noname írta:Valahogy nem bánom a 45 millás sapkát. Kevés helyen lehetséges egyáltalán a keret megerősítése. 45 millából igazi sztárjátékost is lehet venni, de sztem erre nincs is szükség. Mindamellett egyáltalán nem kizárt a sport vagy mundo által említett lehetőség, mely szerint Keita menne a Bayernbe 12ért, ide meg jönne Cesc. Legalább nem lesz több Ibra transzfer! Mondjuk azért számítsuk bele a nyáron azt is, hogy ha szükség lesz esetlegesen Cescre, akkor a 60 millát is könnyedén össze lehet szedni, hiszen Ibra megy 24ért, Caceres is kb 8-10ért, Henrique eladása se lene meglepetés és valószínűleg Hlebből is összejön vmennyi. Szóval az a 45 bőven lesz 80 mire minden folyóügyet lerendeznek. De sztem nincs szükség költekezésre. Ha Fontas jól teljesít az előszezonban, akkor csak támadóposzton erősíthetnénk, ami nálam annyiból állna, hogy Bojan végleg menne(ebből is összejönni kb 10 milla) és jönne egy használható csatár(alias Llorente, mondjuk 25be lehetne).
Nem bánom h spórol egy kicsit a vezetőség. A mostani piaci viszonyok mellett nem is érdemes vásárolni. Ahol Carrollok 40-be kerülnek, miközbe Villa ugyanannyiba, Afellay 3-ba, míg Pepe 30-ba. Teljes a káosz. Megfontoltan lehet jól vásárolni(Pique,Maxwell,Afellay:össz-vissz 15be se voltak, transfermarkt szerint 59-et érnek), de ők csak a kivételek, amik erősítik a szabályt. Szerencsére remek keretünk van, még néhány évig a kiöregedés veszélye se fenyegető, hiszen csak a középső-védő és esetlegesen egy osztogató kp-poszt érintett, de utóbbi inkább csak 1-2 év múlva. Jobb lesz lazulni az igazolásokkal, néhány kiegészítőember jöhet, más nem kell, az se lepne meg ha pozitívan jönnénk ki a nyári átigazolásokból.
A lényeg: igazolások terén bízom a mostani vezetőségben és Pep-ben is. Az utóbbi 2 átigazolási időszakban már szinte mindenki bevált, akit hoztunk, ráadásul meggyőződésem, hogy Villa(mondjuk ez még Laporta érdeme), Masche és Afellay messze áron alul jöttek. Sokat elmond h a legkevésbé bevált játékos Adriano, aki mindamellett a legtöbb meccsén egész jól teljesített.

Egyetértek veled.
Meg kell húzni a nadrágszíjat mert a piac is őrült és az utóbbi években igazolás politikailag , hát finoman szóval se teljesített jól a vezetőség!
Garasoskodtak Villa-val hát hogy 50milliót nem adunk csak 40et 50 sok..
aha igen, csak aztán meg 44millió+Eto'o ért megvettük Zlatant. Jó hát legyen, örültem nek, csak regulázzák meg , ne viselkedjen úgy mint az Interben és jól játsszon. Nagyjából elégedett voltam vele ,de valljuk be tavasszal erősen aláadta a teljesítményt, sokan el akarták küldeni, Guardiola-val összeveszett pedig Pep annak idején megmondta "amíg én itt vagyok Zlatan marad"... aha igen, ekkor (is ) ködösített Pep
jó hát menjen akkor.. de ez az üzlet hogy 24 millióért eladható???
ezt a mai napig nem értem, hatalmas baklövésnak tartom , ennyi erővel tavaly előtt nyáron ki kellett volna pengetni az 50 milliót Villa-ért azt csókolom.. de ennél még rosszabb hogy 10+millió fölött igazoltunk játékosokat, akik a lehetőséget se kapták meg, és utána el lettek küldve a ****-ba..
Soroljam? Hleb, Henrique, Keirisson, Cáceres ..
és az is gáz hogy az utóbbi pár évben olcsón adjuk el a játékosainkat..
Eto'o, Henry, Márquez ingyen ,Csigrinszkij-n buktunk 10 milliót, és biztos vagyok benne hogy pl Hlebet nem tudjuk eladni 15 millióért..
Cácerest mindenképp megtartanám jó lenne középre és jobboldalra is, mellesleg fiatal játékos, de úgyse fogják, Keirissont is ki kéne próbálni pláne hogy látjuk Bojan gyengélkedését..
így se támadót se védőt nem kéne vásárolni, kp-ra csak akkor venném Fabregast ha elmenne Keita, de vele nincs problémám , kell egy munkásember a csapatba.
Köszi ha elolvastad.