Ez hallod egy érdekes felvetés. Olicot jópárszor láttam már játszani, de még az sem tűnt fel, hogy a játékstílusa passzolna ide. Abban meg teljesen biztos vagyok, hogy a képességei kevesek ehhez a csapathoz Az is minősíti mondjuk a Bayernt, illetve en bloc a Bundesligát, hogy Olic a bajorok legjobb csatára (megjegyzem ez se biztos, mert Gomez és Müller eléggé pörög most, bár tény és való hogy Olic idén nagyon keveset játszott).Barcaman1993 írta:Én is vmi hasonlón gondolkoztam és jelenleg csak 1 név ugrott be, aki nem lenne sztem kezdő, de életveszélyes. Olicra gondoltam, a Bayernből. A gond csak az, hogy egyrészt, ha jól tudom egy jó ideje sérült, másrészt meg nem hiszem, hogy a Bayern csak úgy megválna (sztem) a jelenlegi legjobb csatárától. Ha pedig megválna, akkor sztem nagyon sokat kérne érte, ami jogos is lenne tőlük. Úgyhogy valószínűleg ez az ötlet kútba is esett...samy85 írta:ugyanez volt a helyzet Keirrison-nal is...
Egyébként nem nagyon tudnék mondani olyan csatárokat, akik a Barclonába beleillenének...
Arról már nem is beszélve, hogy a srác már 31 éves. Szerintem egy 15 milláért elengednék bárhova (ingyen vették), de itt szvsz nincs szükség rá. Akkor már inkább ez a Neymar (attól függően, hogy mennyi, de ezt már írtam), de méginkább valaki az ifiből, vagy kölcsönből vissza (Keirrison, ugyebár), vagy ha már mindenképp igazolnánk, akkor Pato (bár még az ő képességeiben sem vagyok biztos). Suereznek örültem volna, mert őt nagyon szeretem, de abból most egy ideig nem lesz semmi.
Ő még talán a padozást is viselné, ami fontos hiszen momentán nincs olyan csatár a világon, akit én beraknék Pedro (vagy Villa) helyére a kezdőbe.
Najó, sorry, ez a végére nagyon szétesett (mint kb minden hosszú írásom)