Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.02.10. 20:12:48

LM10 írta:Daffy linkelt videóját megnézve elég sokat van széleken is. David Villa posztú lehet a srác, mind középen, mind szélen jól teljesít, illene a Barca szerkezetbe. Csak mint említettem ez Bojan kiesést jelentené :?
őszintén nekem már kezd elegem lenni Bojanból :roll: :cry: remélem magára talál, formába jön :wink: de nálam a csapat érdeke az első :!:
Jason
Jugador del Barça

2011.02.10. 20:12:23

Daffy!!Minek nektek Neymar???Ha jól tudom Mou most Lukakut szeretné a csatársorban. :wink:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Kapcsolat:

2011.02.10. 20:09:01

noname írta:Mivel jobb híján ez az igazolástopikunk: Neymarral egyre inkább komolyodik a dolog.
A sport.es szerint már tárgyaltunk vele, 20 millióról írnak, míg az mundo 30 milláról ír, illetve arról, hogy Neymar a sok érdeklődő mellett hozzánk szeretne jönni.
Itt a 2 cikk, google-lal lefordítva angolra:
sport
mundo

Bevallom egyáltalán nem vagyok képbe a gyerekkel. Valaki felvilágosíthatna.
Milyen poszton játszi, milyen személyiség, mennyire stabil a teljesítménye, mennyire tudja kivenni a részét a kombinatív játékban? stb...
én személy szerint nagyon örülnék annak, ha Neymar nálunk kötne ki :oops: ő az egyik legnagyobb fiatal ígéret Hulk,Pato,Lukaku,Kakuta mellett :wink: és faraghatnánk az árán ha odaadnánk Kerrisont :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.10. 20:08:02

Én sem szeretem a nagyképű sztárocskákat, akik kettőt rúgnak a labdába és máris elszállnak a sikerektől. Neymar is csatlakozik a Balotelli-CR vonalhoz, de ő még nagyon fiatal és remélhetőleg még nevelhető. Ha viszont nevelhető (és még egy ilyen fiatal embernek a személyisége ha nem teljes mértékben, de fejleszthető), akkor esetleg el tudnám itt képzelni. A tehetsége megvan a spanyol focihoz, a fizikuma nincs, de az is egy kis csiszolás után ragyogássá válhat. Remélem szépen fogalmaztam. :)
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.02.10. 20:05:17

noname írta:
daffy írta:csatár,talán a legnagyobb ígéret a piacon. én bármit megadnék,hogy a realba lássam. video
Ügyesnek tűnik, nem haragudnék meg, ha jönne, meg azért a véleményedben is bízom, de ha jönne, akkor 2 kikötés:
1. Nyírógép
2. Ha edzésen valaha így rúg egy tizit, akkor Valdes helyében ezzel jutalmaznám: http://www.youtube.com/watch?v=CjWVWLTAHaU

Mindenesetre lesz vele dolga Pepnek, ha jön.
még abban a korban van,amikor meg lehet fogni és akkor nem lesz balotelli. van mire felvágnia,de a barca tökéletes lenne számára,hogy lenyugodjon. sajnálnám ha hozzátok menne
noname
Llegenda del Barça

2011.02.10. 20:00:55

daffy írta:csatár,talán a legnagyobb ígéret a piacon. én bármit megadnék,hogy a realba lássam. video
Ügyesnek tűnik, nem haragudnék meg, ha jönne, meg azért a véleményedben is bízom, de ha jönne, akkor 2 kikötés:
1. Nyírógép
2. Ha edzésen valaha így rúg egy tizit, akkor Valdes helyében ezzel jutalmaznám: http://www.youtube.com/watch?v=CjWVWLTAHaU

Mindenesetre lesz vele dolga Pepnek, ha jön.
A Fifa egy szégyen
barca0417
Entrenador del Barça

2011.02.10. 19:59:24

Neymar egy duzzogós, nagyképű, technikás futballzseni. Ha kordában tartják és jó "tanára" van, biztos hogy jó lenne, de kicsit sokallom 18 évesen a sztárallűrjeit. Ezek miatt lenne zsákba macska. Meg mondjuk Villa posztján játszik, jó utódja lenne majd, de pl. ő letámadna olyan fegyelmezetten, mint a spanyol? Meg hasonló egyebek.
De mondjuk egy Santosban nem biztos hogy úgy viselkedik valaki, mint a futball elitklubjában. Ahol Pep sem tűri az ilyeneket.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.02.10. 19:57:47

Daffy linkelt videóját megnézve elég sokat van széleken is. David Villa posztú lehet a srác, mind középen, mind szélen jól teljesít, illene a Barca szerkezetbe. Csak mint említettem ez Bojan kiesést jelentené :?
daffy
Madridista

2011.02.10. 19:56:56

noname írta: Tudom ki az, tudom h nagy tehetségnek tartják, de játszani nem láttam(részben azért mert nem érdekel a brazil bajnokság, részben azért mert a bentlakás nem túl előnyös dolog, ha meccseket akarok nézni). Szóval engem olyan emberek véleménye érdekelne, akik valóban látták játszani a gyereket. Nekem személy szerint a Robinho2-vel nem lenne bajom, mert Robinho irtó nagy tehetség volt, csak épp olyan csapatokba került, amik nem tudták, nem akarták megnevelni(Real, City). Ha van akkora tehetség megér egy 20ast. A pontos posztja is érdekel. Könyörgöm, tudjon középcsatárt játszani!!!Felőlem lehet olyan hisztis mint Alves, csak ne az legyen a legizgalmasabb dolog a meccsek végén h Bojan hányszor esik át a labdán!
tud középcsatárt játszani,gansoval a hátukon viszik a brazil u20at. viszont meglepődnék,ha 25 alatt megkapná bárki is.
noname
Llegenda del Barça

2011.02.10. 19:54:09

Tocy írta:
noname írta:Mivel jobb híján ez az igazolástopikunk: Neymarral egyre inkább komolyodik a dolog.
A sport.es szerint már tárgyaltunk vele, 20 millióról írnak, míg az mundo 30 milláról ír, illetve arról, hogy Neymar a sok érdeklődő mellett hozzánk szeretne jönni.
sport
mundo

Milyen poszton játszi, milyen személyiség, mennyire stabil a teljesítménye, mennyire tudja kivenni a részét a kombinatív játékban? stb...
Neymart azért már illene ismerni :) Fiatal csatár, brutál tehetséges, viszont már most nagyképű, és nekem egyelőre Robinho2-nek tűnik.
Tudom ki az, tudom h nagy tehetségnek tartják, de játszani nem láttam(részben azért mert nem érdekel a brazil bajnokság, részben azért mert a bentlakás nem túl előnyös dolog, ha meccseket akarok nézni). Szóval engem olyan emberek véleménye érdekelne, akik valóban látták játszani a gyereket. Nekem személy szerint a Robinho2-vel nem lenne bajom, mert Robinho irtó nagy tehetség volt, csak épp olyan csapatokba került, amik nem tudták, nem akarták megnevelni(Real, City). Ha van akkora tehetség megér egy 20ast. A pontos posztja is érdekel. Könyörgöm, tudjon középcsatárt játszani!!!Felőlem lehet olyan hisztis mint Alves, csak ne az legyen a legizgalmasabb dolog a meccsek végén h Bojan hányszor esik át a labdán!
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2011.02.10. 19:52:39

sport
mundo

csatár,talán a legnagyobb ígéret a piacon. én bármit megadnék,hogy a realba lássam. video
LM10
Director del Fútbol

2011.02.10. 19:51:44

Neymar középcsatár, de balszélsőnek is jól játszik. Szerintem ez Bojan kiesést jelentené. Messi,Villa,Pedro,Neymar. Afellay és Iniesta is szélsők is lehetnek.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.10. 19:50:06

sport
mundo

Neymart azért már illene ismerni :) Fiatal csatár, brutál tehetséges, viszont már most nagyképű, és nekem egyelőre Robinho2-nek tűnik.
kurdt
Megmentő :)

2011.02.10. 19:49:37

noname írta: Bevallom egyáltalán nem vagyok képbe a gyerekkel. Valaki felvilágosíthatna.
Annyit tudok, hogy csatár, hogy jó és fiatal; de állítólag van majnem akkora arca, mint Balotellinek.
Én kiváncsi lennék rá itt, de a 30 millió felejtős, sőt, még a 20 is sok. Max. 10-15 öt érne nálam (ha azt is beleszámoljuk, hogy befektetés a jövőre); de ha 20-at kérnek érte minimum, akkor inkább visszahoznám Keirrisont.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
noname
Llegenda del Barça

2011.02.10. 19:44:47

Mivel jobb híján ez az igazolástopikunk: Neymarral egyre inkább komolyodik a dolog.
sport
mundo

A Fifa egy szégyen
P_e-d_r-o
Barça B

2011.02.09. 18:44:06

Én meg azt mondom,hogy Keita csak akkor menjen,ha a helyét Thiago veszi át a csapatban!!!Ha érdkezne például Fabre,vagy akárki a helyére,akkor Thiago mikor játszana?A kupameccsken az alsóbb osztályu csapatok ellen,meg pár már megnyert bajnoki végefelé beállna!Azzal tuti nem lenne elégedett,és nálam akkor elég vlaószinű,hogy távozni fog,mer nem lesz elégedett a sokadik számú kiegészítő ember pozícióval,ami teljesen érthető is!
PCsabi
aka Game90

2011.02.09. 18:41:16

messideco írta:Biztos. Keita biztos jómunkásember. A nővére, Malvin ő velem egykora. Iskolatársak voltunk :lol:
Nap hsz-e :lol:
kristop írta:IF CESC signed for Barça
Keita could go to Bayern for 12 million
Fabregas szerintem 3-4 évig nem fog jönni. Keita nem a kedvencem, de én még nem adnám őt el, max. 2012 nyarán, addig beérik Thiago és JdS.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2011.02.09. 18:28:09

Biztos. Keita biztos jómunkásember. A nővére, Malvin ő velem egykora. Iskolatársak voltunk :lol:

ON: A Keita-topicban folyik az eszmecsere, térjetek ti is át oda :D
Kép
"And my heart will leave you never."
d
Entrenador del Barça

2011.02.09. 18:01:26

daffy írta:ismeri a csapatot,a játékrendszert,tűri a padot és a fizetése is elfogadható(ami szerintem a legfontosabb).
Egyetértek. Keita jómunkásember, kellenek az ilyenek is.
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.09. 16:51:10

Tocy írta:Én sem, kivéve ha Cesc érkezne a helyére, de talán még akkor sem...
a cikk így kezdődik.

IF CESC signed for Barça
Keita could go to Bayern for 12 million

ha maradna ez a keret, akkor perszehogy semmi értelme nem lenne eladni. viszont, ha jön valaki és ennyit kapnánk egy ilyen idős nem meghatározó cserejátékosért, akkor nem kérdés szerintem.
Initom írta:És mellesleg a pályán sem elhanyagolható a teljesítménye sem!
vele kapcsolatban pedig pont ez jut elsőre az eszembe. teljesen elhanyagolható.
MessiFan írta:ki az a mindenki?
Én nem örülnék neki.
mondjuk a fórumozók kilencven százalékára gondoltam. miután általában felszokott robbanni az élőtopik, amikor a kezdőbe kerül vagy őt cserélik be. olyan mint oleguer, csak nem bénában.
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.09. 16:48:51

daffy írta:
Initom írta:
:shock:
komolyan?
én ha nem is gyászolnám,de rohadtul nem örülnék ha elmenne!!
Ennyire lebecsülitek? :shock:
én pont azon gondolkodtam,hogy az ilyen játékosok megtartása lenne a legokosabb döntés. ismeri a csapatot,a játékrendszert,tűri a padot és a fizetése is elfogadható(ami szerintem a legfontosabb). rettenetesen magas bónuszokat csengethet ki a barca az utóbbi években,az amúgy is magas fizetések mellé.
És mellesleg a pályán sem elhanyagolható a teljesítménye sem!
Plussz nagyon szimpatikus,még egyszer nem láttam reklamálni.
Abi & Tito
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.09. 16:44:32

Messithebest írta:
Csoppy írta:Végül is mi van hogyha Messi Villa és Pedro is lesérül és Bojannak meg Nolitonak eltiltása van?
Jeffren-Soriano-Tello csatársorral állunk ki max. Ennyi.

De hogy ne legyek teljesen OFF:
Bale azért nem illene ide,mivel ő - mint már többen leírták - Angliába való. De egy Rossit szívesen elnéznék itt.
Az elejéhez: Jeffren-Afellay-Iniesta inkább :D Ibi játszana Messi mostani posztján.
daffy
Madridista

2011.02.09. 16:42:54

Initom írta:
komolyan?
én pont azon gondolkodtam,hogy az ilyen játékosok megtartása lenne a legokosabb döntés. ismeri a csapatot,a játékrendszert,tűri a padot és a fizetése is elfogadható(ami szerintem a legfontosabb). rettenetesen magas bónuszokat csengethet ki a barca az utóbbi években,az amúgy is magas fizetések mellé.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.09. 16:40:04

MessiFan írta:
kristop írta:inkább beszéljünk olyanról ami mindenkinek tetszene

keitát vinné a nyáron a bayern 12millióért
ki az a mindenki?
Én nem örülnék neki.
Én sem, kivéve ha Cesc érkezne a helyére, de talán még akkor sem...
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.09. 16:39:44

sjd írta:
kristop írta:inkább beszéljünk olyanról ami mindenkinek tetszene

keitát vinné a nyáron a bayern 12millióért
ennél csak Oleguernek örültem jobban :twisted:

ez most hasonlóan nagy üzlet lenne, gyakorlatilag 4 Afellaynyi pénzt kapnánk érte (és ha végignézzük az eligazoló játékosainkért kapott összegeket, még rekordszámba is mehet)
komolyan?
Abi & Tito
Válasz küldése