2011.02.11. 09:16:41
Giuly, megkérdezhetem hogy hol ülsz, illetve hogy hogyan vetted a jegyet ?
Többieknek üzenem, továbbra sem értem hogy miért nem érthető amit leírunk nektek, csak megkérdezitek még huszadszor is.
Mondok valami ""meglepőt"". A jövő év Októberi szerda éjfélkor kezdődő 4.osztályú csapat ellen játszandó otthoni kupa visszavágóra sem lehet jegyet vásárolni, mind elkelt ugyanis. Teltház lesz.
A Barcának van annyi bérletese, hogy a mérkőzések előtti időszakban gyakorlatilag nem lehet jegyet venni, leszámítva az utolsó 1 hetet. És főleg az utolsó két napot. Ekkor mondják vissza ugyanis, mert ha nem érnek rá vagy nincs kedvük, ilyenkor derül ez ki számukra, és visszakapják a pénzüket!!! Ha Vasárnap van a meccs, ráérsz szombaton, vagy ha nagyon izgulsz pénteken jegyet venni.
Giuly fórumozó társunkat nem véletlen kérdezem most, mert kiváncsi vagyok. A derbire ugyanis pillanatnyilag (most néztem meg) 1 darab jegy elérhető. Lehet hogy délután már 3 is lesz, asszem ettől még nem vesztem hitelem. Május 1-től a meccs előtti napig viszont, megesküszöm nektek, a 98.000ből még 38.000 jegy fel fog szabadulni, és egy jó része gazdát cserél.
Én is már tervezem a dolgokat, és a tavaszi kirándulásom talán pont az Espanyol meccs lenne, azonban félek tőle kicsit, hogy ekkor lesz bajnoki ünneplés (ergo a jegyvásárlás mégiscsak megnehezülhet, mert minden bérletes ott akar lenni), vagy pedig addigra már megnyertük a bajnokságot, és Guardiola egyértelműen pihentet.
De mondom, nemsokára kész a terv, majd jelentkezem a részletekkel, és akkor láthatja megint mindenki h milyen egyszerű ez, élen a jegyvásárlással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Andris 2011.02.11. 09:29:40-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila