Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem meglepő. Csak pörögjünk maxon!LM10 írta:SPORT szerint:
Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi,Villa
LM10 írta:SPORT szerint:
Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi,Villa
Ez már hivatalos. Várható volt. Hajrá!LM10 írta:SPORT szerint:
Mihu írta:Én meg nem szeretném ha a csapat 10 emberrel fejezné be a meccsetmessideco írta:Kezdőt még saját változatban nem írtam, úgyhogy:
VV-Alves,Piqué,Busquets,Abidal-Mascherano-Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Villa
A két kiemelt: fontos, hogy ne kapjunk gólt Londonban, és előnnyel induljunk a visszavágóra. Abidal meg tudná állítani a gyors szélsőket, kérdés, hogy Alves a másik oldalon tudja-e ezt.
Mascherano Pl-es tapasztalata hasznukra vállhat.![]()
Egy egygólos, 1-0-ás győzelmet várok.![]()
Én meg nem szeretném ha a csapat 10 emberrel fejezné be a meccsetmessideco írta:Kezdőt még saját változatban nem írtam, úgyhogy:
VV-Alves,Piqué,Busquets,Abidal-Mascherano-Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Villa
A két kiemelt: fontos, hogy ne kapjunk gólt Londonban, és előnnyel induljunk a visszavágóra. Abidal meg tudná állítani a gyors szélsőket, kérdés, hogy Alves a másik oldalon tudja-e ezt.
Mascherano Pl-es tapasztalata hasznukra vállhat.![]()
Egy egygólos, 1-0-ás győzelmet várok.
hát...nevetségesek...eric írta:Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... Barcelona/
Fabianski, Vermaelen, Diaby tuti, hogy nem játszik, Nasri szerintem csak dísznek lesz ott a cserepadon, max. a visszavágón fog játszani, Sagna eltiltott. Song játszik.gergo9 írta:A helyi Arsenal szurkolók adhatnának egy helyzetjelentést csapatukfelől pl sérültek,forma. Nasriról tudom hogy kidőlt meg azt hiszem Song is.
nem acélos, de legalább hentelős... elsősorban Eboué-tól tartok...Barcaforever írta:Szcsesny - Eboué, Koscielny, Djourou, Clichy
Már elnézést minden Arsenal szurkolótól, de Clichyt leszámítva, nem vmi acélos a védelem.
Próbáld majd itt:Capon írta:A hét eleji megérzésemhez képest változott a helyzet és most már 2-2-re tippelek. Remélem szép és pontos játékkal rukkolunk elő és akkor akár mi is lesz az eredmény én elégedett leszek a csapattal.
off: Remélem sikerül majd elcsípnem valami jó netes közvetítéstbár sajnos az utóbbi időben ez nem igazán akart összejönni