet de mégsem mert kb olyan volt Keita mint egy darab kő amikről visszapattannak a labdák.
Továbbra sem értem, hogy mi a frászért kell (0-1-nél) egy olyan játékost behozni aki az ég adta világon semmit sem tesz hozzá a játékhoz.
Minek vettük meg akkor Afellayt?
Pep ezek miatt fog majd 1x elbukni.
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 15:03:29

Biztos nagyon szimpi Pepnek ez a hozzáállás, tuti jól dolgozik edzéseken, meg nagyokat fut, de azért a camp nouban ez még csak egy gyepmesteri mellékállásra kellene hogy elég legyen. :roll:

Semmit de semmit nem profitálunk a játékából, mikor pályán van. Természetesen nem a látványos cselekre, óriási elegáns szerelésekre vagy bombagólokra gondolok, csak egészen egyszerű dolgokra. Mint néhány jó passz előre, vagy pár átlagos szerelés. Teljesen haszontalan a gyerek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.17. 12:44:55

Sanama írta:
Busquets és Abidal idén majdnem hibátlanul játszanak,talán ez az oka,hogy nem kapnak kritikát?
Pontosan! Ha Keita is úgy játszana, mint ők, akkor itt is elhalkulnának a kritikák. De a malival az a baj, h kb. több gyengébb meccse volt nálunk, mint jó, kiemelkedő pedig tényleg nagyon kevés.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.16. 23:02:44

Keitát akár divat szapulni, akár nem, az a tény, hogy azért jött be, hogy megerősödjön a középpályás védekezés, mégis egy labdaszerzést nem láttam tőle érdemben. Neki kellett volna a kissé elfáradt Piqué-Busquets kettőst megerősíteni, mindkét oldalon, azaz a széleken is friss játékosként úgy aprítani, mint azt gykor van Bommel tetti gránátvörös-kékben, vagy MAscherano szokta. Hol volt ez?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.16. 22:57:45

Fernando írta:
Initom írta:Keitát meg nem értem miért szapuljátok egy folytában.
Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.[/quote

Meg istenítették ibrát...mostmeg...sok a divatdrukker errefele.
Abi & Tito
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.16. 22:57:42

Nem Keitával van bajom hanem azzal, hogy Villa helyére jön.
Na ekkora hülyeséget! Villa lécci had játszon már végig 90 percet!
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.16. 22:57:40

Fernando írta:
Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.
Ha valaki rossz és szapulják az a baj.
Ha valaki jó és nem szapulják,akkor meg az... Nem értem!

barcelonaforever
Jugador del Barça

2011.02.16. 22:56:33

ok, bocs akkor Keita remek napot fogott ki ,,és nem volt olyan mintha 10 en lettünk volna ,,és abszolút nem az lehetett a feladata, h picit szűrjön középpályán.....
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.16. 22:55:41

Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.16. 22:50:18

Most komolyan, semmi baj nem volt vele, nehogy már szidjuk. A cserék abszolút érthetőek voltak, Pep akart valakit a sokat melózó Sergi mellé, így Ini fentebb lépett. Inkább azzal bszta el Pep, hogy elkezdett védekezni. Egyszerűen nem értem, miért nem támadtunk.
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.16. 22:50:02

Sok okos...annyira bírom!
Nem akartok elmenni edzőnek a Barcába?
Hirtelen nagyon sok lett az okos!
Igeeen,biztos jobban tudjátok mint pep.
Keitát meg nem értem miért szapuljátok egy folytában.
Abi & Tito
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.02.16. 22:46:24

Guardiola sz.rul cserél és azt szidjuk, akit beküldött. Gratulálok... :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barcelonaforever
Jugador del Barça

2011.02.16. 22:44:42

Adjuk már el ! egyszerűen nem kedvelem ahogy játszik!!! nem csinál semmit, abszolút nem "Barca szint"!
d
Entrenador del Barça

2011.02.10. 21:50:47

Én nem vagyok meggyőződve arról, hogy Thiago jobban tudná pótolni Iniestát vagy Xavit, mint Keita - egyelőre. Technikásabb, tehetségesebb, igen, de tapasztalatlanabb és kevésbé kiegyensúlyozott. De szerencsére van egy Guardiolánk, akit jogosan lehet sokmindenért kritikával illetni, de azért úgy tűnik a fiatal játékosok csapatba építésében mégiscsak jó az öreg. Ha úgy fogja gondolni, hogy Thiago elég jó, hogy átvegye a mali szerepét, akkor áldásom Keita eladására. Tudom, hogy Keita nagy kedvence Pepnek, de azért szerintem eljön az idő, amikor gond nélkül el fogja engedni.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.10. 15:13:15

LG írta:
Kalap1988 írta:dobogósról beszélünk, jó, ha 3-4 játékost fel tudsz sorolni az egész világról, akik 80-90%-ban tudják pótolni őket. 100%-osan senki. A padon ültetni pedig mondjuk egy Fabregast, csak azért, hogy, ha Ini lesérül tudja valaki pótolni, elég nagy luxus és a játékosnak is tönkreteszi a karrierjét ( vagyis ezen éveit, amikor emiatt a kispadon ül). Ki tudja pótolni a reálban Ronaldot? Senki. Ki tudja pótolni mondjuk az Interben Eto'ot vagy Sneijdert, illetve a Milanban Ibrát? Senki. Sorolhatom még az összes európai nagynak mondott csapatot, az angolokkal egyetemben. Teljesen azonos képességű labdarúgók nincsenek a padon sehol, 1-1 játékos és poszt kivételével. 2 aranylabda dobogóst pedig még nehezebb pótolni. Ha mondjuk 1-2 hónapot ő pótolná Init, akkor meglátszódna az eredményeken valamilyen szinten ( bár lehet csak inkább a játék képén és a meccseket így is nyernénk), de nem hinném, hogy ez annyira befolyásolná az eredményességünket,mert annyira el vagyunk látva zsenikkel,hogy egy-egy kiesése miatt még nem veszítenénk meccseket, maximum nem 4-5 góllal, hanem 2-3-al nyernénk és kevésbé lenne gördülékeny a játék. Szerintem az ilyen csupa szív játékosok minden csapatban irdatlan fontosak, 12 millióért nem adnám el semmiképp, ha csak nem tudom pótolni másképp ( saját nevelésre gondolok elsősorban). Nagyon szimpatikus játékos. 12 millióért nem nagyon tudunk jobbat venni. Affellayal ne gyertek, mert ő nálunk eddig láthatóan csatárt játszik, illetve az ő esete a lejáró szerződése miatt egyedi. Egyébként sokkal drágább lett volna...
Én konkrétan Thiagora gondoltam, én őt játszatnám a mali kárára.
Ebben egyetértünk, de csak ezért eladni nem kell. Tudnának mindketten játszani, ha Pep úgy akarná.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.10. 15:10:35

Kalap1988 írta:
LG írta:Igazatok van Keita erényeivel kapcsolatban, de ami tény: ha hosszútávon játszik Iniesta helyén, az már a játék minőségi romlásához vezet, ezt tavaly láthattuk. Jó kiegészítő ember, de arra nem alkalmas, h Xavit v. Iniestát hosszútávon tudja pótolni.
Azért itt két aranylabda dobogósról beszélünk, jó, ha 3-4 játékost fel tudsz sorolni az egész világról, akik 80-90%-ban tudják pótolni őket. 100%-osan senki. A padon ültetni pedig mondjuk egy Fabregast, csak azért, hogy, ha Ini lesérül tudja valaki pótolni, elég nagy luxus és a játékosnak is tönkreteszi a karrierjét ( vagyis ezen éveit, amikor emiatt a kispadon ül). Ki tudja pótolni a reálban Ronaldot? Senki. Ki tudja pótolni mondjuk az Interben Eto'ot vagy Sneijdert, illetve a Milanban Ibrát? Senki. Sorolhatom még az összes európai nagynak mondott csapatot, az angolokkal egyetemben. Teljesen azonos képességű labdarúgók nincsenek a padon sehol, 1-1 játékos és poszt kivételével. 2 aranylabda dobogóst pedig még nehezebb pótolni. Ha mondjuk 1-2 hónapot ő pótolná Init, akkor meglátszódna az eredményeken valamilyen szinten ( bár lehet csak inkább a játék képén és a meccseket így is nyernénk), de nem hinném, hogy ez annyira befolyásolná az eredményességünket,mert annyira el vagyunk látva zsenikkel,hogy egy-egy kiesése miatt még nem veszítenénk meccseket, maximum nem 4-5 góllal, hanem 2-3-al nyernénk és kevésbé lenne gördülékeny a játék. Szerintem az ilyen csupa szív játékosok minden csapatban irdatlan fontosak, 12 millióért nem adnám el semmiképp, ha csak nem tudom pótolni másképp ( saját nevelésre gondolok elsősorban). Nagyon szimpatikus játékos. 12 millióért nem nagyon tudunk jobbat venni. Affellayal ne gyertek, mert ő nálunk eddig láthatóan csatárt játszik, illetve az ő esete a lejáró szerződése miatt egyedi. Egyébként sokkal drágább lett volna...
Én konkrétan Thiagora gondoltam, én őt játszatnám a mali kárára.
ziipp
Capitá del Barça

2011.02.10. 15:00:43

Keita Pep embere. Amíg ő itt van, szerintem neki is biztos helye lesz.

Magam részéről nem kívánom az eladását, hasznos játékosnak tartom. Néha ügyetlen és rossz megoldásokat választ, bár személy szerint örülnék, ha fele olyan jól, fele olyan magas szinten tudnék úgy játszani, mint ő. :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.10. 14:32:02

LG írta:Igazatok van Keita erényeivel kapcsolatban, de ami tény: ha hosszútávon játszik Iniesta helyén, az már a játék minőségi romlásához vezet, ezt tavaly láthattuk. Jó kiegészítő ember, de arra nem alkalmas, h Xavit v. Iniestát hosszútávon tudja pótolni.
Azért itt két aranylabda dobogósról beszélünk, jó, ha 3-4 játékost fel tudsz sorolni az egész világról, akik 80-90%-ban tudják pótolni őket. 100%-osan senki. A padon ültetni pedig mondjuk egy Fabregast, csak azért, hogy, ha Ini lesérül tudja valaki pótolni, elég nagy luxus és a játékosnak is tönkreteszi a karrierjét ( vagyis ezen éveit, amikor emiatt a kispadon ül). Ki tudja pótolni a reálban Ronaldot? Senki. Ki tudja pótolni mondjuk az Interben Eto'ot vagy Sneijdert, illetve a Milanban Ibrát? Senki. Sorolhatom még az összes európai nagynak mondott csapatot, az angolokkal egyetemben. Teljesen azonos képességű labdarúgók nincsenek a padon sehol, 1-1 játékos és poszt kivételével. 2 aranylabda dobogóst pedig még nehezebb pótolni. Ha mondjuk 1-2 hónapot ő pótolná Init, akkor meglátszódna az eredményeken valamilyen szinten ( bár lehet csak inkább a játék képén és a meccseket így is nyernénk), de nem hinném, hogy ez annyira befolyásolná az eredményességünket,mert annyira el vagyunk látva zsenikkel,hogy egy-egy kiesése miatt még nem veszítenénk meccseket, maximum nem 4-5 góllal, hanem 2-3-al nyernénk és kevésbé lenne gördülékeny a játék. Szerintem az ilyen csupa szív játékosok minden csapatban irdatlan fontosak, 12 millióért nem adnám el semmiképp, ha csak nem tudom pótolni másképp ( saját nevelésre gondolok elsősorban). Nagyon szimpatikus játékos. 12 millióért nem nagyon tudunk jobbat venni. Affellayal ne gyertek, mert ő nálunk eddig láthatóan csatárt játszik, illetve az ő esete a lejáró szerződése miatt egyedi. Egyébként sokkal drágább lett volna...
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.10. 14:22:59

Én szó nélkül eladnám Keitát. 31 éves játékos aki teles egészében csak kiegészítő ember nálunk, ahogy LG is írja az csak a csapat rovására megy ha ő játszik huzamosabb ideig valaki helyén kényszerűségből. Ha szép pénzt kapunk érte akkor el kell adni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.10. 14:18:49

Igazatok van Keita erényeivel kapcsolatban, de ami tény: ha hosszútávon játszik Iniesta helyén, az már a játék minőségi romlásához vezet, ezt tavaly láthattuk. Jó kiegészítő ember, de arra nem alkalmas, h Xavit v. Iniestát hosszútávon tudja pótolni.
Mikaos
Director del Fútbol

2011.02.10. 12:44:49

Iniesta-hoz nemhogy Keitát, de még a focisták igen nagy százalékát sem lehet hasonlítani...Úgyhogy ez a téma az abszolút felesleges kategória.

Amellett, hogy sok minden elhangzott Keita erényeivel kapcsolatban (noname: stabilitás, "komolyság" vagy Bob_Marley: szorgalom, párharcok), még megemlíteném, hogy pl. ha az ellenfél "cikk-cakkosan" védekezik (tehát nem vonalban), akkor a Keita-féle előre törő mozgások pont az ilyen védelmi hadrend megbontására szolgálatosak.
Tehát: míg középpályásaink oldalas vagy átlós irányban mozognak, addig Keita a faltörő kos.
noname
Llegenda del Barça

2011.02.10. 12:14:48

[quote="Lionel85] de többször kezdőként. Mert az, hogy 10-15 percekre beáll, nem nevezném fontos embernek. Inkább egy kiegészítő embernek, aki a meccs végén beáll, hogy megszilárdítsa a középpályát és tartsa a labdát. [/quote]

Sztem az a jó, ha csak ennyit játszik. Mi egy támadó csapat vagyunk. Néha jól jönnek az életveszélyes felfutásai, de a támadásokhoz nem tud sokat hozzátenni. BL-ben fontosabb lehet, hiszen ott keményebbek az ellenfelek, ellenben a bajnokságban, de még a kupában is annyival gyengébb mindenki, hogy végigtámadjuk a meccset. Ebben Keita nem sokat tud segíteni. Felállt védekezéssel szemben végképp hasztalannak tűnik. Abban viszont fontos szerepe van, hogy segítsen lezárni a meccset. Ha ő a pályán van, akkor kevésbé tudunk támadni, de gyakorlatilag lezárjuk a kp-t, ott már nem tud az ellenfél egyszerűen támadást vezetni. Ezért kap félórákat. Amikor már eldöntöttük nagyjából a meccset, jöhet Keita és ezzel ugyan csökken a valószínűsége annak, hogy gólt lőjünk, de lezárul a kp és nem tud minket meglepni az ellenfél. Sztem idén ez Keita szerepe. Kezdőként nem sokat érünk vele, de taktikai csereként igenis fontos. Ezért nem adnám el. Nem árt egy ilyen munkás a csapatban. Sokszor elkomolytalankodják a játékosaink a meccsek végén, ezt Pep is látja, azért küldi pályára ilyenkor Keitát.
A Fifa egy szégyen
Lezárt