Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, azért mert őket általánosan szokás szidni egy rosszabb meccs sután míg Xavit, Iniestát és Messit nem. Inkább ez az ami elszomorító.Sanama írta:Ha valaki rossz és szapulják az a baj.Fernando írta:Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.
Ha valaki jó és nem szapulják,akkor meg az... Nem értem!
Busquets és Abidal idén majdnem hibátlanul játszanak,talán ez az oka,hogy nem kapnak kritikát?
Tegnap azt hittem jó ötlet de mégsem mert kb olyan volt Keita mint egy darab kő amikről visszapattannak a labdák.Andris írta:Biztos nagyon szimpi Pepnek ez a hozzáállás, tuti jól dolgozik edzéseken, meg nagyokat fut, de azért a camp nouban ez még csak egy gyepmesteri mellékállásra kellene hogy elég legyen.![]()
Semmit de semmit nem profitálunk a játékából, mikor pályán van. Természetesen nem a látványos cselekre, óriási elegáns szerelésekre vagy bombagólokra gondolok, csak egészen egyszerű dolgokra. Mint néhány jó passz előre, vagy pár átlagos szerelés. Teljesen haszontalan a gyerek.
Pontosan! Ha Keita is úgy játszana, mint ők, akkor itt is elhalkulnának a kritikák. De a malival az a baj, h kb. több gyengébb meccse volt nálunk, mint jó, kiemelkedő pedig tényleg nagyon kevés.Sanama írta:
Busquets és Abidal idén majdnem hibátlanul játszanak,talán ez az oka,hogy nem kapnak kritikát?
Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.[/quoteFernando írta:Initom írta:Keitát meg nem értem miért szapuljátok egy folytában.
Ha valaki rossz és szapulják az a baj.Fernando írta:Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.Initom írta:Keitát meg nem értem miért szapuljátok egy folytában.
Divatból, meg mert más is... tudod. Annó ezt csinálták Busquetsel és Abidallal is. Azóta érdekes elhalkultak, pedig nem voltak akkor sem kirívóan rosszak. De ez mindig így ment. Ne törődj vele.Initom írta:Keitát meg nem értem miért szapuljátok egy folytában.
Ebben egyetértünk, de csak ezért eladni nem kell. Tudnának mindketten játszani, ha Pep úgy akarná.LG írta:Én konkrétan Thiagora gondoltam, én őt játszatnám a mali kárára.Kalap1988 írta:dobogósról beszélünk, jó, ha 3-4 játékost fel tudsz sorolni az egész világról, akik 80-90%-ban tudják pótolni őket. 100%-osan senki. A padon ültetni pedig mondjuk egy Fabregast, csak azért, hogy, ha Ini lesérül tudja valaki pótolni, elég nagy luxus és a játékosnak is tönkreteszi a karrierjét ( vagyis ezen éveit, amikor emiatt a kispadon ül). Ki tudja pótolni a reálban Ronaldot? Senki. Ki tudja pótolni mondjuk az Interben Eto'ot vagy Sneijdert, illetve a Milanban Ibrát? Senki. Sorolhatom még az összes európai nagynak mondott csapatot, az angolokkal egyetemben. Teljesen azonos képességű labdarúgók nincsenek a padon sehol, 1-1 játékos és poszt kivételével. 2 aranylabda dobogóst pedig még nehezebb pótolni. Ha mondjuk 1-2 hónapot ő pótolná Init, akkor meglátszódna az eredményeken valamilyen szinten ( bár lehet csak inkább a játék képén és a meccseket így is nyernénk), de nem hinném, hogy ez annyira befolyásolná az eredményességünket,mert annyira el vagyunk látva zsenikkel,hogy egy-egy kiesése miatt még nem veszítenénk meccseket, maximum nem 4-5 góllal, hanem 2-3-al nyernénk és kevésbé lenne gördülékeny a játék. Szerintem az ilyen csupa szív játékosok minden csapatban irdatlan fontosak, 12 millióért nem adnám el semmiképp, ha csak nem tudom pótolni másképp ( saját nevelésre gondolok elsősorban). Nagyon szimpatikus játékos. 12 millióért nem nagyon tudunk jobbat venni. Affellayal ne gyertek, mert ő nálunk eddig láthatóan csatárt játszik, illetve az ő esete a lejáró szerződése miatt egyedi. Egyébként sokkal drágább lett volna...
Én konkrétan Thiagora gondoltam, én őt játszatnám a mali kárára.Kalap1988 írta:Azért itt két aranylabda dobogósról beszélünk, jó, ha 3-4 játékost fel tudsz sorolni az egész világról, akik 80-90%-ban tudják pótolni őket. 100%-osan senki. A padon ültetni pedig mondjuk egy Fabregast, csak azért, hogy, ha Ini lesérül tudja valaki pótolni, elég nagy luxus és a játékosnak is tönkreteszi a karrierjét ( vagyis ezen éveit, amikor emiatt a kispadon ül). Ki tudja pótolni a reálban Ronaldot? Senki. Ki tudja pótolni mondjuk az Interben Eto'ot vagy Sneijdert, illetve a Milanban Ibrát? Senki. Sorolhatom még az összes európai nagynak mondott csapatot, az angolokkal egyetemben. Teljesen azonos képességű labdarúgók nincsenek a padon sehol, 1-1 játékos és poszt kivételével. 2 aranylabda dobogóst pedig még nehezebb pótolni. Ha mondjuk 1-2 hónapot ő pótolná Init, akkor meglátszódna az eredményeken valamilyen szinten ( bár lehet csak inkább a játék képén és a meccseket így is nyernénk), de nem hinném, hogy ez annyira befolyásolná az eredményességünket,mert annyira el vagyunk látva zsenikkel,hogy egy-egy kiesése miatt még nem veszítenénk meccseket, maximum nem 4-5 góllal, hanem 2-3-al nyernénk és kevésbé lenne gördülékeny a játék. Szerintem az ilyen csupa szív játékosok minden csapatban irdatlan fontosak, 12 millióért nem adnám el semmiképp, ha csak nem tudom pótolni másképp ( saját nevelésre gondolok elsősorban). Nagyon szimpatikus játékos. 12 millióért nem nagyon tudunk jobbat venni. Affellayal ne gyertek, mert ő nálunk eddig láthatóan csatárt játszik, illetve az ő esete a lejáró szerződése miatt egyedi. Egyébként sokkal drágább lett volna...LG írta:Igazatok van Keita erényeivel kapcsolatban, de ami tény: ha hosszútávon játszik Iniesta helyén, az már a játék minőségi romlásához vezet, ezt tavaly láthattuk. Jó kiegészítő ember, de arra nem alkalmas, h Xavit v. Iniestát hosszútávon tudja pótolni.
Azért itt két aranylabda dobogósról beszélünk, jó, ha 3-4 játékost fel tudsz sorolni az egész világról, akik 80-90%-ban tudják pótolni őket. 100%-osan senki. A padon ültetni pedig mondjuk egy Fabregast, csak azért, hogy, ha Ini lesérül tudja valaki pótolni, elég nagy luxus és a játékosnak is tönkreteszi a karrierjét ( vagyis ezen éveit, amikor emiatt a kispadon ül). Ki tudja pótolni a reálban Ronaldot? Senki. Ki tudja pótolni mondjuk az Interben Eto'ot vagy Sneijdert, illetve a Milanban Ibrát? Senki. Sorolhatom még az összes európai nagynak mondott csapatot, az angolokkal egyetemben. Teljesen azonos képességű labdarúgók nincsenek a padon sehol, 1-1 játékos és poszt kivételével. 2 aranylabda dobogóst pedig még nehezebb pótolni. Ha mondjuk 1-2 hónapot ő pótolná Init, akkor meglátszódna az eredményeken valamilyen szinten ( bár lehet csak inkább a játék képén és a meccseket így is nyernénk), de nem hinném, hogy ez annyira befolyásolná az eredményességünket,mert annyira el vagyunk látva zsenikkel,hogy egy-egy kiesése miatt még nem veszítenénk meccseket, maximum nem 4-5 góllal, hanem 2-3-al nyernénk és kevésbé lenne gördülékeny a játék. Szerintem az ilyen csupa szív játékosok minden csapatban irdatlan fontosak, 12 millióért nem adnám el semmiképp, ha csak nem tudom pótolni másképp ( saját nevelésre gondolok elsősorban). Nagyon szimpatikus játékos. 12 millióért nem nagyon tudunk jobbat venni. Affellayal ne gyertek, mert ő nálunk eddig láthatóan csatárt játszik, illetve az ő esete a lejáró szerződése miatt egyedi. Egyébként sokkal drágább lett volna...LG írta:Igazatok van Keita erényeivel kapcsolatban, de ami tény: ha hosszútávon játszik Iniesta helyén, az már a játék minőségi romlásához vezet, ezt tavaly láthattuk. Jó kiegészítő ember, de arra nem alkalmas, h Xavit v. Iniestát hosszútávon tudja pótolni.