Hát nemtom,szerintem elférne itt!
Ha épp ésszel elgondolkodunk a dolgokon,akkor sztem mindannyian arra jutunk hogy:
-1:Neymar 18-19 éves,(pontosan nemtom),láttam már 5-6 Santos meccset,és pár Brazil válogatott utánpótlás meccset,és ez a Neymar gyerek hatalmas tehetség!!!Szerintem ő nem az a szákba macska féle,ahogy páran gondolják,ő benne megvan a potenciál,és itt a Barcában sztem ezt kamatoztatni is tudná!!!
-2:Ő még csak 18-19 éves,nem egy 27-28 éves Zlatan,Ibrat már nem lehetett nevelni,de őt még lehet,főleg egy ilyen edzőnek,mint Guardiola,még sikerülhet is!!!
-3:2 darab cserecsatárunk van,az egyik a mindíg sérült Jeffren,akiröl még mindíg nem tudni hogy mekkora tehetség is ő,míg Bojan,hát ő meg Bojan...
Szóval elvileg egy ember még pont kellene,hogy mindenkinek legyen cseréje,amúgy meg azalatt a 2-3 év alatt amíg Villa még csúcsformában játszhat,ő is beleszokhat európába,és akár ő lehet Villa utódja!!!
Én mindenképp a leigazolása mellett vagyok,de ezt majd Pep-ék eldöntik,de mindenképp örülnék ha jönne!Am tudja valaki hogy ő és Keirison hány gólt termeltek külön-külön edig a Brazil bajnokságban???
nah,ennyit akartam,várom a véleményeket,és kösz ha elolvastad