Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hm.Fülbevalót azért,mert kicsi koromban is volt (akkor haverral fogadtam hogy merem-e,mertemLeomessi14 írta:És mivel leszel másabb ezektől, mint azelőtt?Semmi kötekedés nelkül kérdem, miért rakjátok ezeket magatokra,magatokba? Lányok miatt?chonggy írta:Nekem is van fülbevalóm,nem tudom mi a para vele,abszolutte ártalmatlan jószág...És nemsokára piercinget rakatnák a szemöldökömre,csak még a szülői áldás kell (nemsokára rábeszélem mutert,fatert meg nem érdekli),18 évesen pedig tetkó...
A fültágitó pedig undoritó...
És mivel leszel másabb ezektől, mint azelőtt?Semmi kötekedés nelkül kérdem, miért rakjátok ezeket magatokra,magatokba? Lányok miatt?chonggy írta:Nekem is van fülbevalóm,nem tudom mi a para vele,abszolutte ártalmatlan jószág...És nemsokára piercinget rakatnák a szemöldökömre,csak még a szülői áldás kell (nemsokára rábeszélem mutert,fatert meg nem érdekli),18 évesen pedig tetkó...
A fültágitó pedig undoritó...
Én úgy tudom, hogy a lányok többségének már születésekor kiszúrják a fülét..S.Agüero írta:Suliba már ilyen 10 éves vagy még annyi se, gyerekeknek már van fülbevalója azt azzal menőznek, mert nekik anyukájuk megengedi...
Szánalmasak...
Krojf írta:A piercing, a fültágító, a fülbevaló szerintem sérti az ember egységét és beleárt az ember aurájába.
Szerény véleményem szerint az ember úgy szálljon sírba, úgy kerüljön hamvederbe, ahogyan megszületett, a teste maradjon sértetlen.
Ezen kiegészítők olyanná teszik az embert, amilyen természetesen nem képzelhető el. Ha belegondolunk abba, hogy milyen fájdalmak árán kerülnek fel ezek a viselőikre és milyen fémallergiákat okozhatnak, akkor ebből egyenesen következik, hogy nem természetes dolgok ezek az ember életében.
Az ősi civilizációknál is előfordultak persze ajakpöckölők, nyakkarikák, súlyos fülbevalók, de ezek sem természtes dolgok, hanem túlzások, amelyek még a viselőiknek is terhet jelentenek.
Ha belegondoltok abba, hogy talán pár év múlva apukaként válaszonotok kell a gyerekeiteknek, hogy mik azok a lyukak a füleitekben, ajkatokon, vagy akárhol, akkor az lehet hogy kényelmetlen lesz.
Pár év múlva magatok is megkérdezitek magatoktól, hogy ezt akkor miért műveltem magammal, amit most legszívesebben visszacsinálnék.
Jól gondoljatok meg minden ilyen akciót magatok ellen, nehogy később szégyelljétek magatokat miatta!
Nem biztos hogy minden ilyen heg begyógyul, lyukas bőrrel pedig eléggé furcsa lesz továbbélni!
K.
a hozzászólás alatt elhelyezkedő szövegkörnyezetsenzu írta:Mi késztetett arra, hogy ezt most így előhúztad a tarsolyból?Krojf írta:...
Vagy így fog járni...:kanty írta:Sose értettem, h a fültágítónak mi az értelme. Egyszer az, h nem tetszik, a másik meg, h ez egy életre megmarad. Érdekes lesz 40-50 éves fültágítós embereket látni, mert jó, h kivesz majd, de a "lyuk" megmarad.levproff írta:itt most a fülltágító a divat! Nem értem...mondjuk pár miliméternél még jól néz ki, de na 20 fölött..
sztem pedig praktikus... sokan küzdenek munkanélküliséggel, az ilyen emberek elmehetnek fogasnak, vesznek 1-1 vállfát, ez lesz a beruházás része, és utána szinte mindennap van olyan esemény, ahol szükség lenne rájuk. ráadásul mobilisak és még a ruhák őrzése is megoldottkanty írta:Sose értettem, h a fültágítónak mi az értelme. Egyszer az, h nem tetszik, a másik meg, h ez egy életre megmarad. Érdekes lesz 40-50 éves fültágítós embereket látni, mert jó, h kivesz majd, de a "lyuk" megmarad.levproff írta:itt most a fülltágító a divat! Nem értem...mondjuk pár miliméternél még jól néz ki, de na 20 fölött..
Sose értettem, h a fültágítónak mi az értelme. Egyszer az, h nem tetszik, a másik meg, h ez egy életre megmarad. Érdekes lesz 40-50 éves fültágítós embereket látni, mert jó, h kivesz majd, de a "lyuk" megmarad.levproff írta:itt most a fülltágító a divat! Nem értem...mondjuk pár miliméternél még jól néz ki, de na 20 fölött..
Épp ez az, most kétezer forintba van mindennel együtt. Nem egy tetoválás, így van. De hát igen, szülők... nah, nem lényeg, majd megszokja a szeme muternak...csababarca írta:Victor_Valdes írta:Tisztában vagyok vele. Nem is tervezem egy életen át hordani. De most bejövős, nem akarom, hogy így temessenek el, ha megunom kiveszem, összeforr kész. Akkor meg mit kell ez a nagy para?![]()
Azt én sem értem, mert még ha tetoválásról lenne szó,akkor érthető lenne, bár már borsos pénzért azt is semmissé tudják tenni.
De tudod, szülők,aggódnak mindenért.
Victor_Valdes írta:Tisztában vagyok vele. Nem is tervezem egy életen át hordani. De most bejövős, nem akarom, hogy így temessenek el, ha megunom kiveszem, összeforr kész. Akkor meg mit kell ez a nagy para?![]()
Victor_Valdes írta:
Hát végül is, annyira nem vészes. Majd megszokja muter...![]()
Nem értem amúgy mit van ennyire kibukva. Nem egy életre szóló dolog...
szerk.: Csak pénteken lesz meg, de az áldást már megkaptam..
Hát végül is, annyira nem vészes. Majd megszokja muter...sjd írta:Nem akarok nagyképű lenni, de számítottam ráVictor_Valdes írta:Pff. még egy fülbevalóból is sikerült itthon családi krimit csinálni...![]()
A szülőkön 16 évesen elég nehéz egy ilyet áterőszakolni
Nem akarok nagyképű lenni, de számítottam ráVictor_Valdes írta:Pff. még egy fülbevalóból is sikerült itthon családi krimit csinálni...![]()
A legtöbbel az Eiffel-Toronynál találkoztunk, azok is árulták a mini tornyaikat. Nem árt velük vigyázni, de szerintem annyira nem veszélyesek mint itthon. Ha nem szólsz hozzájuk, otthagynak.bence-barca írta: Ott a négerek vannak sokan, olyanok, mint nálunk a cigányok ( semmi rosszra nem gondolok itt, hanem, mint lakosságarány)
De nem csak Francia o.-ban, hanem pl Angliában is.
Ott a négerek vannak sokan, olyanok, mint nálunk a cigányok ( semmi rosszra nem gondolok itt, hanem, mint lakosságarány)torrentkiller írta: Ebben viszont igazad van. Sétálgattunk Párizsban, és nem csak a belvárosban voltunk. Nem igen látsz annyi 'nemidénnyáronbarnultat' mint itthon pl a nyolcadik kerületben a sulimnál (Bánki).
Párizsról...torrentkiller írta:Ebben viszont igazad van. Sétálgattunk Párizsban, és nem csak a belvárosban voltunk. Nem igen látsz annyi 'nemidénnyáronbarnultat' mint itthon pl a nyolcadik kerületben a sulimnál (Bánki). Meg valahogy tisztább az egész város, annyi hajléktalan sincs (persze vannak, de közel sem annyian mint itthon az aluljárókban. )daffy írta: élhetőbb vidék. az autópálya viszont akkor elég sok. no sebaj,cserélnék velük.