Barcaman14 írta:Nincs magas fizetése, nem egy elviselhetetlen magatartással rendelkező játékos stb...
Nem értem hogy miért kéne eladni?!

Az oké hogy az érte kapott pénzből nyilván belehetne ruházni más csatárokra. De megéri? Nem hinném...
Kb olyan hatékonysága vetekedett idén egy tizenegyespontra rakott felmosóvederével, ahhoz képest az a kb 2 millás fizuja nevetségesen maga!
Elhiszem h ő maradni akar, én se akarnék elmenni a helyébe, hiszen alig van dolga és kapja zsákszámra a pénzt.
Van egy baromi erős támadósorunk, de eddig Bojan volt az egyetlen csere, márpedig amikor ő pályára lépett, akkor több volt benne a kár, mint a haszon. Hála az égnek jött időközben Afellay, akinek kb 100 percnyi összjátékidő alatt több jó megmozdulása volt támadóposzton mint Bojannak egész évben.
Megéri-e más csatárt hozni? Nos, a jelenlegi támadósorunk igen gyenge(fizikálisan). Az idióta vadparaszt nyilatkozatai előtt nem bántam volna ha Ibra marad, Villa ide vagy oda. Ott van most a Bilbaoi Llorente, aki a válogatottban is nagyon veszélyes volt, ha játszott, bizonyította, hogy az ereje ellenére nincs gondban ha hasonló a játékstílus a miénkhez. Ha Bojanért kapnánk 20 millát(Ibra, Kaka, Sevchenko mellett az egyik legtúlzottabb árnak tartanám ha annyit kapnánk érte), az pl egy Llorente árát fedezné. Llorente nem egy világsztár, a válogatottban is csere, sztem megelégedne itt is azzal a szereppel, mindamellett több lehetőséget kapna mint Bojan, hiszen emlékszik még milyen az, ha az ember gól lő.
Nah de nem csak Llorente van a világon, van számos más megoldás is. Neymarról cikkeznek mostanában, meggyőződésem, hogy nem lenne rosszabb Bojannál, néhány pofon az edzéseken Puyoltól és Peptől még az egóját is helyrebillentheti. Most őszintén: sztetek rosszul járnánk, ha Bojant helyett egy Neymar vagy Llorente lenne a csapatban?
Sztem látványosan erősebb lenne elsősorban a cserepad, de pl Llorente taktikailag is fontos lenne.
Sajnos a hír szinte egyértelműen kacsa, így csak üres duma minden, ami itt folyik. Bojan nem ér 20 millát, de az se lepne meg, ha az egésznek a célja csakis az lenne, hogy felsrófoljuk az árát. Sokszor elsütik ezt a poént. Adnak némi rágcsálnivalót a sajtónak, a játékos ára pedig megugrik, mások is elkezdenek érdeklődni utána...
Hosszúra nyúlt ez. Egy szó mint száz: én már 10 milláért is engedném el, 20ért ujjonganék!