Kurdt listájához
Én beleraktam volna még pár helyett ezeket pl:
-
Zuhanás
- Paris, je t'aime
-Burn after reading ( én inkább ezt mint a serious man-t)
- Ananász expressz
-The man who wasn't there
-Amerikai szépség
- Oldboy
- Keith
-Fish tank
- Vágy és vezeklés
-Taxidermia
-Táncos a sötétben
- Ádám almái
- Profi bérgyilkost keresünk-nem, nem akadály (

hatalmas fekete komédia

)
-Sweeney (oké vágom, hogy egy rendezőtől egyet akartál csak, de Burton az Burton)
- Szörny Rt. ( animációs is legyen már, és nekem ez a kedvencem,meg az Up)
- Where the wild things are
-Túl a barátságon
-Candy
- Kostil Danila (Stark Attila): Kulo City. a személyes listámban tuti benne lenne, mert alapból Stark favorit, meg Kostil Danila is, de amit ebben összehoztak hát az nálam nagyon betalált. Bár ez is 2010es, és filmecske, ugyanis 40 perc kb.
- Tégla
-Let the right one in
- Vicky Christina Barca: mégicsak Woody, aki a legnagyobb király, nameg amit ebben Penelope meg Bardem műveltek, meg Scarlett se volt éppen ronda, nem mellesleg Barcelona...mi kell még?

- Biutiful
- Donnie Darko ( tudom, sokra reagáltál már a listából)
- Amerikai história x
- I'm a cyborg, but that's ok
- Terrorbolygó, még talán jobb mint a grindhouse
- Hot Fuzz
Nekem az isten városa nagyon nem, tenembaum sem, meg is lepődtem, hogy ilyen előkelő helyet ért el. A nyomozó hatalmas jó,egyetértek vele, magyarból beleraktam volna a taxidermiát még, megkerülhetetlen szvsz. Vannak benne wtf filmek is számomra, család kicsi kincse sztem totál felejthető kategória, ellenben a This is England meg az Into the wild nálam előrébb lenne sokkal. ( meg az Amelie, dehát lány vagyok mégiscsak)
Na hirtelenjében ennyi, majd írom még őket sorba ha jutnak eszembe. Dee amúgy okés ez a lista, én nem tudtam volna így összeszedni szerintem magamnak.