Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kubica többek között ezért is került a BMW után a Renaulthoz, mert a franciák vezetősége is eleget tett Robert kérésének és bevették a szerződésébe, hogy rally versenyen is indulhat.ozsimiki írta:
Persze, írtam is,h Ő is hibás.
Viszont én a csapatot tartom inkább annak, hiszen ők a munkaadók, ők fizetik, nekik kellene megszabni,h mit vállalhat be és mit nem. Nem arról van szó,h nem mehet el gokartozni egyet, de óriási hibának tartom,hogy az ilyen rallyzástól nem tiltják el a pilótáikat. Szerződésben benne kellene lennie minden egyes csapatnál.
Mert azért egy pilóta az pilóta, egyik se úgy ül be a kocsiba, legyen az Rally gép,vagy F1,hogy baja lesz. És ha szabad, legtöbbje ki is próbálja. Ezért kellene a csapatoknak megszabni az ilyesmit,és több rálátással lenniük.
Persze, írtam is,h Ő is hibás.daffy írta:az hogy hogy engedhetik meg egy dolog,de hogy lehet ilyen buta,hogy megpróbálja. legalább neki lenne esze.ozsimiki írta:...
az hogy hogy engedhetik meg egy dolog,de hogy lehet ilyen buta,hogy megpróbálja. legalább neki lenne esze.ozsimiki írta:...
itt komoly kézsérülésről írnak remélem felépülTaibi írta:Ezt nem akarom elhinni..., hihetetlen..![]()
http://f1vilag.hu/hirek/kubicat-helikop ... k-korhazba
Remélem nem igazak a máshol olvasott rémhírek.
Jobbulást kívánok!
Hatalmas kedvencem a lengyel!
barátkozz vele Miki!ozsimiki írta: igen, erre én is csak ezt a smilet tudom tenni:(
)
amúgy hiába nem bírom őket, de évről évre nagyon szép kis járgányt gyártottak, hát a mostani -Zoli első képétől eltekintve- egyáltalán nem tetszik. Aztán lehet ezért lesz gyors
ozsimiki írta:
igen, erre én is csak ezt a smilet tudom tenni:(
)
amúgy hiába nem bírom őket, de évről évre nagyon szép kis járgányt gyártottak, hát a mostani -Zoli első képétől eltekintve- egyáltalán nem tetszik. Aztán lehet ezért lesz gyors