Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+ ez az esküvős sztori nem volt nagy szám, kezdett ellaposodni az ügy. A kettő volt a legjobb szerintem, a tavas.messideco írta:A hármasban már jó pár fontos karakter nincs ott.
3.résszel mi bajod? színészek ugyanazok.Fernando írta:Egyetértek. Nem tartom magam idősnek, de nekem az első két része a Pitének verhetetlen. Ami utána jött az mind csak gyenge utánzat. Mind a színészek, mind a zene, mind a sztori a helyén volt. Míg az ilyen terhes társaságok kimondottan a várható és ezerszer ellőtt poénok tömkelege.ozsimiki írta:
Nem tudom, a korkülönbség, vagy mi miatt, de számomra az amcsi pite 1-3. nem kicsit veri az összes mostanában legyártott vígjátékot, legyen az másnaposok (azért amekkora felhajtása volt ahhoz képest közepes, nem egyszer nézhetős,de nem is 10/10, legalábbis nekem), terhes társaság, vagy Sandlernek az újabb filmjei. pl Nagyfiúk
9Dave írta:
Tegnap láttam, sztem nagyon gyík film.![]()
Haveromnak tetszett, én nem vagyok oda érte.
Amúgy én is csak felirattal láttam.
Egyetértek. Nem tartom magam idősnek, de nekem az első két része a Pitének verhetetlen. Ami utána jött az mind csak gyenge utánzat. Mind a színészek, mind a zene, mind a sztori a helyén volt. Míg az ilyen terhes társaságok kimondottan a várható és ezerszer ellőtt poénok tömkelege.ozsimiki írta:Nem tudom, a korkülönbség, vagy mi miatt, de számomra az amcsi pite 1-3. nem kicsit veri az összes mostanában legyártott vígjátékot, legyen az másnaposok (azért amekkora felhajtása volt ahhoz képest közepes, nem egyszer nézhetős,de nem is 10/10, legalábbis nekem), terhes társaság, vagy Sandlernek az újabb filmjei. pl Nagyfiúksjay írta:Az amcsi pite annak jön be, aki szereti azt a stílust. Nekem bejön, az első 2 része. Tudom hogy jobb volt a másnaposok, de azt azért ne mondja nekem senki, hogy ezen 2x röhögött
Tegnap láttam, sztem nagyon gyík film.csababarca írta:Valamelyik torrent oldalon nincs fent a Közösségi háló magyarul? mert néztem a dvd-megjelenést,és ott írják,hogy van rajta magyar hang.
viszont nincs fent a magon,gigán,majmon sem magyarul.
Mondjuk lehet tényleg a korkülönbség okozza, de én pl. az Amerikai Pitéken csak egyszer tudtam elszórakozni, meg mondjuk még ízlés kérdése is ez az egész.ozsimiki írta:..
Nem tudom, a korkülönbség, vagy mi miatt, de számomra az amcsi pite 1-3. nem kicsit veri az összes mostanában legyártott vígjátékot, legyen az másnaposok (azért amekkora felhajtása volt ahhoz képest közepes, nem egyszer nézhetős,de nem is 10/10, legalábbis nekem), terhes társaság, vagy Sandlernek az újabb filmjei. pl Nagyfiúksjay írta:Az amcsi pite annak jön be, aki szereti azt a stílust. Nekem bejön, az első 2 része. Tudom hogy jobb volt a másnaposok, de azt azért ne mondja nekem senki, hogy ezen 2x röhögöttFernando írta:..
Az amcsi pite annak jön be, aki szereti azt a stílust. Nekem bejön, az első 2 része. Tudom hogy jobb volt a másnaposok, de azt azért ne mondja nekem senki, hogy ezen 2x röhögöttFernando írta:..
Ugyanígy vagyok vele... tök unalmas az egészdavi10 írta:Terhes Társaság
Sokkal többet vártam tőle. A Másnaposokat meg sem közelíti.
Kb. kétszer röhögtem a film alatt. Gyenge...
Azért hagy védjem meg az Amcsi pitét. Az elsőt két rész nálam a Másnaposokat is üti, és tényleg nem volt nagy kunszt ez a Terhes társaság. Sokkal többet lehetett röhögni a Másnaposokon is.sjay írta:Hát akkor nem tudom téged milyen fából faragtak.davi10 írta:Terhes Társaság
Az oké, hogy nincsen olyan jó mint a másnaposok, de azért kenterbeveri az ilyen Amcsi pite és társai típusú filmeket.
Hát akkor nem tudom téged milyen fából faragtak.davi10 írta:Terhes Társaság
Nekem tetszett. Szerintem a trilógia legjobb része. Az is igaz, h én nem vagyok egy nagy Üvegtigris fan, ezért úgy ültem neki, h sokat nem várok az egésztől, de pozitivan csalódtam. Van benne pár jó poén.P.U.Y.O.L. írta:
Még a héten tervben van az Üvegtigris 3.