Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.13. 12:54:16

Sanama írta: És azt is elmondhatod,hogy olyan játékosok mellett/mögött mint Xavi,Iniesta,Deco, hogy és mikor játszott volna?
Folytatnám a sort: Davids, Luis Enrique, Giuly, R10!!!!

Nagyon jól tette Fabre, hogy eligazolt innen és senki nem is fogja ezzel zaklatni, amikor újra Barca mezben fut ki a pályára.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.13. 12:14:54

Varatrix írta: Ha annyira imádná a Barcát, akkor maradt volna.
Gondolom Pique is minden egyes alkalommal erős utálkozás közepette erőlteti magára a gránátvörös-kék mezt, hiszen csak így igazolhatott el Manchesterbe anno
Ezt már elmondtam egyszer, 16 évesen inkább oppurtunista az ember, minthogy a szívére hallgasson
samy85
Capitá del Barça

2011.02.13. 12:06:01

Sanama írta:samy85,

Játéklehetőség nélkül,hogy lesz valakiből jó/jobb játékos?
Ezt magyarázd el nekem.
És azt is elmondhatod,hogy olyan játékosok mellett/mögött mint Xavi,Iniesta,Deco, hogy és mikor játszott volna?
Megkérdeztem hogy tudod-e a hátterét a Londoni szerződésnek...
Ha nem néztél utána, akkor nem tudod miről beszélek....
Ám lásd Iniestát ... Megint azt mondom járj utána a Elszerződésének, és rájössz hogy miről is van szó, valamint a gondolatmenetemet is megérted...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.13. 12:00:44

samy85,

Játéklehetőség nélkül,hogy lesz valakiből jó/jobb játékos?
Ezt magyarázd el nekem.
És azt is elmondhatod,hogy olyan játékosok mellett/mögött mint Xavi,Iniesta,Deco, hogy és mikor játszott volna?
samy85
Capitá del Barça

2011.02.13. 11:56:09

Sanama írta:
ha azt mondjátok,hogy kell,akkor a real is be fog szállni
Ez a nevetséges.Azért fognak licitálgatni,hogy drágábban vegye meg a másik... Ez megint madridi mentalitás.
Sőt már lefogadom most is azért nyomják Perezék,hogy egy 65feletti árat elérjenek nála . :)
Daffy, perezre céloztam :D

Fabregas pedig kell ide. A pad harmatgyenge, nincs minőségi csere se előre,se középre. Keita nem azt a vonalat képviseli,Afellay meg még nem tudni mire lesz képes.
Xavinak van még 2éve , Keitanak sem több, szóval bőven elférne a csapatba Cesc,és nem csak padozna,ezt lefogadom.
Jaj azért nem kell elélvezni Fabregastól. Hogy a fenébe lenne már olyan mint Xavi?! Ha annyira imádná a Barcát, akkor maradt volna. Szóval szerintem annyira ne éld bele magadat, mert lehet hogy koppanni fogsz.
Ezt már többször leírtam,de..
Fabregas jobb döntést nem is hozhatott volna. Londonban vált olyan játékossá,amilyen most. Nagyon jól tette hogy elment,folyamatosan játszhatott,és a világ egyik legjobbjává vált.
Ha itt marad az elmúlt 3-4évben mikor játszott volna?
Talán Deco helyett,vagy Xavi helyett? Ugy járt volna,mint Bojan.
Tisztában vagy vele hogy miért ment el Fabre???
Tudod a hátterét?
Nyugodtan nézz utána... másrészt meg ugyanakkora játékos vált volna belőle mint Londonban... Ebben nyugodt lehetsz... Ést ne aggodj nem fogok koppanni.. mert Biztos mérget vehetsz rá hogy eljön, mégpedig haza!!! Mert katalán és ezen senki és semmi nem változtat az ég világon...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.13. 11:52:33

Sanama írta:
Ez a nevetséges.Azért fognak licitálgatni,hogy drágábban vegye meg a másik... Ez megint madridi mentalitás.
Sőt már lefogadom most is azért nyomják Perezék,hogy egy 65feletti árat elérjenek nála . :)

Fabregas pedig kell ide. A pad harmatgyenge, nincs minőségi csere se előre,se középre. Keita nem azt a vonalat képviseli,Afellay meg még nem tudni mire lesz képes.
Xavinak van még 2éve , Keitanak sem több, szóval bőven elférne a csapatba Cesc,és nem csak padozna,ezt lefogadom.

Végre valaki :wink:
El kell hozni, legkésőbb jövőre.
Megérné az 50 millát is, hosszú távú befektetés lenne.
Thiagoznak itt sokan, de ő is zsákba macska. Jónak tűnik,de ki tudja mi lesz belőle? Persze remélem befutja a szép karrierjét,de őt sokkal inkább Iniesta posztján tudnám elképzelni, Cesc meg inkább Xavi posztján lenne hatékony.

Lesz ami lesz,majd nyáron kiderül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.02.13. 11:49:13

Sanama írta:
ezzel most rám céloztál vagy perezre. így igaznak gondolom,amit írtam. a felnyomják az árát,az ge**ség,de működhet :) a szimpátia és az emberi értékek itt már rég véget értek,azt hiszem ez jogos :?
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.13. 11:46:13

Daffy, perezre céloztam :D

Jaj azért nem kell elélvezni Fabregastól. Hogy a fenébe lenne már olyan mint Xavi?! Ha annyira imádná a Barcát, akkor maradt volna. Szóval szerintem annyira ne éld bele magadat, mert lehet hogy koppanni fogsz.
Ezt már többször leírtam,de..
Fabregas jobb döntést nem is hozhatott volna. Londonban vált olyan játékossá,amilyen most. Nagyon jól tette hogy elment,folyamatosan játszhatott,és a világ egyik legjobbjává vált.
Ha itt marad az elmúlt 3-4évben mikor játszott volna?
Talán Deco helyett,vagy Xavi helyett? Ugy járt volna,mint Bojan.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.02.13. 11:50:19-kor.
samy85
Capitá del Barça

2011.02.13. 11:44:11

[/quote]egy nagy kérdés van: mennyire kell fabregas a barcelonának? ha azt mondjátok,hogy kell,akkor a real is be fog szállni és nem kapjátok meg 35be. ha nem kell annyira nektek,akkor csak fabregason múlik,hogy mit tervez. az arsenal kinevelte nasrit,aki adott esetben átvehetné fabregas helyét. az ágyúsok pedig 50-60 millióból 2 évig vásárolhatnak. én nagyon bízom benne,hogy ha elviszitek fabregast,akkor perez dél-amerika felé fordul és elcsípi ganso-t a milan elől. a piros-feketék nagyon jól igazolnak és lucast is megvették 4 millióért(lucas tegnap 3at lőtt az uruknak). ez kifejezetten dühít,hogy mások megvesznek egy fiatal brazilt 10 millió alatt,a real pedig 4 év múlva kiad érte 50 milliót...[/quote]

Igen kérdés... Kell Cesc mert ő lehet Xavi utóda mindenképp ő!!!!
A pénz nem minden hála istennek Fabregasnal is így van ez!!!
A madrid adhat érte akár 75 millát is... ezzel csak annyit érnek el, hogy a játékossal tárgyalhatnak.. de Cesc nemet mond a Real-nak, akkor ugysem lesz üzlet... De mivel a Febre akar jönni nagyon is Barcelonába, Valamikor, a Wenger elengedi őt mert megértri...akár áron alul is...hiszen Cesc most elakart jönni de figyelembe vette az Arsenalt... Szerintem a Londoniak is lesznek annyira Empatikusak A Csk-val mint a Cesc volt velük, hiszen rengeteget segít/segített nekik!!! azonkívül az arsenal, és a barca rendkívül jó viszonyt ápol egymással...
Kép
daffy
Madridista

2011.02.13. 11:34:10

samy85 írta: Ezt én értem, de ez olyan mintha a a Xavit akarná leigazolni....
nem csak a Barca számára etalon Fabregas, de Cesc-nek is barcelona az otthona... ő pártoló tag.... És ezt Perez is tudja ..Ő nem Ronaldo..mu-bol elhozta mert nem kötődött annyira a Mu-hoz mint amennyire Francesc a Barcához.. Katalán, és vallásos ezért is elképzelhetetlen számomra hogy 1 katalán kasztíliába igazoljon...
egy nagy kérdés van: mennyire kell fabregas a barcelonának? ha azt mondjátok,hogy kell,akkor a real is be fog szállni és nem kapjátok meg 35be. ha nem kell annyira nektek,akkor csak fabregason múlik,hogy mit tervez. az arsenal kinevelte nasrit,aki adott esetben átvehetné fabregas helyét. az ágyúsok pedig 50-60 millióból 2 évig vásárolhatnak. én nagyon bízom benne,hogy ha elviszitek fabregast,akkor perez dél-amerika felé fordul és elcsípi ganso-t a milan elől. a piros-feketék nagyon jól igazolnak és lucast is megvették 4 millióért(lucas tegnap 3at lőtt az uruknak). ez kifejezetten dühít,hogy mások megvesznek egy fiatal brazilt 10 millió alatt,a real pedig 4 év múlva kiad érte 50 milliót...
Varatrix
Director del Fútbol

2011.02.13. 11:33:51

samy85 írta:Ezt én értem, de ez olyan mintha a a Xavit akarná leigazolni....
nem csak a Barca számára etalon Fabregas, de Cesc-nek is barcelona az otthona... ő pártoló tag.... És ezt Perez is tudja ..Ő nem Ronaldo..mu-bol elhozta mert nem kötődött annyira a Mu-hoz mint amennyire Francesc a Barcához.. Katalán, és vallásos ezért is elképzelhetetlen számomra hogy 1 katalán kasztíliába igazoljon...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
samy85
Capitá del Barça

2011.02.13. 11:29:03

daffy írta:
samy85 írta:amúgy számomra felfoghatatlan hogy Florentino Perez nem veszi a lapot Fabregas nem Luis Figo!!!
Miért nem látja be hogy a Cesc katalán ennyire ostoba nem lehet, és már egyszer kikosarazta Fabre őt tavaly....
ez nem ostobaság. bepróbálkozik,maximum nemleges választ kap. ezt nem érzem ostobaságnak. egy ilyen ember(vagy ő) hiányzik a realból és egy szélső hátvéd. védőt könnyebb találni,így fabregasért cserébe be kell ígérni a bernabeut is. aztán lesz,ami lesz.
Ezt én értem, de ez olyan mintha a a Xavit akarná leigazolni....
Kép
daffy
Madridista

2011.02.13. 11:22:03

samy85 írta:amúgy számomra felfoghatatlan hogy Florentino Perez nem veszi a lapot Fabregas nem Luis Figo!!!
Miért nem látja be hogy a Cesc katalán ennyire ostoba nem lehet, és már egyszer kikosarazta Fabre őt tavaly....
ez nem ostobaság. bepróbálkozik,maximum nemleges választ kap. ezt nem érzem ostobaságnak. egy ilyen ember(vagy ő) hiányzik a realból és egy szélső hátvéd. védőt könnyebb találni,így fabregasért cserébe be kell ígérni a bernabeut is. aztán lesz,ami lesz.
samy85
Capitá del Barça

2011.02.13. 11:10:27

amúgy számomra felfoghatatlan hogy Florentino Perez nem veszi a lapot Fabregas nem Luis Figo!!!
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.13. 11:07:43

samy85 írta:Nem tudom hányan regisztráltak itt közületek a sporthírado.hu-n, de ott van egy cikk: "Arsenal a Real-nak: 65 millió Cesc ára"!
Szal a Madrid erőlködik!!!
Van 1 Ilyen komi is:
-"sz,tem undoritó amit a barca szegény fabregassal tett!
onnantol kezdve h barca mezt huznak rá akkor levetitik neki a gyerek kori videoit h elérzékenyöljön akkor egyik nap xavi masik nap inesta minden szarházi lenyilatkozta h sz.tee cescnek barcás dnse van és h oda kéne igazolni szerinte mosz azonnal
stb
és ezek utan a barca 29 milliot ajánl érte mikor 20 vette csigát meg tönérdek pénzért ibrát stb
mindegy tehát undirtó és megvan a véleménem rola
utalom őket uyg ahogs vannak sz.tem ez undirtó sé tisztességtelen"

na ehhez mit szóltok????????!!!
Tipikus okos komment...

-Mezt húznak rá - Biztos nagyon ellenkezett és fegyvert is fogtak rá Puyolék
-Levetítik neki az egykori videóit - hát banyek, mások nem szoktak haverokkal régi képeket, videókat nézni???
-29 milliót ajánl - ajánlott már 45-öt is, az nem a Barca hibája, hogy nem ad érte irreális összeget
-Csiga & Ibra - elkúrt igazolások, minden csapatnál előfordul
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
samy85
Capitá del Barça

2011.02.13. 11:06:45

ok vettem nem fordul elő többet, csak érdekelt volna a véleményetek!!
ennyi...
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.13. 11:03:58

1.) ez az oldal tiltott
2.) teljesen felesleges és totál értelmetlen más fórumokról véleményt idézni, főleg mivel látszik h egy gyökér írta.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.13. 11:01:36

azt szóljuk, h nem idézünk más fórumról és a sporthirado.hu tabu...

szabályokat olvasd el...
samy85
Capitá del Barça

2011.02.13. 10:50:29

Nem tudom hányan regisztráltak itt közületek a sporthírado.hu-n, de ott van egy cikk: "Arsenal a Real-nak: 65 millió Cesc ára"!
Szal a Madrid erőlködik!!!
Van 1 Ilyen komi is:
-"sz,tem undoritó amit a barca szegény fabregassal tett!
onnantol kezdve h barca mezt huznak rá akkor levetitik neki a gyerek kori videoit h elérzékenyöljön akkor egyik nap xavi masik nap inesta minden szarházi lenyilatkozta h sz.tee cescnek barcás dnse van és h oda kéne igazolni szerinte mosz azonnal
stb
és ezek utan a barca 29 milliot ajánl érte mikor 20 vette csigát meg tönérdek pénzért ibrát stb
mindegy tehát undirtó és megvan a véleménem rola
utalom őket uyg ahogs vannak sz.tem ez undirtó sé tisztességtelen"

na ehhez mit szóltok????????!!!
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.12. 23:39:47

hady írta:Lehet, hogy leigazoljuk José Luquet a spanyol gólkirályt.....
http://dvtk.eu/hirek/spanyol-golkiraly-erkezett/2872/
Had javítsak: A Spanyol Másodosztály Gólkirályát. :lol: Egyébként jó fogás lenne, mindig is szimpatikus csapat volt a DVTK, jó lenne ha feljutnának.
Kép
hady
Director del Fútbol

2011.02.12. 22:39:57

Lehet, hogy leigazoljuk José Luquet a spanyol gólkirályt.....
http://dvtk.eu/hirek/spanyol-golkiraly-erkezett/2872/
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.12. 18:34:12

LM10 írta:A SPORT szerint a Bilbao játékosával San Joséval pótolhatjuk a nyáron Militót. Én nem nagyon láttam még játszani őt, 21 éves fiatal srác.
én párszor igen mert nyomon követem a b.aszkokat!
de ha már Bilbao akkor Amorabieta!! :wink: 8)
Abi & Tito
LM10
Director del Fútbol

2011.02.12. 18:28:12

A SPORT szerint a Bilbao játékosával San Joséval pótolhatjuk a nyáron Militót. Én nem nagyon láttam még játszani őt, 21 éves fiatal srác.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.12. 16:42:28

shawn írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/Cesc_F%C3%A0bregas nem tudtam ide vagy viccbe rakjam :lol: a wiki tud valamit? :)
Akárki regisztrálhat és átírhat bármit... :) Sokat nem szabad adni erre
Varatrix
Director del Fútbol

2011.02.12. 16:34:57

shawn írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/Cesc_F%C3%A0bregas nem tudtam ide vagy viccbe rakjam :lol: a wiki tud valamit? :)
Ez a wikipédia! Vagy valaki már tud valamit amit senki más.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése