Pedro testvér küldtem már neked p.ü-t de nem válaszoltálP_e-d_r-o írta:srácok vki lécci dobjon egy linekt hogy honnan tudnám leszedni asz Nba2k11-et pls!előre is köszi!

Pedro testvér küldtem már neked p.ü-t de nem válaszoltálP_e-d_r-o írta:srácok vki lécci dobjon egy linekt hogy honnan tudnám leszedni asz Nba2k11-et pls!előre is köszi!
kommentátor!MessiFan írta:Bob! Miután zsinórban az ötödik győzelmemet arattam Rookie módban 7 perces negyedekkel ezért úgy döntöttem, hogy ideje elkezdeni egy szezont
Most vertem meg 53-88-ra a grizzliest ami elég jó meccs volt bár ennyit még sosem hibázott ellenem 1 csapat sem (kb 10 meccset játszottam eddig) ezért Rondoval az élen szépen berámoltam nekik annyit amennyit csak tudtam.
Csak annyit akarok kérdezni hogy 82 meccses szezont játsszak vagy 58-ast?
+ még annyi, hogy nincs kommentár. néha-néha hallani 1 tizedmásodpercig hogy beszél de valami gond van vele..
Nem egész véletlen Nevillet akartad kivenni a csapatodból? Nekem akkor állt le,szóval őt ne vedd ki,ha ez a gond.torrentkiller írta:Halee
Olyan problémám van, hogy újra elővettem a carbont. El is jutottam kb 20 %-ig. De mikor megint el akartam indítani, a sikeres betöltés képernyő után "hibát észlel ezért leáll" c. cucc fogad. Ha kiveszem a mentés fájlt, és mindig új karriert kezdek akkor továbbmegy, de annak ugy sok értelme nincs.
Próbáltam új crackot is szerezni hozzá, azzal sem lett jobb. Újra is telepítettem a gémet. de így se.
Szívesen venném ha valakinek lenne ötlete.
Ha maradnál a képregényhősös játékoknál ajánlom: Ultimate Spiderman (bár rövid játék), Spiderman: Web of ShadowsLM10 írta:Tudnátok nekem jó mászkálós játékot ajánlani? Régi időkben nagyon szerettem a Spider-Man:The Moviet. Legutóbb a Batman:Arkham Asylum jött be. Ilyesmi témájú, típusú játékot tudnátok ajánlani?
kapcsold ki a segítségeket.LM10 írta:Van erre valami beállítás, vagy patch, hogy reálisabb legyen a game?
Zsákolni sprint+dobás egyszerre!MessiFan írta:Jó reggelt
Kezdem megszokni de 4 negyed alatt dobtam összesen 60 pontot és az ellenfél is kb ennyit
Védekezés abszolút nem megy. Zsákolni még 1 meccsemen sem sikerült de az ellenfél általában olyanokat zsákol hogy csak na
Neked mennyire van felhúzva a játék gyorsasága?
Nekem 80 de nemtom mennyi a jó
Konzolon 100x könnyebb de a passzokat mindig előre dobja a [auto_cenzúra]. Hogyan dobjak kisebbet?:D
Sokat kell gyakorolni ez tény, de pár meccs és azért szerintem belejössz!Van scrimmage mód is, ott edzőmeccset játszhatsz, illetve 1-2 figurát jó ismerni!Illetve a playbookot te is tudod alakítani!Én mindig használom, hogy figurák legyenek támadásban!Hál istenek ismerem a Celtics figura sémáit, így mondjuk könnyebb!MessiFan írta: Bob! Szerinted ha guick meccseket nyomok akkor jobban fog menni?
Vagy inkább gyakoroljak?
Egyenlőre csak passzolni, dobni és cselezni tudok de ááá...
Amúgy amikor elindítottam és berakott a 91-es döntőbe én csak tátottam a számat
a crysis 2-t remélem számítógép barátabb optimalizálást kap,mint az első rész. szerencsére az is kiválóan futott maxon,de itt-ott éreztem akadást. nagyon várom,mert az első,illetve a warhead tetszettsocio66 írta:a 10 gigája miatt nem szedtem még le.soadroli írta:Dead Space 2-vel nyomja valaki?
Állat egy game
mennyire parás amúgy? gondolom grafikailag meg minden egyéb tekintetben ott van,de ha nagyon durva,akkor nem kell.
egyébként mostanában jött ki az új test drive unlimited és ahogy nézem hamarosan a crysis 2 is elérhető lesz.
nem rossz nevek,érdemes egy pillantást vetni rájuk.
S.Agüero írta:Valaki segítsen!
Virtua Tennis 3-at szeretném letölteni és valaki tud adni egy linket, mert már fél órája keresem, h hol tudnám letölteni de nem találtam csak olyat ami fizetős vagy nem is jó.
Jó lenne ha valaki tudna nekem mondani egy oldalt ahol le tudod tölteni és max oda csak regelni kell.
Köszi előre is!
MessiFan, Csababarca ti honnan töltöttétek?
Hát elég parás, de nem vészessocio66 írta:a 10 gigája miatt nem szedtem még le.soadroli írta:Dead Space 2-vel nyomja valaki?
Állat egy game
mennyire parás amúgy? gondolom grafikailag meg minden egyéb tekintetben ott van,de ha nagyon durva,akkor nem kell.
egyébként mostanában jött ki az új test drive unlimited és ahogy nézem hamarosan a crysis 2 is elérhető lesz.
nem rossz nevek,érdemes egy pillantást vetni rájuk.
a 10 gigája miatt nem szedtem még le.soadroli írta:Dead Space 2-vel nyomja valaki?
Állat egy game