Dehogynem. Veszthettünk volna vele. Ha 1 rossz megoldása miatt kapunk egy kontragólt még. 3-1 már necces lett volna. Ehhez a nagyon aggressziv és futós bl meccshez kell azért rutin. Jobban féltem volna.Lionel85 írta:Nagyon merem remélni, hogy ez csak a gyenge formának tudható be, ami elvileg tudatos, bár nehezen fogadom el. Nagyon csúnyán elszórakoztuk a meccset.
Afellay pedig sokkal kreatívabb, mint Adriano, szerintem 1-2 után meglehetett volna lépni. Veszteni nem veszthettünk volna vele. Iniesta pedig nem balszélsőnek való, a vak is látja.
Josep Guardiola
-
- Director del Fútbol
-
- Barça B
Ezt ma elk...., nem kicsit, nagyon.
Van 3 hete, hogy helyrehozza a hibáját. A szezon múlik azon a barcelonai 90 percen, ebben biztos vagyok.
Jó éjszakát!
Van 3 hete, hogy helyrehozza a hibáját. A szezon múlik azon a barcelonai 90 percen, ebben biztos vagyok.
Jó éjszakát!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez azért kissé ellentmondásos. Ahhoz elég jó a formánk, hogy egy félidőn át meggyőző fölényben legyünk, gólt, vezetést szerezzünk, sőt ha már nagyon szorul a hurok, ismét megrángassuk az istrángot, de ahhoz nem, hogy le tudjunk hozni egy megnyert meccset?Kalap1988 írta:Ez amolyan január-februári forma, amit a visszavágó tájékára szoktunk leküzdeni ( ugye az március eleje).
Itt egyszerűen arról van szó, hogy minden adott volt ahhoz, hogy meglegyen a győzelem, egyedül a mentalitás nem, ami Guardiolának kösöznhető megbolondítva ostoba utasításokkal.
Amit még felírhatunk Pep számlájára, az két dolog. Jó-jó, hogy ha egészségesek, játszani akarnak, de messzemenő túlzás a magunk módján "végigbrusztolni" az idény azon részét - amikor még egyedül Valdéssel kiállva is bárkit legyőznénk - a "gála tizeneggyel". Fizikálisan nem elég jó a csapat egy iylen Arsenal ellen. Másrészt, a sok bucira vert ellenfél túlzott elbizakodást, és a sok felesleges meccs mentális fáradságot okozott.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy a rotációnk olyannyira nevetséges, hogy egy a visszavágón középhátvéd hiányában aranyat érő klasszisnak nevezhető Gabriel Militóban egyszerűen nem lehet megbízni, azt sem tudjuk mire képes.
És még valami: nem ez volt az első ilyen meccsünk: Lyon, Stuttgart, Inter, Arsenal tavaly és most. Visszatérő meccsek, amit 99%-ban Guardiola nehezen értékelhető attitűdjének köszönhetünk.
Azért az Arsenal ellen úgy várni a továbbjutást, hogy teljesen mindegy, egy négyest vágunk... Talán kicsit komolyabban kellene venni nem csak a szurkolók, a csapat részéről is. Ez botrányos volt.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ürügy? Mire? Könyörgöm! Hol láttad Villán, hogy elkészült az erejével? Messivel sokkal jobban megértik egymást, mint azzal az Iniestával, aki balszélső lett. A középpályás Iniestával ő is jobban összedolgozik. Pep a támadófoci híve, ezt is kellett volna neki a pályán megvalósítania, de nem tette. Ráült az 1-0-ra és ez lett a veszte. Örök törvény, hogy egy gólos előny mindig necces.
Így van.Sanama írta:Pep ott rontotta el(szerintem),hogy beállt "védekezni", Villa-Keita csere egyértelműen ezt szolgálta...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2011.02.16. 22:58:27-kor.

Inkább azon,hogy az 1.félidőben mennyit futott Messi Villa és Pedro is...Fernando írta:Annyiszor de annyiszor le lettem hurrogva, hogy rosszul látom a dolgokat. Guardiola ezt nem ma cseszte el, hanem azalatt a számtalan alkalom alatt mikor ilyen Laventék ellen teljes kezdővel kellett kiállni és a 87.be cserélni egyet (most a hasamra ütöttem, de kb). Mitől lennének kipihentek, motiváltak a játékosok? Azt árulja már el valaki...
Messi azt se tudta melyik lyukán vegye a levegőt, Pedro fürgesége hol maradt? Villa se mozgott annyit mint szokott, le is lett hozva.
Ezen gondolkozzunk inkább.
Nem tudom feltűnt-e,de Messi nem egyszer sprintelt rá az Arsenal kapusára,és letámadott az egész trió már az Arsenal 16osnak előterében. Ennyire kemény letámadást,ami ennyi futással jár,idén még nem csináltak Messiék. Ez volt amiben elfáradtak ma, nem az,hogy 1 Levante ellen játszottak...
Villa cseréjével elől nem volt labdatartás Keitánál 3x ha volt a labda,teljesen átadták a területet az Arsenalnak,ami talált 1 gólt,és utána vitte tovább őket a szívük egy 2. pazar gólig.
Pep ott rontotta el(szerintem),hogy beállt "védekezni", Villa-Keita csere egyértelműen ezt szolgálta...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Annyiszor de annyiszor le lettem hurrogva, hogy rosszul látom a dolgokat. Guardiola ezt nem ma cseszte el, hanem azalatt a számtalan alkalom alatt mikor ilyen Laventék ellen teljes kezdővel kellett kiállni és a 87.be cserélni egyet (most a hasamra ütöttem, de kb). Mitől lennének kipihentek, motiváltak a játékosok? Azt árulja már el valaki...
Messi azt se tudta melyik lyukán vegye a levegőt, Pedro fürgesége hol maradt? Villa se mozgott annyit mint szokott, le is lett hozva.
A cserékről annyit, hogy szerintem olyan baromi nagyot nem hibázott ma, ez csak ürügy, kifogás. 1-0-nál egy levegőt alig kapó Villát én is lehoztam volna, és minőségi romlást nem jelentett tulajdonképp, mert nagyobbat nem játszott Iniesta se ma, mint Keita azalatt a bő negyed óra alatt. Adriano cseréje meg muszáj volt. Sokkal inkább benne volt egy 3. gól, mint az egyenlítésünk. Most behozza Afellayt és lekontráznak 3-1 az nekünk marha jó nem?
A cserékről annyit, hogy szerintem olyan baromi nagyot nem hibázott ma, ez csak ürügy, kifogás. 1-0-nál egy levegőt alig kapó Villát én is lehoztam volna, és minőségi romlást nem jelentett tulajdonképp, mert nagyobbat nem játszott Iniesta se ma, mint Keita azalatt a bő negyed óra alatt. Adriano cseréje meg muszáj volt. Sokkal inkább benne volt egy 3. gól, mint az egyenlítésünk. Most behozza Afellayt és lekontráznak 3-1 az nekünk marha jó nem?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyon merem remélni, hogy ez csak a gyenge formának tudható be, ami elvileg tudatos, bár nehezen fogadom el. Nagyon csúnyán elszórakoztuk a meccset.
Afellay pedig sokkal kreatívabb, mint Adriano, szerintem 1-2 után meglehetett volna lépni. Veszteni nem veszthettünk volna vele. Iniesta pedig nem balszélsőnek való, a vak is látja.

-
- Director del Fútbol
Mondjuk Afellayt biztos nem hoztam volna be, ehhez a szinthez szerintem kevés, de a többivel nagyjából egyetértek. Én örültem Keita-nak amikor jött, nem tőle lettünk gyengék, elég sokan pontatlanul játszottak. Január óta ( egy-két meccs kivételével) szinte mindig ez van, álmos és pontatlan játék. A tudás meg van, de mindig a rossz megoldást választják a játékosok ( ez sajnos nagyon igaz Messire is), ha pedig épp jót akarnak, akkor picit hosszabb a passz, rossz a lövés stb. Ez amolyan január-februári forma, amit a visszavágó tájékára szoktunk leküzdeni ( ugye az március eleje). Reméljük így lesz. Mindenesetre még ebben a formában is szerintem favoritok vagyunk, egyáltalán nem ledolgozhatatlan a hátrány, sőt, fogadnék a sikerünkre.Lionel85 írta:Akárki akármit mond, Guardioláé a vereség. Lecseréli a jól mozgó Villát, védekezővé teszi a játékot, majd 1-2 után is ahelyett, hogy támadót hozna be, Adrianót küldi a pályára. Afellay végigseggelte a meccset, pedig vele támadóbb lett volna a csapat.
Nem értem, hogy a fenébe gondolta az edző, hogy egy gólos előnyt meglehet tartani. Egy gól nem életbiztosítás. Még mi vezettünk, azon szurkoltam, hogy lőjjünk mégegy megnyugtató gólt. Erre pont az ellenkezője jött be. Ez 100%-ban Guardiola sara.
És Valdésé is, aki csúnyán benyalta van Persie gólját. Ilyen helyről tilos gólt kapni![]()
A visszavágón még reménykedem, szerintem ledolgozzuk az egy gólt és helyretesszük a nagyképű angolokat!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Akárki akármit mond, Guardioláé a vereség. Lecseréli a jól mozgó Villát, védekezővé teszi a játékot, majd 1-2 után is ahelyett, hogy támadót hozna be, Adrianót küldi a pályára. Afellay végigseggelte a meccset, pedig vele támadóbb lett volna a csapat.
Nem értem, hogy a fenébe gondolta az edző, hogy egy gólos előnyt meglehet tartani. Egy gól nem életbiztosítás. Még mi vezettünk, azon szurkoltam, hogy lőjjünk mégegy megnyugtató gólt. Erre pont az ellenkezője jött be. Ez 100%-ban Guardiola sara.
És Valdésé is, aki csúnyán benyalta van Persie gólját. Ilyen helyről tilos gólt kapni
A visszavágón még reménykedem, szerintem ledolgozzuk az egy gólt és helyretesszük a nagyképű angolokat!
És Valdésé is, aki csúnyán benyalta van Persie gólját. Ilyen helyről tilos gólt kapni

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Gratulálok Pep!
Ha Wengernek sikerül megszervezni egy ettől sokkal jobb csapatvédekezést, és pontosabban kontrázni, pottyanunk, mint az Inter ellen.
Persze, nem eszik olyan forrón a kását. Ettől függetlenül gyalázatos, hogy miket produkálunk évek óta az odavágók nagy részén, totálisan eltaktikázva magunk.

Ha Wengernek sikerül megszervezni egy ettől sokkal jobb csapatvédekezést, és pontosabban kontrázni, pottyanunk, mint az Inter ellen.
Persze, nem eszik olyan forrón a kását. Ettől függetlenül gyalázatos, hogy miket produkálunk évek óta az odavágók nagy részén, totálisan eltaktikázva magunk.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Adam Philip
- Barça B
Minek kellett lekapni a pályáról David Villa-t? Ezt magyarázza meg valaki, kérem.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hihetetlen éretlen...
Ennyire rutintalanul kezelni egy ilyen mérkőzésszituációt. Pedig már nem nevezhetjük teljesen rutintalannak.
Már a Gijón elleni kiállás is érthetetlen volt, az pedig, amit ahogy tavaly kétszer is megcsinálta itt az Emiratesben és a San Siróban, most is ugyan ez, elképesztő. Megnyert meccseket adott ki a keze közül. Ez egyedül az ő hibája, nem tudok mást mondani.
Hogy engedhette, hogy így szétessen most is a csapat?
De a legnagyobb vicc, hogy ettől függetlenül még a gijóni meccs után is jöttek a Guardiola-mítosz (ami már messzemenő túlzás) éltetétő hozzászólások. Nem, akkor nem jött ki a lépés, most pedig hihetetlen nehézzé teszi a visszavágót.
Ennyire rutintalanul kezelni egy ilyen mérkőzésszituációt. Pedig már nem nevezhetjük teljesen rutintalannak.
Már a Gijón elleni kiállás is érthetetlen volt, az pedig, amit ahogy tavaly kétszer is megcsinálta itt az Emiratesben és a San Siróban, most is ugyan ez, elképesztő. Megnyert meccseket adott ki a keze közül. Ez egyedül az ő hibája, nem tudok mást mondani.
Hogy engedhette, hogy így szétessen most is a csapat?
De a legnagyobb vicc, hogy ettől függetlenül még a gijóni meccs után is jöttek a Guardiola-mítosz (ami már messzemenő túlzás) éltetétő hozzászólások. Nem, akkor nem jött ki a lépés, most pedig hihetetlen nehézzé teszi a visszavágót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2011.02.16. 22:30:24-kor.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én nem okolnám ennyire Guardiolát a pontvesztés miatt. Egyszerűen olyan napja volt a csapatnak, ahol semmi sem jött össze. Szakmai nyelven "mindig kifelé pattant a labda". Ez is azt mutatja, hogy emberek játszanak és nem gépek.
Pep akart egy merészet húzni Afellay-jal, nem jött be és akkor mi van? Felismerte a hibáját és a szünetben lekapta. Mindenkinek lehet gyengébb meccse, de sokan már gyásznapként nyilvánítanák a tegnapit.
Pep akart egy merészet húzni Afellay-jal, nem jött be és akkor mi van? Felismerte a hibáját és a szünetben lekapta. Mindenkinek lehet gyengébb meccse, de sokan már gyásznapként nyilvánítanák a tegnapit.

-
- Director del Fútbol
Nyilatkozott nemrég egy olyat hogy az Arsenal elleni meccs lesz a szezon kulcsa, lehet hogy emögött az volt hogy úgy érzi hogy most lesz szezonálisan legmélyebben a csapat és ha sikerül így egy kedvező eredményt elérni akkor lendületből besöprünk mindent.
Reméljük.
Reméljük.
Azért nem varrnám csak Pep nyakába az x-et.
A válogatott meccsek után,mindig gyenge a csapat,most becsúszott egy X,jaj mi van.
Persze én sem vagyok teljesen megbékélve 1-2 húzásával,de mondhatunk valami olyasmit,hogy azért ez várható volt.
Nem azért volt ma tompább Messi-Villa-Xavi-Ini mert Afellay játszott,vagy Mascherano.
A válogatott meccsek után,mindig gyenge a csapat,most becsúszott egy X,jaj mi van.
Persze én sem vagyok teljesen megbékélve 1-2 húzásával,de mondhatunk valami olyasmit,hogy azért ez várható volt.
Nem azért volt ma tompább Messi-Villa-Xavi-Ini mert Afellay játszott,vagy Mascherano.
- Andris
- Adminisztrátor
Azért magasan a legnagyobb valószínűsége annak van, h teljesen felesleges volt a pihenő.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ha az Arsenalt megverjük, és ez volt az ára, ám legyen. Pepnek azért még vannak érdekes húzásai, de pár éven belül Európa egyik legjobb edzője lehet. (habár már most is az elitbe tartozik szerintem).Andris írta:Attól függetlenül h sok gyenge egyéni produkció volt, nagyon benézte a mai napot a mester.

- Andris
- Adminisztrátor
Attól függetlenül h sok gyenge egyéni produkció volt, nagyon benézte a mai napot a mester.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- LM10
- Director del Fútbol
JóvannaLG írta:Jó reggelt!LM10 írta:Eddig nem értettem, hogy Pep miért hosszabbít csak évente, de kezdek rájönni. Eddig azt hittem, hogy azért mert le akar mostanában lépni a Barcából, és új csapatot keres.
De ez nagyon jó elképzelés, hogy akkor lelép magától, ha érzi, hogy valami megtört, és már nem képest ezt kezelni. Nagyon remélem, hogy ez még nagyon sokáig nem fog bekövetkezni

Jó reggelt!LM10 írta:Eddig nem értettem, hogy Pep miért hosszabbít csak évente, de kezdek rájönni. Eddig azt hittem, hogy azért mert le akar mostanában lépni a Barcából, és új csapatot keres.
De ez nagyon jó elképzelés, hogy akkor lelép magától, ha érzi, hogy valami megtört, és már nem képest ezt kezelni. Nagyon remélem, hogy ez még nagyon sokáig nem fog bekövetkezni

- LM10
- Director del Fútbol
Eddig nem értettem, hogy Pep miért hosszabbít csak évente, de kezdek rájönni. Eddig azt hittem, hogy azért mert le akar mostanában lépni a Barcából, és új csapatot keres.

-
- Barça C
nem tudom, hogy linkelte e már valaki a hosszabbítás alkalmára készült videót, itt van ha még nem láttátok!: http://www.youtube.com/fcbarcelona#p/u/28/G967gMroc8I
- noname
- Llegenda del Barça
Ha emlékeim nem csalnak, volt Pepnek ezzel kapcsolatban egy nyilatkozata vmikor: vmi olyasmit mondott h a hosszútávú szerződés elkényelmesíti az embereket, ráadásul így nincsenek azzal problémák, hogy esetlegesen vmelyik fél nem akarja folytatni, de van élő szerződés.
A Fifa egy szégyen
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Na, ez is megvan.
Talán most már Alvés is összekapja magát és hosszabbít! Pepnek is megvan a motivációja, ahogy a többieknek is. Mostantól megint lehet a focira koncentrálni.