HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chonggy
Capitá del Barça

2011.02.11. 14:00:47

Leomessi14 írta:
chonggy írta:Nekem is van fülbevalóm,nem tudom mi a para vele,abszolutte ártalmatlan jószág...És nemsokára piercinget rakatnák a szemöldökömre,csak még a szülői áldás kell (nemsokára rábeszélem mutert,fatert meg nem érdekli),18 évesen pedig tetkó... :)
A fültágitó pedig undoritó...
És mivel leszel másabb ezektől, mint azelőtt?Semmi kötekedés nelkül kérdem, miért rakjátok ezeket magatokra,magatokba? Lányok miatt?
Hm.Fülbevalót azért,mert kicsi koromban is volt (akkor haverral fogadtam hogy merem-e,mertem :D ),és nagyon jól állt,de kivettem,és beforrt.Piercinget részben a csajok miatt,részben pedig azért,mert tetszik (izlések és pofonok,ugye).Tetkót pedig nem tudom miért...De tetszik. :D
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.11. 13:51:52

chonggy írta:Nekem is van fülbevalóm,nem tudom mi a para vele,abszolutte ártalmatlan jószág...És nemsokára piercinget rakatnák a szemöldökömre,csak még a szülői áldás kell (nemsokára rábeszélem mutert,fatert meg nem érdekli),18 évesen pedig tetkó... :)
És mivel leszel másabb ezektől, mint azelőtt?Semmi kötekedés nelkül kérdem, miért rakjátok ezeket magatokra,magatokba? Lányok miatt?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
chonggy
Capitá del Barça

2011.02.11. 13:44:16

Nekem is van fülbevalóm,nem tudom mi a para vele,abszolutte ártalmatlan jószág...És nemsokára piercinget rakatnák a szemöldökömre,csak még a szülői áldás kell (nemsokára rábeszélem mutert,fatert meg nem érdekli),18 évesen pedig tetkó... :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.11. 13:37:02

S.Agüero írta:Suliba már ilyen 10 éves vagy még annyi se, gyerekeknek már van fülbevalója azt azzal menőznek, mert nekik anyukájuk megengedi...
Szánalmasak... :roll:
Én úgy tudom, hogy a lányok többségének már születésekor kiszúrják a fülét.. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.11. 13:31:17

Suliban már ilyen 10 éves fiú vagy még annyi se, gyerekeknek már van fülbevalója azt azzal menőznek, mert nekik anyukájuk megengedi...
Szánalmasak... :roll:
Persze fiúkra gondoltam és nem a 16+ évesekre ezért is szerkesztettem.
Nekem nincs vele gondom ha egy fiúnak van, de ne 10 évesen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.02.11. 13:49:39-kor.
hölör
Jugador del Barça

2011.02.10. 06:59:31

Talán érdemes lenne a testátalakítások eredeti jelentését először megérteni, hiszen a természeti népeknél igenis fontos. Ahogy bizonyos kultúrákban értelmetlennek tűnik egekbe törő épület vagy az embert szállító vaskasztni építése és használata, esetleg keresztek ácsolása.
Az, hogy a testmódosítások "betörtek" a nyugati kultúrába több kérdést is felvet, de hogy az aurába ártana ez elég érdekes kijelentés, főleg annak tudatában, hogy sok esetben éppen az aura (már ha ilyen létezik) megerősítése a célja.
Egy biztos a testátalakításokat okkal és ne divatból vagy mert "neki is van" csináltassuk, mert akkor kisebb az esélye annak, hogy később megbánja valaki.
Esetleg érdekes ezt a kérdést (is) a saját szemszögünkön kívülről is megvizsgálni, kilépve a kulturális kötelékeink közül.

Krojf írta:A piercing, a fültágító, a fülbevaló szerintem sérti az ember egységét és beleárt az ember aurájába.
Szerény véleményem szerint az ember úgy szálljon sírba, úgy kerüljön hamvederbe, ahogyan megszületett, a teste maradjon sértetlen.
Ezen kiegészítők olyanná teszik az embert, amilyen természetesen nem képzelhető el. Ha belegondolunk abba, hogy milyen fájdalmak árán kerülnek fel ezek a viselőikre és milyen fémallergiákat okozhatnak, akkor ebből egyenesen következik, hogy nem természetes dolgok ezek az ember életében.
Az ősi civilizációknál is előfordultak persze ajakpöckölők, nyakkarikák, súlyos fülbevalók, de ezek sem természtes dolgok, hanem túlzások, amelyek még a viselőiknek is terhet jelentenek.
Ha belegondoltok abba, hogy talán pár év múlva apukaként válaszonotok kell a gyerekeiteknek, hogy mik azok a lyukak a füleitekben, ajkatokon, vagy akárhol, akkor az lehet hogy kényelmetlen lesz.
Pár év múlva magatok is megkérdezitek magatoktól, hogy ezt akkor miért műveltem magammal, amit most legszívesebben visszacsinálnék.
Jól gondoljatok meg minden ilyen akciót magatok ellen, nehogy később szégyelljétek magatokat miatta!
Nem biztos hogy minden ilyen heg begyógyul, lyukas bőrrel pedig eléggé furcsa lesz továbbélni!
K.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.10. 01:19:41

Azok a fültágítók undorítóak.

Nem is értem,hogy mi benne a szép. Még a fülbevalókat megértem, bár nekem az sem lesz sosem,de azt,h miért jó, ha van egy böszme nagy lyuk a fülemben ott, ahol nem kellene, azt nem vágom.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2011.02.10. 00:45:28

senzu írta:
Krojf írta:...
Mi késztetett arra, hogy ezt most így előhúztad a tarsolyból? :)
a hozzászólás alatt elhelyezkedő szövegkörnyezet :wink:
egyébként egyetértek vele,kivéve- "úgy szálljon sírba, úgy kerüljön hamvederbe, ahogyan megszületett"-ezt a részt. ez számomra mindenképp lehetetlen. természetesen értem,hogy mire írta és tiszteletben is tartom a véleményét,de ilyen téren nagyon más elképzeléseim vannak. az viszont teljesen igaz,hogy sokszor gondoljátok át a maradandó hegekkel járó ékszerek felhelyezését. én egy közvetlen példát tudok említeni az ügyben:
az unokatestvérem. régóta szeretne tetoválást,de több dolog is tetszik neki egyszerre. mondtam,hogy gondoljon ki egy mintát,várjon fél évet és ha még mindig tetszik neki,akkor esetleg. visszagondolva az utóbbi éveimre,elég jelentős korszakokon mentem keresztül,melyek nagyban eltérnek egymástól. a szüleimre tekintve ez a változás soha nem marad abba,így elképzelhetetlennek tartom a tetoválást pl. tudom,hogy 40évesen horgászni fogok,50 évesen a kertben kapálni,60 évesen bőrkabátot viselni és 70 évesen kockás pléddel a lábamon a kandalló mellett rádiót hallgatni. az ember mindig változik és vele az ízlése is,ezt ne feledjétek.
senzu
Entrenador del Barça

2011.02.10. 00:33:24

Krojf írta:...
Mi késztetett arra, hogy ezt most így előhúztad a tarsolyból? :)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.02.10. 00:11:04

A piercing, a fültágító, a fülbevaló szerintem sérti az ember egységét és beleárt az ember aurájába.
Szerény véleményem szerint az ember úgy szálljon sírba, úgy kerüljön hamvederbe, ahogyan megszületett, a teste maradjon sértetlen.
Ezen kiegészítők olyanná teszik az embert, amilyen természetesen nem képzelhető el. Ha belegondolunk abba, hogy milyen fájdalmak árán kerülnek fel ezek a viselőikre és milyen fémallergiákat okozhatnak, akkor ebből egyenesen következik, hogy nem természetes dolgok ezek az ember életében.
Az ősi civilizációknál is előfordultak persze ajakpöckölők, nyakkarikák, súlyos fülbevalók, de ezek sem természtes dolgok, hanem túlzások, amelyek még a viselőiknek is terhet jelentenek.
Ha belegondoltok abba, hogy talán pár év múlva apukaként válaszonotok kell a gyerekeiteknek, hogy mik azok a lyukak a füleitekben, ajkatokon, vagy akárhol, akkor az lehet hogy kényelmetlen lesz.
Pár év múlva magatok is megkérdezitek magatoktól, hogy ezt akkor miért műveltem magammal, amit most legszívesebben visszacsinálnék.
Jól gondoljatok meg minden ilyen akciót magatok ellen, nehogy később szégyelljétek magatokat miatta!
Nem biztos hogy minden ilyen heg begyógyul, lyukas bőrrel pedig eléggé furcsa lesz továbbélni!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
PCsabi
aka Game90

2011.02.09. 21:36:34

kanty írta:
levproff írta:itt most a fülltágító a divat! Nem értem...mondjuk pár miliméternél még jól néz ki, de na 20 fölött.. :roll:
Sose értettem, h a fültágítónak mi az értelme. Egyszer az, h nem tetszik, a másik meg, h ez egy életre megmarad. Érdekes lesz 40-50 éves fültágítós embereket látni, mert jó, h kivesz majd, de a "lyuk" megmarad.
:wink:
Vagy így fog járni...:
http://www.napiszar.com/wp-content/uplo ... retkes.jpg

Fülbevaló, piercing nálam kilőve, de a tetoválás jöhet. Majd alkarra akarok egyet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.09. 21:17:45

kanty írta:
levproff írta:itt most a fülltágító a divat! Nem értem...mondjuk pár miliméternél még jól néz ki, de na 20 fölött.. :roll:
Sose értettem, h a fültágítónak mi az értelme. Egyszer az, h nem tetszik, a másik meg, h ez egy életre megmarad. Érdekes lesz 40-50 éves fültágítós embereket látni, mert jó, h kivesz majd, de a "lyuk" megmarad.
sztem pedig praktikus... sokan küzdenek munkanélküliséggel, az ilyen emberek elmehetnek fogasnak, vesznek 1-1 vállfát, ez lesz a beruházás része, és utána szinte mindennap van olyan esemény, ahol szükség lenne rájuk. ráadásul mobilisak és még a ruhák őrzése is megoldott :D

alternatív lehetőség, h különböző lencsékkel messzelátóvá alakítható az a szép lyuk és azzal is lehet pénzt keresni :P
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.09. 21:15:28

Jó, hát ilyesmi, hogy pirszing, meg fültágító, meg tetkó, na ezek közül egy sem kellene soha. :D

levproff: Nehogy azt hidd, hogy drága szülőanyám mindenbe be van avatva... :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.09. 21:12:40

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
levproff
Director del Fútbol

2011.02.09. 21:06:21

Nálunk már nem menő a fülbe való. Nem tudom, de itt nem lenne szerintem akkora gond, megmondanám muternak, szerintem engedné. Sőt az osztályból anyuci kedvencéjének is van. :) Úgyhogy nem értem miért akkor gond ez nálad, főleg amiket olvasok Rólad, nem vagy egy visszahúzódott gyerek, mármint érted mit akarok. :D

Na szóval azt akartam mondani, hogy itt már nem menő a fülbevaló, itt most a fülltágító a divat! Nem értem...mondjuk pár miliméternél még jól néz ki, de na 20 fölött.. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.09. 21:01:43

csababarca írta:
Victor_Valdes írta:Tisztában vagyok vele. Nem is tervezem egy életen át hordani. De most bejövős, nem akarom, hogy így temessenek el, ha megunom kiveszem, összeforr kész. Akkor meg mit kell ez a nagy para? :roll: :D

Azt én sem értem, mert még ha tetoválásról lenne szó,akkor érthető lenne, bár már borsos pénzért azt is semmissé tudják tenni.

De tudod, szülők,aggódnak mindenért.
Épp ez az, most kétezer forintba van mindennel együtt. Nem egy tetoválás, így van. De hát igen, szülők... nah, nem lényeg, majd megszokja a szeme muternak... :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.09. 20:59:59

Victor_Valdes írta:Tisztában vagyok vele. Nem is tervezem egy életen át hordani. De most bejövős, nem akarom, hogy így temessenek el, ha megunom kiveszem, összeforr kész. Akkor meg mit kell ez a nagy para? :roll: :D

Azt én sem értem, mert még ha tetoválásról lenne szó,akkor érthető lenne, bár már borsos pénzért azt is semmissé tudják tenni.

De tudod, szülők,aggódnak mindenért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.09. 20:58:01

Tisztában vagyok vele. Nem is tervezem egy életen át hordani. De most bejövős, nem akarom, hogy így temessenek el, ha megunom kiveszem, összeforr kész. Akkor meg mit kell ez a nagy para? :roll: :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.09. 20:53:37

Victor_Valdes írta:
Hát végül is, annyira nem vészes. Majd megszokja muter... :D

Nem értem amúgy mit van ennyire kibukva. Nem egy életre szóló dolog... :roll:

szerk.: Csak pénteken lesz meg, de az áldást már megkaptam.. :D

Kb 2-3 év múlva kiveszed,mert rájösz,hogy nem annyira menő dolog az :wink:

Ezzel nem megbántani akartalak,remélem tudod,csak leírtam a tapasztalatomat. Több volt gimis osztálytársam is rakatott be 16-17 évesen, mára mind kivette. (most 21-22 évesek)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.09. 20:47:18

sjd írta:
Victor_Valdes írta:Pff. még egy fülbevalóból is sikerült itthon családi krimit csinálni... :roll: :lol:
Nem akarok nagyképű lenni, de számítottam rá
A szülőkön 16 évesen elég nehéz egy ilyet áterőszakolni
Hát végül is, annyira nem vészes. Majd megszokja muter... :D

Nem értem amúgy mit van ennyire kibukva. Nem egy életre szóló dolog... :roll:

szerk.: Csak pénteken lesz meg, de az áldást már megkaptam.. :D
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.09. 20:45:42

Victor_Valdes írta:Pff. még egy fülbevalóból is sikerült itthon családi krimit csinálni... :roll: :lol:
Nem akarok nagyképű lenni, de számítottam rá
A szülőkön 16 évesen elég nehéz egy ilyet áterőszakolni
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.09. 20:27:09

Pff. még egy fülbevalóból is sikerült itthon családi krimit csinálni... :roll: :lol:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.05. 23:54:42

bence-barca írta: Ott a négerek vannak sokan, olyanok, mint nálunk a cigányok ( semmi rosszra nem gondolok itt, hanem, mint lakosságarány)
De nem csak Francia o.-ban, hanem pl Angliában is.
A legtöbbel az Eiffel-Toronynál találkoztunk, azok is árulták a mini tornyaikat. Nem árt velük vigyázni, de szerintem annyira nem veszélyesek mint itthon. Ha nem szólsz hozzájuk, otthagynak.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.05. 23:52:04

torrentkiller írta: Ebben viszont igazad van. Sétálgattunk Párizsban, és nem csak a belvárosban voltunk. Nem igen látsz annyi 'nemidénnyáronbarnultat' mint itthon pl a nyolcadik kerületben a sulimnál (Bánki).
Ott a négerek vannak sokan, olyanok, mint nálunk a cigányok ( semmi rosszra nem gondolok itt, hanem, mint lakosságarány)
De nem csak Francia o.-ban, hanem pl Angliában is.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.05. 23:51:28

torrentkiller írta:
daffy írta: élhetőbb vidék. az autópálya viszont akkor elég sok. no sebaj,cserélnék velük.
Ebben viszont igazad van. Sétálgattunk Párizsban, és nem csak a belvárosban voltunk. Nem igen látsz annyi 'nemidénnyáronbarnultat' mint itthon pl a nyolcadik kerületben a sulimnál (Bánki). Meg valahogy tisztább az egész város, annyi hajléktalan sincs (persze vannak, de közel sem annyian mint itthon az aluljárókban. )
Párizsról...

A belváros tényleg szép,stb. Na de kinn...(értem ezalatt a belváorstól 35perces metró távolságot) Na ott aztán tiszta kosz minden,meg nem mondanád,hogy Párizsban vagy. Kosz-dzsuva hajléktalanok. Ott sem nagyon mer az ember egyedül sétálgatni.
Lezárt