Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még hány ember regisztrál ide csak ezért? Az eurobarca statisztika rovatban tessék figyelni a játékosokat, a többi senkit sem érdekel...thomson10 írta:Sziasztok!
Szerintem a játékoskeretet kéne(nem kicsit) frissíteni
A meglepetés korábban sörkorcsolya volt, egy előző meccsnézésen. Viszont most eleinte rossz kupont raktunk fel az oldalra, amin szintén ez állt, ezt később cseréltük.davidvilla007 írta:ELnézést ha rossz topikba irok,csak egy kérdésem lenne!Az volt itt meghirdetve hogy aki a Paulanerbe mezbe megy az kap meglepetést!Mi abban voltunk,és nem kaptunk semmit,nem mintha ha azért mentünk volna csak a kiváncsiság hajt,hogy volt e egyáltalán ilyen vagy nem mindenki kapott!??
Igen,nekem is ezt írta,egészen mostanáig. Nem engedett be csak most.S.Agüero írta:Nálam is ez volt.
tegnap 1 percet kellett várni mire bejött az oldal, most meg egy fél órája akartam feljönni, erre ezt írta ki:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.54 Server at www.eurobarca.hu Port 80
magyarul:
Tiltott
Önnek nincs jogosultsága a / ezen a szerveren.
Továbbá, a 403 Forbidden hiba fordult elő próbál meg használni, ErrorDocument a kérelem kezelését.
Apache/2.0.54 Szerver www.eurobarca.hu Port 80
Én meg már azt hittem, h tiltottak, meg h csak nekem szabakodik a net.
detto. nagyon lassú és ma reggeltől fél11ig nem volt elérhető,pedig 30megás nettel próbálkozomHunter91 írta:Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre többször nem érhető el az oldal,valamint sokszor baromi lassú. Szerintem nem csak nálam áll fenn a probléma.
Gondolom mindent megtesztek az ügy érdekében.
Üdv: Hunter91
Mindkettő igaz, hacsak nem a Valencia megnyeri a bajnokságot és a Real a kupát, mi meg kupa nélkül maradunk.alberto írta:Az Almeria meccs cikkében, a bevezető végén az áll, hogy a "szuperkupa döntőbe". Egészen véletlenül nem a spanyol kupa döntőbe?
Bob_Marley írta: Gratulálok hozzá!
Sok sikert a továbbiakban is, remélhetőleg a köv F1 illetve NFL szezont végig "vitatkozhatjuk"
Tudod Hajrá Bears, s Hamilton![]()
Az véletlen, hogy sikerült 23:00:03kor elküldened?
Gratulálok hozzá!csababarca írta:Köszönöm az oldal készítőinek,hogy létrehozták ezt a színvonalas,minden igényt kielégítő weboldalt!
Egy ilyen lépcsőnél,ami a hozzászólásaim számánál elértem, így érzem jónak,ha köszönetet mondok Nektek,akik az oldallal foglalkoztok nap mint nap.
3000. hsz.![]()
(így éreztem stílusosnak)
Bogyó10 írta:Rendben. Elnézést. De szerintem én normálisan megírtam az észrevételem (amit elvileg kérnek), erre pedig le lettem tolva. Sajnálom, ha mást is megbántottam, de azért szerintem kultúráltan is lehetett volna válaszolni ( ahogy a többiek tették, tőlük elnézést kérek).