Maxwell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.24. 19:06:48

Andris magadból csinálsz bohócot... :)

Ha adatok igazolják,hogy nincs igazad, az szőrszálhasogatás és nem lényeg.(A héten is volt egy ilyen a Barca vs. Real topikban,még ugyanezt a szót is használtad...)Erre nem tudok mit mondani. Te hoztad fel hogy Maxwell még nem is játszott,és odaírtad,hogy nekem ez nem tűnt fel. :)
Csavarhatod nyugodtan,ebbe bizony beleégtél.
Nem abba égtél bele,hogy elnézted,mert bárki elnézheti,hanem abba,hogy még cukkoltál is,hogy nekem nem tűnt fel...

De tudod mit? Legyen szőrszálhasogatás,engem nem zavar.

Rivaldo11,
Persze, Maxwell-CR párharcban benne van a cumi,de mást nem tudsz csinálni.
Reméljük összeszedni magát,illetve a középpályának kicsit oda kell segíteni.
Akárki áll CR-el szemben,(hiába rühellem) abban benne van a cumi lehetősége.Maxwellnél talán kicsit nagyobb százalékban,de reméljük a csapat megoldja.
Andris
Adminisztrátor

2011.04.24. 18:57:33

Sanama írta:
Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
Legalább az legyen igaz,amit tényként közölsz Andris.
Maxwell nem játszott egyik meccsen sem? Akkor ki jött be Adriano helyett a bajnokin a 80.percben?
(jelzem megint én néztem hülyének a másikat,és égtem bele.)
Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt.
Ez megint nem az,hogy akár Puyol is hamarabb játszana nálad baloldalt...

Vitatkozok veled,nem arra van a fórum?Ha egyet fogok érteni veled, nem fogok vitatkozni.
Mindenbe bele akarsz kötni. Erre céloztam.

Nem égtem bele semmibe, csak szőrszálhasogatás ez az egész. Tökmindegy, játszott egy pár percet az egyik végén. Amúgy sem volt hangsúly azon a mondaton, de a kontextusból végképp nyilvánvaló hogy teljesen lényegtelen. Legalább az legyen igaz, amit tényként közlök. :) Mintha a mindent elsöprő érvemben találnád a hibát. Szinte nevetséges.

Igen, az pontosan azt jelenti, hogy még Puyolt is hamarabb játszatnám. Nem pedig azt, hogy Puyolt játszatnám.

Vagy nem gondolkodsz, csak írsz, vagy pedig ma nagyon rossz formában vagy szövegértés és lényeglátás téren. ezek a variációk még benne vannak, ha nem az a cél hogy Andris A-jára B-t kell válaszolj.

szerk: várjál, nem csak a tét nélküli bajnokin játszott ~10 percet, hanem a már elvesztett kupadöntő 118. percében is kapott lehetőséget, az még további 100-150 másodperc. Szerintem eleget láttuk a clasicokon, hogy az madrid elleni teljesítményét elemezzük!

Részemről meguntam, befejeztem. A lényeg, hogy nem szeretném ha Maxwell balbekket játszana a madrid ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.04.24. 19:07:22-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.24. 18:54:35

szajko írta:
Andris írta:Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
tavaly az idegenbeli 2-0-nál kezdett és helyette jött Iniesta a 70. perc környékén. :)
Ő az utolsó 2 klasszikusra gondolt(szerintem),de az sem nyert ... :twisted:
szajko
Director del Fútbol

2011.04.24. 18:49:33

Andris írta:Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
tavaly az idegenbeli 2-0-nál kezdett és helyette jött Iniesta a 70. perc környékén. :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.24. 18:41:44

Andris írta:
Rivaldo11 írta:Voltak azért jó meccsei korábban is Maxinak, abban kell bíznunk, h. hozza azt, amit mondjuk tavaly. Az elég is lehetne. Én bízom benne-főképp azért, mert mást nemigen tehetek...
Én azért még elmondok egy imát a BLtopikos féle 3 középső védős elgondolásomhoz, de valószínűleg meglátjuk majd mennyire is fogja meg Ronci kontrasprintjeit az úr. :)
Az a baj, h. mindenképp "meg fogjuk látni szerintem, mert Pep nem fog variálni különösebben...
Benne van a Maxi-Cr párharcban a cumi, de hát...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.24. 18:36:14

Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
Legalább az legyen igaz,amit tényként közölsz Andris.
Maxwell nem játszott egyik meccsen sem? Akkor ki jött be Adriano helyett a bajnokin a 80.percben?
(jelzem megint én néztem hülyének a másikat,és égtem bele.)
Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt.
Ez megint nem az,hogy akár Puyol is hamarabb játszana nálad baloldalt...

Vitatkozok veled,nem arra van a fórum?Ha egyet fogok érteni veled, nem fogok vitatkozni.
Andris
Adminisztrátor

2011.04.24. 18:13:26

Rivaldo11 írta:Voltak azért jó meccsei korábban is Maxinak, abban kell bíznunk, h. hozza azt, amit mondjuk tavaly. Az elég is lehetne. Én bízom benne-főképp azért, mert mást nemigen tehetek...
Én azért még elmondok egy imát a BLtopikos féle 3 középső védős elgondolásomhoz, de valószínűleg meglátjuk majd mennyire is fogja meg Ronci kontrasprintjeit az úr. :)
Csak mostanában alig játszott, és nem véletlenül, mert előtte sokszor nagyon vérszegény volt. És főleg lassú.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.24. 18:07:24

Voltak azért jó meccsei korábban is Maxinak, abban kell bíznunk, h. hozza azt, amit mondjuk tavaly. Az elég is lehetne. Én bízom benne-főképp azért, mert mást nemigen tehetek...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2011.04.24. 18:03:40

Sanama írta:Két hónapja elmondtad,hogy a leggyengébb balbekk,de nem várhatunk el tőle többet,mert alapvetően ő csere,és amit egy cserétől el lehet várni azt teljes mértékben megteszi.Akkor most mit vársz tőle..?Még így is jobb,mintha Puyolnak kéne baloldalt játszania.

Azt nem értem,hogy miért a védelmet kell elővenni a klasszikus előtt? Kapott a csapat 2 gólt,az egyiket 11ből. Emellett lőtt 1et, szintén tizenegyesből. Mi volt a baj a védelemmel?Az idézettel arra akartam rávilágítani,hogy a csapat másik részén vannak inkább problémák(Ahogy ezt akkor leírtad),főleg ha a Barca-ról beszélünk. A csapatnak van(hasamraütök) 2,8 as gólátlaga meccsenként, és az elmúlt két meccset tudott egyet lőni.
Miért Maxwellt kell megtalálni?
Mit várnék tőle? :D Semmit, pontosan ugyanazt, amit akkor, nem is írtam az égvilágon semmilyen elvárást.
Nem szeretném, ha Puyol játszaná a balbekk posztot. Továbbmegyek: Adriano és Abidal híjján nem szeretném, ha lenne balbekkünk.

És felfogtam, hogy máshol is vannak problémák, talán nagyobbak, mint a védelemben. Továbbmegyek: egyetértek. Menjek még tovább? Ugyanezt írtam le én is számos helyen a napokban.

Az egyetlen értelmes pontja az egész irományodnak a kérdés: Mi volt a baj a védelemmel?
Ezt is leírtam elégszer, azt is leírtam hogy hogyan változtatnék rajta, és ennek mindnek semmi köze Maxwellhez.

Egyetlen dolgot írtam ide be most szerencsétlenhez, mégpedig azt, hogy nem bízom benne és mivel most esélye van csapatkerülésre, nem szeretném ha bekerülne.

Neked életcélod, hogy vitatkozz velem? a Velem-en van a hangsúly, mert most mindennel sikerült, csak azzal nem amit leírtam.
- József Attila
d
Entrenador del Barça

2011.04.24. 17:25:17

Speciel én úgy gondolom, hogy nagyobb stabilitás hátul segítette volna a Madrid ellen is az előre játékunkat. Osasuna ellen is lehetett látni, hogy néha nagyon lassan játsszák meg a cserevédők a labdát, a Barca labdajáratásos taktikája meg látjuk mennyit ér, ha nincs elég gyorsan kivitelezve.
Igaz emiatt tényleg nem Maxwellt kell elővenni mindenképpen. Én viszont leginkább csak azért védeném, mert szerintem nincs eléggé meccsben, így önmagához képest is alulteljesít.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.24. 17:05:11

Két hónapja elmondtad,hogy a leggyengébb balbekk,de nem várhatunk el tőle többet,mert alapvetően ő csere,és amit egy cserétől el lehet várni azt teljes mértékben megteszi.Akkor most mit vársz tőle..?Még így is jobb,mintha Puyolnak kéne baloldalt játszania.

Azt nem értem,hogy miért a védelmet kell elővenni a klasszikus előtt? Kapott a csapat 2 gólt,az egyiket 11ből. Emellett lőtt 1et, szintén tizenegyesből. Mi volt a baj a védelemmel?Az idézettel arra akartam rávilágítani,hogy a csapat másik részén vannak inkább problémák(Ahogy ezt akkor leírtad),főleg ha a Barca-ról beszélünk. A csapatnak van(hasamraütök) 2,8 as gólátlaga meccsenként, és az elmúlt két meccset tudott egyet lőni.
Miért Maxwellt kell megtalálni?
Andris
Adminisztrátor

2011.04.24. 15:05:11

Sanama írta:
Andris írta:Ritkán szoktam azt kívánni, hogy egy játékosunk sérült legyen, de most ezt teszem.

Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt. Persze a clasicokra gondolok ilyenkor.
"De amúgy, ne várjunk többet, ő alapvetően csereemberünk. Annak szerintem hibátlan, most van egy sérültünk, ilyen egyszerű, ennyivel gyengébbek vagyunk ideiglenesen.

Inkább a csapat többi részében keresnék hibát, attól függetlenül ő volt a leggyengébb talán."

Nem Maxwell miatt képtelen a csapat gólt lőni.Nem is miatta fog vagy nem fog.
De "hátha" lesérül és akkor játszhat Puyol balhátvédet.Sokkal jobb lenne...
Az idézet nem egészen értem hogy jön ide, semmiben sem mond ellent, vagy erősíti meg.
Nem is a támadó potenciált akarom erősíteni a védelem variálásával, nyilván.
Puyolt sem szeretném balhátvédként játszatni.

Nem valami másik hozzászólást akartál idézni ? :)
- József Attila
d
Entrenador del Barça

2011.04.24. 14:38:01

Maxwell is elég sokat kihagyott mostanában, nem játszik jól, de nincs is valami sok játékperce. Meg kellett nézni Osasuna ellen, hogy milyen formában van. Hát most tudjuk.
messideco
Presidente del Barça

2011.04.24. 13:47:18

A tegnap a második félidőt láttam, de nem játszott rosszul. Tipikusan a rangadókra szokott lemenni a magabiztossága (?), szerintem ezért nem tud a nagyobb meccseken jó teljesítményt nyújtania. Remélem nem sérült, és megmutatja a Clasico-kon...
Kép
"And my heart will leave you never."
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.24. 13:28:06

Andris írta:Ritkán szoktam azt kívánni, hogy egy játékosunk sérült legyen, de most ezt teszem.

Nagyon nem bízom benne, szinte bárkit előbb játszatnék balbunkóként, mint őt. Persze a clasicokra gondolok ilyenkor.
"De amúgy, ne várjunk többet, ő alapvetően csereemberünk. Annak szerintem hibátlan, most van egy sérültünk, ilyen egyszerű, ennyivel gyengébbek vagyunk ideiglenesen.

Inkább a csapat többi részében keresnék hibát, attól függetlenül ő volt a leggyengébb talán."

Nem Maxwell miatt képtelen a csapat gólt lőni.Nem is miatta fog vagy nem fog.
De "hátha" lesérül és akkor játszhat Puyol balhátvédet.Sokkal jobb lenne...
Andris
Adminisztrátor

2011.04.24. 13:17:47

Ritkán szoktam azt kívánni, hogy egy játékosunk sérült legyen, de most ezt teszem.

- József Attila
TT
Capitá del Barça

2011.04.24. 13:08:36

Lehet, hogy nemcsak Abit és Adrianot kell nélkülöznünk, hanem még őt is. :? Ma lesznek a vizsgálatok.
Andris
Adminisztrátor

2011.02.16. 23:53:50

Annyi a szerencséje a gyereknek, hogy Adriano sokkal butább mint ő. Különben a továbbiakban csak a padot koptatná.

De amúgy, ne várjunk többet, ő alapvetően csereemberünk. Annak szerintem hibátlan, most van egy sérültünk, ilyen egyszerű, ennyivel gyengébbek vagyunk ideiglenesen.

Inkább a csapat többi részében keresnék hibát, attól függetlenül ő volt a leggyengébb talán.
- József Attila
madmushroom
Capitá del Barça

2011.02.16. 23:30:26

a csapat leggyengébb tagja volt megint!
a támadásokat lassítja, védekezésben súlytalan, passzjátéka teljesen pontatlan...el kell felejteni...
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.16. 23:28:08

Remélem elfelejtjük a visszavágóra. Meghaladja a képességeit az Arsenal.
Jó lenne bejáratni vagy az Adriano-Puyol-Abidal-Alves sort vagy a második opciót Abidal-Puyol-Milito-Alves sort.
Másodikra voksolok.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.11. 19:54:27

lui1698 írta:Eric királlyal karöltve egy könnyed reggeliként fogják elfogyasztani a kis bajszit. :D
Ezt még lui1698 se mondhatta volna szebben :D
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.11. 19:51:28

samy85 írta:azért Walcott lényegesen gyorsabb mint ő...
Remélem jol lehelyezkedi a fiatal Angolt...
Eric királlyal karöltve egy könnyed reggeliként fogják elfogyasztani a kis bajszit. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
samy85
Capitá del Barça

2011.02.11. 19:44:41

azért Walcott lényegesen gyorsabb mint ő...
Remélem jol lehelyezkedi a fiatal Angolt...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.06. 11:54:14

Meg a sebesség :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.06. 11:53:20

Azt a mindenit. :shock: Azért csak ott csordogál az ereiben a brazil vér... :P
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lezárt