Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.17. 19:33:32

P_e-d_r-o írta:srácok vki lécci dobjon egy linekt hogy honnan tudnám leszedni asz Nba2k11-et pls!előre is köszi!
Pedro testvér küldtem már neked p.ü-t de nem válaszoltál :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.17. 19:32:20

82-t választottam és rögtön az első meccsemen a miami heat-et vertem meg 82-92 arányban. Lebron és Wade egyszerűen megállíthatatlanok.
draft cetli mi akarna lenni?:D
Én még a meccs előtt elcseréltem már nem is tudom kicsodát Biby-re mert ő az egyik kedvencem. :D

Egyébként mivel a 2003-ban is megcsináltam magam ezért itt is beraktam magam a Celticsbe és rögtön 24 pontot dobtam.... :D
Tudom hogy nem realisztikus de ha már a valóságban nem lehetek ott.. :D

Rondo nélkül nem tudom hol lennék mert ő a legjobb meg Allen.
P_e-d_r-o
Barça B

2011.02.17. 19:30:50

srácok vki lécci dobjon egy linekt hogy honnan tudnám leszedni asz Nba2k11-et pls!előre is köszi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.17. 19:19:37

MessiFan írta:Bob! Miután zsinórban az ötödik győzelmemet arattam Rookie módban 7 perces negyedekkel ezért úgy döntöttem, hogy ideje elkezdeni egy szezont :D
Most vertem meg 53-88-ra a grizzliest ami elég jó meccs volt bár ennyit még sosem hibázott ellenem 1 csapat sem (kb 10 meccset játszottam eddig) ezért Rondoval az élen szépen berámoltam nekik annyit amennyit csak tudtam.

Csak annyit akarok kérdezni hogy 82 meccses szezont játsszak vagy 58-ast?

+ még annyi, hogy nincs kommentár. néha-néha hallani 1 tizedmásodpercig hogy beszél de valami gond van vele..
kommentátor!
Options-presetation, ott lehet valamit elbabrálódott :lol:
Vannak lehetőség amiket alapból megad, + manuálisan állítgathatod a hangokat!
Ha ass módot szeretnél kezdeni, én 82 meccseset javaslok!
Én ebben is a realizmus híve vagyok!
De fel lesz kötve a gatyód, mert bizony ügyesen kell kialakítani a rostert Bostonban, s kell bizony csere berélni, hogy "nyugodt" legyen az öltözői légkör!
Jah és draft cetliket ne lehetőség szerint ne cserélgesd el, sőt szerezz be a cserékné, mert értékes minden dratf jog :wink:
Don't play videogames,play basketball :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.02.17. 19:12:14

crysis 2 stolen edition :) :
elképesztő grafikája van a játéknak. 32bites oprendszeren tolom,így csak a dx9 elérhető,de valami eszméletlen. a város,ahol játszódik remekül ki van dolgozva,ha kijön majd a végleges verzió(khm...),bizton állíthatom,hogy 90feletti értékelést fog kapni.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.17. 18:29:20

torrentkiller írta:Halee

Olyan problémám van, hogy újra elővettem a carbont. El is jutottam kb 20 %-ig. De mikor megint el akartam indítani, a sikeres betöltés képernyő után "hibát észlel ezért leáll" c. cucc fogad. Ha kiveszem a mentés fájlt, és mindig új karriert kezdek akkor továbbmegy, de annak ugy sok értelme nincs.
Próbáltam új crackot is szerezni hozzá, azzal sem lett jobb. Újra is telepítettem a gémet. de így se.

Szívesen venném ha valakinek lenne ötlete.
Nem egész véletlen Nevillet akartad kivenni a csapatodból? Nekem akkor állt le,szóval őt ne vedd ki,ha ez a gond.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.17. 18:22:20

Bob! Miután zsinórban az ötödik győzelmemet arattam Rookie módban 7 perces negyedekkel ezért úgy döntöttem, hogy ideje elkezdeni egy szezont :D
Most vertem meg 53-88-ra a grizzliest ami elég jó meccs volt bár ennyit még sosem hibázott ellenem 1 csapat sem (kb 10 meccset játszottam eddig) ezért Rondoval az élen szépen berámoltam nekik annyit amennyit csak tudtam.

Csak annyit akarok kérdezni hogy 82 meccses szezont játsszak vagy 58-ast?

+ még annyi, hogy nincs kommentár. néha-néha hallani 1 tizedmásodpercig hogy beszél de valami gond van vele..
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.17. 00:37:36

Halee

Olyan problémám van, hogy újra elővettem a carbont. El is jutottam kb 20 %-ig. De mikor megint el akartam indítani, a sikeres betöltés képernyő után "hibát észlel ezért leáll" c. cucc fogad. Ha kiveszem a mentés fájlt, és mindig új karriert kezdek akkor továbbmegy, de annak ugy sok értelme nincs.
Próbáltam új crackot is szerezni hozzá, azzal sem lett jobb. Újra is telepítettem a gémet. de így se.

Szívesen venném ha valakinek lenne ötlete.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Iniesta4ever
Barça B

2011.02.16. 12:47:09

Cső!

Nem tudtok ajánlani valami [auto_cenzúra] kalózos gyüjtögetős rpg [auto_cenzúra] jétákot... Mostanában iesmi könyveket olvasok és rá vok kattanva... A lényeg h ne netes mmorpg legyen mert azért életem is van...
2:6! Blaugrana!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.16. 11:33:21

Én ezt az Amnesiát nem ismerem, de a F.E.A.R-ral elkezdtem játszani és az elején én is betojtam néha a szellemektől. Főleg a kislány szellemétől. :D Amúgy meg jó játék, szeretem ezeket az "ember-szimulátor" játékokat. Asszem RPG a megnevezése.

Kép
Kép
Kép
Kép
nemtom99
Jugador d'estrella

2011.02.16. 10:45:30

Hali.

Amnesia-hoz lesz vmikor a közeljövőben végigjátszás?(nem videó mert akkor már nem olyan jó a játék) :)
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.15. 19:46:30

Dexter (sorozat) fanok: A magra felkerült a "Dexter: The Game".
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.13. 19:13:08

LM10 írta:Tudnátok nekem jó mászkálós játékot ajánlani? Régi időkben nagyon szerettem a Spider-Man:The Moviet. Legutóbb a Batman:Arkham Asylum jött be. Ilyesmi témájú, típusú játékot tudnátok ajánlani?
Ha maradnál a képregényhősös játékoknál ajánlom: Ultimate Spiderman (bár rövid játék), Spiderman: Web of Shadows
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.12. 17:29:10

5 perces negyedeket játszom.
Majd ha sikerül megnyernem az első meccsemet akkor elkezdem gyakorolgatni a kombókat de most örülök ha pontot tudok szerezni :D

Am eltűnt a kommentár. Semmilyen módban nincs kommentár.
Hogy kapcsolhatom be? :D
socio66

2011.02.12. 11:04:09

LM10 írta:Van erre valami beállítás, vagy patch, hogy reálisabb legyen a game?
kapcsold ki a segítségeket. :)
ha úgyis annyival gyorsabb vagy,az már valami.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.12. 11:03:06

MessiFan írta:Jó reggelt :D
Kezdem megszokni de 4 negyed alatt dobtam összesen 60 pontot és az ellenfél is kb ennyit :D
Védekezés abszolút nem megy. Zsákolni még 1 meccsemen sem sikerült de az ellenfél általában olyanokat zsákol hogy csak na :D
Neked mennyire van felhúzva a játék gyorsasága?
Nekem 80 de nemtom mennyi a jó :D
Konzolon 100x könnyebb de a passzokat mindig előre dobja a [auto_cenzúra]. Hogyan dobjak kisebbet?:D
Zsákolni sprint+dobás egyszerre!
Egyszer fuss végig a practice mód/freestyle részen!És mindent próbálj megcsinálni!És még a leírtakon kívül is van ezer dolog!
Nekem minden szinte úgy van beállítva mint a sliderben!Game speed 50 a játékos gyorsaság egyedül amit 30ra vettem le!Hány perces negyedekkel játszol?
Támadásban hívj playeket!Ha Celticssel vagy Ray Allenre olyan 3as kombók vannak, hogy csak na :lol: Icon passal tudsz pl mozgásban lévő embernek passzolni!Érdemes rászokni a használatára!Ha joyyal játszol, támadásban az L1el tudsz zárást adni, erről már írtam hogyan működik!Ha csak egyszer megnyomod és utána a játékos feletti gombot, akkor arra az egy emberre külön figurát tudsz behívni!Pl Ray Raynek a piros A betű általában a jele behívod az ún Double figurát, s olyankor 2 ember blokkol neki miközben körbefut, kipassz és Ray Allen for TRÍÍÍÍÍ!
Támadásban nem kell kapkodni, figyeld a saját csapatod mozgását, mert a gép ha automatára van beállítva a játékhívás, akkor közben mozognak a saját embereid is a playhez mérten!
Illetve jönnek maguktól segíteni!Ne 1 emberrel próbálj 1-1zni és lecselezni!Mindig úgy passzolgass, hogy 2-2 elleni szitut alakíts ki!Vagy 1-1 ellenit!Ha sokan vannak az egyik oldalon, át kell forgatni a túloldalra!Illetve csak 1-2 mozdulatot szerintem tanulj meg a poziciós játékok közül!
Practice mód/post moves!
Mert sokszor úgy állnak fel, s csak ha az alapokat (horog dobás, kilépős jumpshoot) megtanulod akkor ezeket be lehet szórni!
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.02.12. 10:57:16

Tudnátok nekem jó mászkálós játékot ajánlani? Régi időkben nagyon szerettem a Spider-Man:The Moviet. Legutóbb a Batman:Arkham Asylum jött be. Ilyesmi témájú, típusú játékot tudnátok ajánlani?

MÁS:

F1 2010-et is újra elkezdtem, de idegesítő, hogy van, hogy 3 másodperccel gyorsabb időt megyek, mint a többiek, pedig már a kormányomon váltok, nem is automata. Van erre valami beállítás, vagy patch, hogy reálisabb legyen a game?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.12. 10:48:36

Jó reggelt :D
Kezdem megszokni de 4 negyed alatt dobtam összesen 60 pontot és az ellenfél is kb ennyit :D
Védekezés abszolút nem megy. Zsákolni még 1 meccsemen sem sikerült de az ellenfél általában olyanokat zsákol hogy csak na :D
Neked mennyire van felhúzva a játék gyorsasága?
Nekem 80 de nemtom mennyi a jó :D
Konzolon 100x könnyebb de a passzokat mindig előre dobja a [auto_cenzúra]. Hogyan dobjak kisebbet?:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.12. 10:24:06

Jó reggelt Messifan :lol:
MessiFan írta: Bob! Szerinted ha guick meccseket nyomok akkor jobban fog menni?
Vagy inkább gyakoroljak?
Egyenlőre csak passzolni, dobni és cselezni tudok de ááá...

Amúgy amikor elindítottam és berakott a 91-es döntőbe én csak tátottam a számat :D
Sokat kell gyakorolni ez tény, de pár meccs és azért szerintem belejössz!Van scrimmage mód is, ott edzőmeccset játszhatsz, illetve 1-2 figurát jó ismerni!Illetve a playbookot te is tudod alakítani!Én mindig használom, hogy figurák legyenek támadásban!Hál istenek ismerem a Celtics figura sémáit, így mondjuk könnyebb!
Joystickkal azért "könnyebb" játszani, mert itt is 360 fokos játékos mozgás van!És ezt billentyűzeten nem tudod reprodukálni!És itt azért elég érzékeny a mozgás!

Védekezésben leírom még egyszer :lol:
A sprintet szinte nem is kell nyomni, csak próbálj előtte maradni, mikor induló cselez feltétlenül had lenyomva az intense d gombot!Ha oldalra már picit meglépett, oldalra egy kis sprint irány +intense-d!Persze pl oldalas mozgásnál lényeg, hogy a playa és a gyűrű között legyél!De ez nem újdonság :lol: De online is vannak akik oldalra mozognak, de nem rézsuton!
Jah és használd azokat a slidereket amiket linkeltem!Itt "könnyebb" védekezni a gép ellen!
Igazából nem könnyebb csak reálisabb a mozgás!Itt arra gondolok, hogy a gép mozgás védekezésben támadásban reális!Kevesebb a "csalás"! :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.12. 09:19:59

Bobbácsi!
Konzos yostick-el jobb játszani mint billentyűzeten?
Mert mind2 van de még nem próbáltam a dzsojt :D
daffy
Madridista

2011.02.11. 23:48:14

socio66 írta:
soadroli írta:Dead Space 2-vel nyomja valaki? :D
Állat egy game :)
a 10 gigája miatt nem szedtem még le.
mennyire parás amúgy? gondolom grafikailag meg minden egyéb tekintetben ott van,de ha nagyon durva,akkor nem kell.
egyébként mostanában jött ki az új test drive unlimited és ahogy nézem hamarosan a crysis 2 is elérhető lesz.
nem rossz nevek,érdemes egy pillantást vetni rájuk.
a crysis 2-t remélem számítógép barátabb optimalizálást kap,mint az első rész. szerencsére az is kiválóan futott maxon,de itt-ott éreztem akadást. nagyon várom,mert az első,illetve a warhead tetszett
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.02.11. 22:40:48

Tud valaki segíteni?
Feltelepítettem tesom gépére a Call of Duty Black Ops-ot, de nála nem indul.Aztán fel akartam tenni az én gépemre, és azt írja ki hogy ezzel a koddal már fel van telepítve.Mit csináljak?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.11. 22:36:38

S.Agüero írta:Valaki segítsen!
Virtua Tennis 3-at szeretném letölteni és valaki tud adni egy linket, mert már fél órája keresem, h hol tudnám letölteni de nem találtam csak olyat ami fizetős vagy nem is jó.
Jó lenne ha valaki tudna nekem mondani egy oldalt ahol le tudod tölteni és max oda csak regelni kell.
Köszi előre is!
MessiFan, Csababarca ti honnan töltöttétek?

http://isohunt.com/torrents/virtua+tenn ... 1=1&iho1=d

itt a harmadikat szedd le.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.11. 22:28:17

socio66 írta:
mennyire parás amúgy? gondolom grafikailag meg minden egyéb tekintetben ott van,de ha nagyon durva,akkor nem kell.
egyébként mostanában jött ki az új test drive unlimited és ahogy nézem hamarosan a crysis 2 is elérhető lesz.
Hát elég parás, de nem vészes :P (mondjuk sötétben, kicsit nagyobb hangerőn azért odaszab :wink: )
Én is láttam a Crysis 2-t, de még csak beta verzsön. Nagy game lesz tuti :D
Assassins Creed Brotherhood-ot várom már nagyon. :D
Kép
socio66

2011.02.11. 22:13:28

Válasz küldése