Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nomen est omen!messideco írta:Oscar-díjas rendező készíti a Bob Marley-filmet
Nincsen alsóbb ligája az NFL-nek. Vetélytársai akadtak már, de pár év után ezek befuccsoltak általában. Egyetlen kivétel az AFL volt, ami beolvadt az NFL-be, a két liga egyesülése van a Super Bowl.bouba írta:Egyébként a NFL-en kívűl nincsenek alacsonyabb osztályok?
Szóval aki az egyetemről nem jut be az NFL -ba az nem is "focizhat" versenyszerűen?
Aki nézi annak ki a kedvence a sorozatból?Slither írta:Na örülök hogy te is ráharaptál.bouba írta:Elkezdtem nézni a Friday Night Lights-ot.
Egész jó (,főleg ,hogy mostanában megtetszett az amerikai foci)
Jók a karakterek meg minden.
De ez tényleg így van az USA-ban ,hogy az ilyen 16-7 körüli gyerekek körül ekkora a felhajtás ,hogy 10ezren vannak a meccsen meg ilyesmi?
Egyébként az sose tetszett ,hogy a 10enéveseket mindig kb. 10 évvel idősebb színészek játszák ,persze ez érthető ,de akkor is....![]()
A FNL egy kis városban játszódik, ahol a foci a legnagyobb dolog, így persze hogy olyan nagy a felhajtás a tinik körül. USA-ban a középiskolai és egyetemi sport eléggé népszerű, mindig is nagy volt a felhajtás a fiatal sportolók körül. Ha egy városnak (iskolának) nagy hagyományai vannak az adott sportban, vagy éppen nagyon sikeres, akkor meg végképp igaz ez.![]()
Az engem is tud néha zavarni hogy nem képesek fiatalabb színészeket keríteni, eddig az egyetlen sorozat ahol viszonylag jól megoldották ezt, az a Skins.
Köszönöm Tim!Tim írta:Egy MAGosan jegyzett oldalra,egy jótétlélek elkezdett feltölteni régi szovjet/orosz háborús filmeket. A műértők figyelmébe ajánlanám a "Jöjj és lásd" c. filmet. Egyáltalán nem propaganda film,és mentes minden hollywoodiInitom írta:szereti rajtam kívül valaki a háborús filmeket?
mint középkor,mind 1-2. vh?
esetleg tudtok ajánlani?
klisétől.Egyértelműen az egyik legkeményebb film ebben a témában.De tényleg nem való mindenkinek.
Hasonló témakörből ajánlom még,ha esetleg nem láttad volna a Szakaszt,
illetve az Apokalipszis most c. filmeket.
Egy MAGosan jegyzett oldalra,egy jótétlélek elkezdett feltölteni régi szovjet/orosz háborús filmeket. A műértők figyelmébe ajánlanám a "Jöjj és lásd" c. filmet. Egyáltalán nem propaganda film,és mentes minden hollywoodiInitom írta:szereti rajtam kívül valaki a háborús filmeket?
esetleg tudtok ajánlani?
Na örülök hogy te is ráharaptál.bouba írta:Elkezdtem nézni a Friday Night Lights-ot.
Egész jó (,főleg ,hogy mostanában megtetszett az amerikai foci)
Jók a karakterek meg minden.
De ez tényleg így van az USA-ban ,hogy az ilyen 16-7 körüli gyerekek körül ekkora a felhajtás ,hogy 10ezren vannak a meccsen meg ilyesmi?
Egyébként az sose tetszett ,hogy a 10enéveseket mindig kb. 10 évvel idősebb színészek játszák ,persze ez érthető ,de akkor is....
03 13 az utolsó.Fernando írta:A Macska-jaj inkább szatíra, inkább játékfilm, mint vígjáték.
Köszi a sorozat ajánlásokat, láttam lejjebb valaki bedobta az Odaátot, első két évadát láttam, de a vége már nagyon gyenge volt így nem folytattam. A Hősök meg... rühelltem mindig is. Baromira nem értettem miért lett ekkora nagy szám bizonyos körökben.
A Breaking Bad-nél ragadtam le, töltöm az első 3 évadát. Mennyi van neki? 4?
nah ezért kell idő nekem, hogy elkészítsem a listát...detabarca írta:És ha már vígjáték, akkor a klasszikusok közül a Dumb és Dumber, Ace Ventura 1-2, Mask nem maradhat ki Jim Carrey miatt.
A Macskajaj ugyan vígjáték, de nem tudok rá úgy tekinteni.detabarca írta:És ha már vígjáték, akkor a klasszikusok közül a Dumb és Dumber, Ace Ventura 1-2, Mask nem maradhat ki Jim Carrey miatt.
Amit még hiányoltam a felsorolásokból az a Macskajaj. Nagyon nagy kedvenc.
Tudtam, persze hogy tudtam csak nem sejtettemozsimiki írta: Slytől az Oscar is tetszett nagyon.
Nálam a Nagy Durranás 1-2 azonosan magas színvonalú, megunhatatlan.P.U.Y.O.L. írta:A Nagy durranásból a 2. rész nekem jobban tetszett, de ha már szóba kerültek a klasszikus vígjátékok...
Top Secret, Mafia, Airplane 1-2, Rendőrakadémiák és az összes Leslie Nielsen film. Nálam ezek a befutók. Persze a Monty Pytonokat is imádom, de azt már korábban kiveséztük...
Ryan közlegény megmentéseInitom írta:szereti rajtam kívül valaki a háborús filmeket?
esetleg tudtok ajánlani?