Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nézek én olyat, felcsesz a sok okos.L.Messi 10 írta:Csak nem a tegnapi 3. félidőből vetted?Cumbee írta:mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióbólEgyébként nálam is nagyjából hasonló. Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.
Ebből össze lehet vágni egy izmos kezdőt azért. Nálam a jobbhátvéd poszt kérdéses, szerintem Vanczák vagy Lázár fog itt kezdeni. A másik kérdés, hogy 1 v 2 csatár? Szerintem 1 lesz.faithnomore írta:Hollandia elleni keret
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Pintér Ádám (Zaragoza), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Czvitkovics Péter (Debreceni VSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Elek Ákos (Videoton), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (Sampdoria), Vadócz Krisztián (Osasuna), Varga József (Debreceni VSC), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Priskin Tamás (Ipswich Town), Rudolf Gergely (Bari), Tököli Attila (Kecskeméti TE)
szerintem rendben van a csapat, nagy kő esett le a szívemről hogy Dzsudzsák végül játszhat mert nincs bordatörése, kérdés hogy milyen szinten és mennyit fog majd bírni a meccsen
Koltai került be Hajnal helyett, ami vegyes érzés, mert Koltait csípem, szerintem ügyes játékos, de Hajnal megsérült, és azért benne jobban meg lehet bízni, de a keddi meccsen már játszhat
nekem még mindig hiányzik Vass Ádám
Csak nem a tegnapi 3. félidőből vetted?Cumbee írta:mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióból
A (valszeg) végleges keret ismeretében, mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióból ki is hirdetném az általam megálmodott kezdőt.faithnomore írta:Hollandia elleni keret
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Pintér Ádám (Zaragoza), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Czvitkovics Péter (Debreceni VSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Elek Ákos (Videoton), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (Sampdoria), Vadócz Krisztián (Osasuna), Varga József (Debreceni VSC), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Priskin Tamás (Ipswich Town), Rudolf Gergely (Bari), Tököli Attila (Kecskeméti TE)
Igazad van, én misztifikáltam kicsit túl!Örömteli, hogy mindkettő közvetít, még ha nagy valószínűséggel nem sok babér fog teremni, de hátha legalább „szépen” halunk meg a hollandok ellen!Cumbee írta: Tényleg furcsa a Sport Tv térvesztése, de most szerintem nem erről van szó. Elvileg ők is közvetíteni fogják a meccset, csak beszáll melléjük az MTV is. Nekem egyébként az a gyanúm, hogy nem járnak ők ezzel olyan rosszul, szerintem ez kormány közeli döntés volt és a lényege, hogy minél többen tudják élőben megnézni a meccset. Szerintem ez az első állomása annak a kampánynak, ami segítségével el akarják érni, hogy egyre több ember foglalkozzon a hazai focival és egyre többen menjenek ki meccsekre.
Tényleg furcsa a Sport Tv térvesztése, de most szerintem nem erről van szó. Elvileg ők is közvetíteni fogják a meccset, csak beszáll melléjük az MTV is. Nekem egyébként az a gyanúm, hogy nem járnak ők ezzel olyan rosszul, szerintem ez kormány közeli döntés volt és a lényege, hogy minél többen tudják élőben megnézni a meccset. Szerintem ez az első állomása annak a kampánynak, ami segítségével el akarják érni, hogy egyre több ember foglalkozzon a hazai focival és egyre többen menjenek ki meccsekre.Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... e-2069663/
Ezek jó hírek, mégiscsak egy olyan csatorna közvetít mely országos csatorna!De tényleg felvetődik mi van a Sport TV-nél, vesztik el a közvetítési jogaikat…..
teljesen más az, amikor a sajtónak és az embereknek kell megfelelni (Koeman idején nem mentek rózsásan a dolgok a pályán, ezzel kompenzáltak) és az, amikor a játékosoknak kell egy motivációs beszédet mondani az igen is létező esélyeinkről. Ehhez képest Koeman beszéde alatt a játékosok valszeg azt sem tudták, hogy most a tulipánokról és a biciklizés szépségeiről beszél-e, vagy már a meccsről. Persze, hogy felháborodtak a játékosok is, hogy mondanak valamit az újságnak, aztán ahhoz képest nem tesz azért semmit az illető. És őszintén szólva Sanyitól se tudok sokkal többet elképzelni. Nem szakmai dolgokról beszélek természetesen.benjoBARCA írta: Ugyanakkor emlékezhetünk a tavalyi Koeman csodára, mikor azért sokakkal elhitették, hogy a mieink (itthon mindenképp) felveszik majd a kesztyűt a svéd-portugál duóval.
Ez jóLionel85 írta:Brrr de fura volt annyi Barça meccs után megnézni egy magyar válogatott meccset...
Azért a hollandok elleni meccsel ne hasonlítsuk össze. A légiósaink nagy része most nincs játékban, míg a hazaiaknak másfél hónapja nincs bajnokság... Ennek tükrében nincs gond, márciusig lehet bőven fejlődni. Nem mondom, hogy megverjük a hollandokat,vagy akár egy döntetlent elérünk ellenük, de a mainál 150-szer jobb játék lesz és nem vallunk szégyent. Addigra már jobban játékban lesznek a fiúk.Lionel85 írta:Brrr de fura volt annyi Barça meccs után megnézni egy magyar válogatott meccset...
Rá lehet fogni a barimeccs kifejezést, de ez akkor is nudli. Páran ugyan felkészülés idején vannak, de mondjuk Dzsudzsitól többet vártam volna. Gera gólpassza viszont nagy volt és Hajnal...
Hát Hajnalon egy kicsit megálltam.Tiszta Messi volt.
Az a hirtelen csel balra, a balos lövés, még a termete is tiszta Messi.
A hollandok ellen ez kevés lesz, szerintem kitömnek minket, csak abban bízhatunk, hogy nem veszik komolyan majd a meccset. Szalai nagyon hiányzik.
Sanyibá nyilatkozta, hogy Tököli passzol leginkább a gépezetbe Szalai helyére. Szvsz Priskin majdnem ugyanolyan felépítésű, számomra is kicsit érthetetlen a dolog.Lionel85 írta:Ott van Priskin! Valószínűleg ő is fog majd kezdeni, az elsőszámú helyettese Szalainak ő lesz. Szerintem.messideco írta:Én személy szerint Priskint tettem volna a válogatottba, de Egervári a kapitány, szerintem jobban tudja. Amúgy se nem oszt, se nem szoroz, sima vereség lesz...
Ott van Priskin! Valószínűleg ő is fog majd kezdeni, az elsőszámú helyettese Szalainak ő lesz. Szerintem.messideco írta:Én személy szerint Priskint tettem volna a válogatottba, de Egervári a kapitány, szerintem jobban tudja. Amúgy se nem oszt, se nem szoroz, sima vereség lesz...
Így van. Az olaszok világbajnokok voltak, és mégis jól elvertük őket. A hollandok pedig csak ezüstérmesek, tehát őket szét fogjuk szedni.adame1996 írta:te jól vagy...hogy temetheted a magyar válogatottad magyar létedre...Azerbajdzsán kb olyan mint San Mario...a Hollandokat is elkalapáljuk majd szépen...úgy mind az olaszokat...messideco írta:Én személy szerint Priskint tettem volna a válogatottba, de Egervári a kapitány, szerintem jobban tudja. Amúgy se nem oszt, se nem szoroz, sima vereség lesz...
Ja, valószínű... csak akkor azt felejtetted el, h az olaszokat tét nélküli meccsen vertük (persze így is nagy szám!), de a hollandokat egy EB-selejtezőm...hááát....adame1996 írta: a Hollandokat is elkalapáljuk majd szépen...úgy mind az olaszokat...