Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem Bojan fizetése miatt fogunk tönkremenni! Tegyük fel elmenne, és jönne az általad említett Neymar vagy Llorente, akiknek garantáltan nagyobb fizetési iégyneik lennének. Pep sztem továbbra sem padzotatná Messit, Villát vagy Pedrot hogy ők játszanak. Nem hinném hogy bárki is úgy tűrné a padozást mint Bojan. Persze az is igaz hogy ha már így játszik akkor tűrje, de azért mégis.noname írta:Kb olyan hatékonysága vetekedett idén egy tizenegyespontra rakott felmosóvederével, ahhoz képest az a kb 2 millás fizuja nevetségesen maga!
De Ronaldinho már letett valamit az asztalra is Európában! Ez a nagy különbség ezen srácok és R10 között!noname írta:...
Erre azért reagálnék: nos, az utóbbi évek brazil-vételei nagyon nem váltak be, ez tény, de van most egy apró újdonság, ami pozitívum ezen a téren. Nem nagyon akarok okoskodni, hiszen kb 2005 óta vagyok Barca-szurkoló, így az az időszak nekem kiesett, de:Rinku írta:Sajnálom a srácot, de 20 millió az 20 millió... Viszont véletlenül sem hoznék senkit Brazíliából, nem hiszem el, hogy ennyire agyatlan a vezetőség, hány játékost szerződtetett a Barca az elmúlt években és abból hány vált be? (a brazil bajnokságból való szerződtetésre gondolok)...
Kb olyan hatékonysága vetekedett idén egy tizenegyespontra rakott felmosóvederével, ahhoz képest az a kb 2 millás fizuja nevetségesen maga!Barcaman14 írta:Nincs magas fizetése, nem egy elviselhetetlen magatartással rendelkező játékos stb...
Nem értem hogy miért kéne eladni?!Az oké hogy az érte kapott pénzből nyilván belehetne ruházni más csatárokra. De megéri? Nem hinném...
nem azért de bármelyik ember kihagyhatja a kihagyhatatlant is...Messithebest írta:Kapott. Az Almeria elleni kupavisszavágón. Ott sem csinált semmit,kihagyta a kihagyhatatlant. Úgyhogy ennyit erről.galamb írta:Mindössze két passzt kapott a tíz perc alatt, ennyi idő alatt nehéz bármit is felmutatni. Kellene neki egy egész meccses játék, hogy belelendüljön, bár lehet, hogy Pep nem akar semmit kockáztatni.
sztem pont a PL ne küldjék Bojant...ha most ilyen könnyedén szerelik a védők...akk ott még könnyebben fogják...és így lehet h még jobban összeomlik szegény...sztem ha kölcsönbe adjuk valamelyik LA Ligás csapatnak kéne..samy85 írta:őszintén én azt mondom elöbb 1 3 éves kölcsönszerződést kötnék, mert amikor ez lejárna, akkor is csak 22-23 éves lenne! a pl-ben megerősödhet, és akkor segitségére lehet a csapatnak...
Szerintem nem lenne rossz üzlet,de egy kicsit sajnálnám Bojánt,de hát ez van.Lionel85 írta:Így van, itt van magyarul is egy hír róla:LM10 írta:A SPORT szerint a Liverpool 20 milliót is megadna érte: VIGYÉK!.sura írta:Nagy mázli lenne, ha egy pénzes csapat visszautasíthatatlan ajánlatot tenne Bojanért....
http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/11 ... ore2654102
Illik azért helyén kezelni a dolgokat, nem bánnám, ha létrejönne az üzlet!
Érdekesség, hogy Neymarral állítólag már tárgyal a klub, és mit tesz Isten, pont 20 millió euróért vinnénk.![]()
http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/11 ... ore2654255
noname írta:Ha rajtam múlna, már megvettem volna a csomagolópapírt és egy szép piros masnit és küldeném Angliába! Feleannyit ér kb. 20 millához még hozzácsapnánk egy 10est és jöhetne Llorente. Tudom h sokak szerint Llorente túl jó a padra, de azért annyira közel se nagy játékos, mint Villa, vagy mint Torres volt.
Kár h nagyon kacsának tűnik ez a hír, bár ha Carroll ér 40 millát, Bojan is 20at.
Így van, itt van magyarul is egy hír róla:LM10 írta:A SPORT szerint a Liverpool 20 milliót is megadna érte: VIGYÉK!.sura írta:Nagy mázli lenne, ha egy pénzes csapat visszautasíthatatlan ajánlatot tenne Bojanért....
Előbb inkább Jeffren-re, benne kevesebbet látoksura írta:Nagy mázli lenne, ha egy pénzes csapat visszautasíthatatlan ajánlatot tenne Bojanért....
Kapott. Az Almeria elleni kupavisszavágón. Ott sem csinált semmit,kihagyta a kihagyhatatlant. Úgyhogy ennyit erről.galamb írta:Mindössze két passzt kapott a tíz perc alatt, ennyi idő alatt nehéz bármit is felmutatni. Kellene neki egy egész meccses játék, hogy belelendüljön, bár lehet, hogy Pep nem akar semmit kockáztatni.
és ha avval a pénzes csapattal egyszer összekerülünk és Bojan mester3ával ők győznek...sura írta:Nagy mázli lenne, ha egy pénzes csapat visszautasíthatatlan ajánlatot tenne Bojanért....