Barcaman1993 írta:samy85 írta:ugyanez volt a helyzet Keirrison-nal is...
Egyébként nem nagyon tudnék mondani olyan csatárokat, akik a Barclonába beleillenének...
Én is vmi hasonlón gondolkoztam és jelenleg csak 1 név ugrott be, aki nem lenne sztem kezdő, de életveszélyes. Olicra gondoltam, a Bayernből. A gond csak az, hogy egyrészt, ha jól tudom egy jó ideje sérült, másrészt meg nem hiszem, hogy a Bayern csak úgy megválna (sztem) a jelenlegi legjobb csatárától. Ha pedig megválna, akkor sztem nagyon sokat kérne érte, ami jogos is lenne tőlük. Úgyhogy valószínűleg ez az ötlet kútba is esett...
Ez hallod egy érdekes felvetés. Olicot jópárszor láttam már játszani, de még az sem tűnt fel, hogy a játékstílusa passzolna ide. Abban meg teljesen biztos vagyok, hogy a képességei kevesek ehhez a csapathoz Az is minősíti mondjuk a Bayernt, illetve en bloc a Bundesligát, hogy Olic a bajorok legjobb csatára (megjegyzem ez se biztos, mert Gomez és Müller eléggé pörög most, bár tény és való hogy Olic idén nagyon keveset játszott).
Arról már nem is beszélve, hogy a srác már 31 éves. Szerintem egy 15 milláért elengednék bárhova (ingyen vették), de itt szvsz nincs szükség rá. Akkor már inkább ez a Neymar (attól függően, hogy mennyi, de ezt már írtam), de méginkább valaki az ifiből, vagy kölcsönből vissza (Keirrison, ugyebár), vagy ha már mindenképp igazolnánk, akkor Pato (bár még az ő képességeiben sem vagyok biztos). Suereznek örültem volna, mert őt nagyon szeretem, de abból most egy ideig nem lesz semmi.
Ő még talán a padozást is viselné, ami fontos hiszen momentán nincs olyan csatár a világon, akit én beraknék Pedro (vagy Villa) helyére a kezdőbe.
Najó, sorry, ez a végére nagyon szétesett (mint kb minden hosszú írásom)