Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sura
Jugador d'estrella

2011.02.06. 08:39:24

Nagy mázli lenne, ha egy pénzes csapat visszautasíthatatlan ajánlatot tenne Bojanért.... :lol:
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.02.05. 22:06:32

Mindenesetre bizakodjunk.
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.02.05. 21:55:40

Barcaman14 írta:
kakasugynok007 írta:Jólenne ma betalálnia csereként.Nagy önbizalmi lökést adna neki.
Biztos vagyok benne hogy nem ez lesz az a meccs ahol Bojan önbizalmat fog szerezni. :roll: Azért mert kb a 80. perc körül fog pályára lépni.
Na az lenne még a szép ha akkor szerezne gólt. :wink:
Minden benne lehet a meccsbe.Pl.:Pedro megsérül a 30. percbe (remélem nem így lesz) és bojan bejön és egy hatalmas meccset lehoz. :idea: :)
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.05. 21:53:07

kakasugynok007 írta:Jólenne ma betalálnia csereként.Nagy önbizalmi lökést adna neki.
Biztos vagyok benne hogy nem ez lesz az a meccs ahol Bojan önbizalmat fog szerezni. :roll: Azért mert kb a 80. perc körül fog pályára lépni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.02.05. 21:49:04

Jólenne ma betalálnia csereként.Nagy önbizalmi lökést adna neki.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.05. 21:48:51

Iniesta_1986 írta:Még az a szerencse, hogy - velem együtt - Rád sincs bízva semmi az FC Barcelona háza táján. Majd a vezetők eldöntik, meddig szavaznak Bojannak bizalmat. Addig is jó szapulást kívánok Neked!

Én azonban szorítok Neki is, és a Barcelonának is.
A szapulás nem mosást/fehérítést jelent?
Egyébként jól mondod :)
Iniesta_1986
Barça B

2011.02.05. 21:45:18

noname írta:
messideco írta:noname, te meggyőzhetetlen vagy :D
Bojannak még van egy féléve a bizonyításra. Majd nyáron jöhet a kölcsön.
Ez volt az utolsó postom ebbe a topicba. Olvasni sem fogom, akár a Barca vs. Real vagy anno a Henry topicot. Szalem alejkum.
az.
Megmondtam h most már elegem van Bojanból. Ronaldinhoból is elegem volt 1,5 év szerencsétlenkedés után, Bojan még akkor annyi türelmet se érdemel. Ha megszállja a szentlélek és rúg 10 gólt a szezon 2. felében(nagyobb sanszot látok arra h Messi és Ronaldo jövő héten összeházasodnak, majd örökbe fogadják Ramost), akkor se fogok örülni ha marad, mert nem érdemes itt tartani valakit azért h minden évben 1 hónapig formában legyen.
Még az a szerencse, hogy - velem együtt - Rád sincs bízva semmi az FC Barcelona háza táján. Majd a vezetők eldöntik, meddig szavaznak Bojannak bizalmat. Addig is jó szapulást kívánok Neked!

Én azonban szorítok Neki is, és a Barcelonának is.
Atlantis
Capitá del Barça

2011.02.05. 21:08:21

Látom nem jött le igazán, hogy mivel van problémám.
Egész egyszerűen túlzásba esnek páran szegény srác fikázásában. Igaz, hogy van különbség az fiatalok és felnőttek szintje között. Elismerem azt is hogy sok tehetség nem fut olyan karriert vagy nem azt nyújtja egy idő után amit jósoltak neki, DE:
A profi focisták mind megjárták az ifi csapatokat is. Vagyis véleményem szerint aki ott átlagon felül teljesített és minden szakértő elismerését kivívta az egész egyszerűen nem lehet olyan szinten "béna", mint ahogyan noname leírta. Lehet hogy nem lesz már belőle világsztár és lehet hogy csak egy középszintű csapatban lesz képes kirívó vagy átlagos teljesítményre, attól még nem egy idióta(mert már kb. ilyen jelzőket is olvashattunk).
Az ember nem felejt el focizni szerintem és Bojan azok nélkül a képességek nélkül, amik hiánya felmerült itt, nem juthatott volna el oda ahova.

Továbbra is tartom, hogy a képességei megvannak (mivel már láthattuk is párszor), csak valamiért nem tud tartósan jó formában játszani itt a felnőtt csapatban. Miért? Ezt csak ő tudhatja, vagy még ő sem.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.05. 20:07:31

noname írta:
Ez volt az utolsó postom ebbe a topicba. Olvasni sem fogom, akár a Barca vs. Real vagy anno a Henry topicot. Szalem alejkum.
az.
Megmondtam h most már elegem van Bojanból. Ronaldinhoból is elegem volt 1,5 év szerencsétlenkedés után, Bojan még akkor annyi türelmet se érdemel. Ha megszállja a szentlélek és rúg 10 gólt a szezon 2. felében(nagyobb sanszot látok arra h Messi és Ronaldo jövő héten összeházasodnak, majd örökbe fogadják Ramost), akkor se fogok örülni ha marad, mert nem érdemes itt tartani valakit azért h minden évben 1 hónapig formában legyen.
Akkor legyen eleged és ne foglalkozz vele!
Legyen ez a legnagyobb problémád, de akkor sem kell emiatt felbosszantanod magad.
Engem szinte teljesen hidegen hagy, hogy hogyan játszik Bojan amíg jól teljesít a csapat.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2011.02.05. 20:05:39

noname egy kicsit sarkosan fogalmaz , de szerintem is sok igazság van abban , amit mond

Felnőttek közt:

-gyorsnak nem elég gyors (magasságához képest nem is elég fordulékony)

-hihetetlenül könnyen elnyomják a védők , nem tartja meg elég jól a labdát

-cselezni egyáltalán nem tud

a nagycsapatba kerülés előtt valóban kivételesen gólérzékeny volt , de én azt se látom benne , hogy egy új Inzaghi legyen belőle , a most látható mentális problémái miatt

rengeteg olyan fiatal van , aki nagyon tehetséges , de elér egy szintre ahonnan már nem képes tovább fejlődni és a többi kezdetben kevésbé tehtségesnek kikiáltott játékos "elmegy mellette" (pl Pedro aki hatalmasat fejlődött)

amikor Franknél felkerült én akkor se láttam benne azt a hatalmas nagy tehetséget a fent említett adottságbeli hiányok miatt ,bár az egy vállalható szezon volt tőle , főleg ugy 17 évesen.
De egy Barca 9 -estől annál is jóval több kell, és rendben is lenne ez a dolog ha azóta rendesen fejlődött volna , de sajnos nem így történt, és gyakorlatilag még visszafele fejlődött szegény

és most ott tartunk 2 és fél év után , hogy nem arról veszekszünk , hogy kit szorít ki esetleg a kezdőcsapatból , hanem hogy egyáltalán a cserecsatárnak elég jó-e...

én speciel több fantáziát látok és hasznosabbnak érzem a csapat számára , ha azt a kevés játékpercet amit kap , inkább Ibi vagy Thiago kapja meg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2011.02.05. 20:08:33-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2011.02.05. 19:57:04

Atlantis írta:Tehát akkor biztos csak a véletlen sodorta az FC Barcelona csapatába és az utánpótlásban dolgozók, meg az összes edző aki játszatta az nem látta a saját szemétől hogy ez a falábú srác hiányt szenved minden a focihoz szükséges képességből. Nem tud cselezni, lassú, helyezkedése katasztrófa, passzolni sem tud, ráadásul gólokat sem képes lőni.
Magától értetődik hogy az a több száz gól amit az ifi csapatokban lőtt csak azért ment be, mert vki eltalálta őt a labdával és bepattant róla a kapuba.
Hihetetlen, hogy ennek ellenére mégis azon játékosok közé tartozik akiket hatalmas tehetségnek neveztek, elképesztően fiatalon felhívtak a felnőtt kerethez és több élvonalbeli spanyol csapat is vitte volna. Elképesztő, hogy ott spanyolországban mennyire nem értenek a focihoz!
noname, abszolút egyetértek veled! :D
Minden ígéretes tehetségből jó focista lett? Csak fejből 10-nél többet vagy kevesebbet tudsz mondani befuccsolt ígéretekből? Akkor mostmár érted. A srác tehetséges, de jelenleg nem Barca szint. Valószínűleg csak fejben.
Atlantis
Capitá del Barça

2011.02.05. 19:20:30

Tehát akkor biztos csak a véletlen sodorta az FC Barcelona csapatába és az utánpótlásban dolgozók, meg az összes edző aki játszatta az nem látta a saját szemétől hogy ez a falábú srác hiányt szenved minden a focihoz szükséges képességből. Nem tud cselezni, lassú, helyezkedése katasztrófa, passzolni sem tud, ráadásul gólokat sem képes lőni.
Magától értetődik hogy az a több száz gól amit az ifi csapatokban lőtt csak azért ment be, mert vki eltalálta őt a labdával és bepattant róla a kapuba.
Hihetetlen, hogy ennek ellenére mégis azon játékosok közé tartozik akiket hatalmas tehetségnek neveztek, elképesztően fiatalon felhívtak a felnőtt kerethez és több élvonalbeli spanyol csapat is vitte volna. Elképesztő, hogy ott spanyolországban mennyire nem értenek a focihoz!
noname, abszolút egyetértek veled! :D
noname
Llegenda del Barça

2011.02.05. 17:59:03

fanbarca írta: Jah, és ne gúnyolódj a Szentlélekkel.
hogy he?
Ki a fene gúnyolódott bárkivel?
Sose hallottad még ezt a szókapcsolatot h "megszállja a szentlélek"?
Akkor használják, legalábbis felénk, amikor valakinek váratlanul "kigyúl a kis égő a feje felett", vagy elkezd hirtelen jól játszani, bármilyen megmagyarázható ok nélkül. Kicsit gondolkozz, mielőtt bárkit bírálsz, mert kikérem magamnak az ilyet! Nem szoktam sértőn beszélni, ha mégis, nem szándékosan, kivéve ha valaki nagyon igényt tart rá! :lol:
Hogy ne legyen off:
Tavaly megvolt neki az az egy hónap, hogy kinyíljon a szeme. Az lehet h kinyúlt, de akkor szürkehályog nőtt rá utána h a wc-csészét se találja el szegénykém, nemhogy a kaput! :lol:
A Fifa egy szégyen
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.05. 17:46:33

Hogy lehetne már meggyőzni? :D Nézz az avatarjára. :P

Ha Villa lesérülne hosszabb időre, hogy pótolná Bojan? Előbb tolja be Messit középre Guardiola és akkor Pedro és Afellay a két szélső, mintsem Bojan töketlenkedjen elől. Sajnos nem megy neki idén, úgy látszik csak katalán meccseket szabad játszania, mert a Barçában frusztrált.
Kép
Kép
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.02.05. 17:43:35

Nincs igazad, nem értelek.
Szerintem az az 1 hónap is megéri, mert lehet, hogy pont egy BL-t fogunk majd neki köszönni.
És az az 1 hónap segíthet abban, hogy megnyíljon végre a szeme, és folyamatosan jól teljesítsen.
Jah, és ne gúnyolódj a Szentlélekkel.
més que un club
noname
Llegenda del Barça

2011.02.05. 17:31:42

az.
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 17:20:23

noname, te meggyőzhetetlen vagy :D
Kép
"And my heart will leave you never."
noname
Llegenda del Barça

2011.02.05. 17:08:17

fanbarca írta: Fog, vagy esetleg akkor lesz jobb, ha nála a labda, ez biztos.
Az önbizalom az alapvető képességeke mit se változtat. A cseleit direkt nem írtam, azok lehet javulni fognak, ha lesz egy kis önbizalma, de nem lesz tőle se erősebb, se gyorsabb, passzolni se tanul meg tőle, ráadásul a döntéseket se hozza meg gyorsabban. Afellaynak se volt sok önbizalma az első fellépésein, de azért voltak jó megmozdulásai.
Bojannál már rég nem az önbizalommal van a gond. De ha valakinek úgy tetszik, ez is lehet egy megközelítés: nincs önbizalma, mert bénázik, bénázik mert nincs önbizalma(sztem tehetsége sincs közel se elég), ebben az esetben sincs mit csináljunk. Mitől jönne meg az önbizalma. kapott elég önbizalomnövelő meccset, csak rosszabb lett tőlük. Elég reménytelennek látom a helyzetét.
Tény h az ember telhetetlen, szinte tökéletesen megy a csapatnak, mégis ki vagyok akadva Bojanra, kívülállóknak úgy tűnhet, hogy csak keresem a göcsöt a kákán, de nem ez a helyzet. Nagyon örülök a csapat sikerének és az a tény h remek formában van jóformán az egész keret(Milito is javuló tendenciát mutat)nagyon kihangsúlyozza h mennyire gyenge Bojan. Egyre inkább kezdem úgy érezni h neki 17-18 éves korában csak azért ment, mert jóformán mindenki formán kívül van, mindenki motiválatlan volt. Amikor mindenki motivált volt és a jó játékosaink formában voltak, Bojan nagyon kilógott a rossz játékával. A tavalyi rövid fellángolása ennek ugyan ellntmond, de nagyon úgy néz ki h az csak amolyan egyszeri fellángolás volt. Oleguernek is volt ilyenje...
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.02.05. 17:03:14

noname írta: Attól mert lesz önbizalma, még nem fog jobban látni a pályán vagy felgyorsulni...
A gyorsaságát osztom. Attól nem lesz gyorsabb. Marad átlagos sebességű. DE! A látását nem elismerni... Bojan képes akkora zsugákat osztani, mint egy jó irányító! Ez nem tudom hogy nem tűnt eddig fel. Idén az önbizalomhiány miatt csak hátrafelé passzol. Ez tény. De ha lendületben van, akkor mezőnyben is tud szépeket alkotni. :wink: Szóval igenis számít az önbizalom!! Pl ez... Ez azért nem kis gólpassz volt Eto'nak. És sokszor csinált már hasonló passzokat. Ha megy neki a befejezéssel sincs nagyon baj. Szóval nála minden azon múlik, hogy fejben ott van-e... :wink:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.05. 16:59:09

Érdekes ez az önbizalom kérdés! Tapasztalatból tudom, már ha beszéhetünk tapasztalatról egy 17 éves embernél, :D hogy egy kis önbizalom csodákra képes. Ilyenkor szinte minden összejön az embernek, belevág a nehezebb dolgokba is stb...
Ez úgyanúgy a pályán is érvényes mint az életben. Nyilván hogy nem lesz tehetségesebb az illető, de ami eddig nem sikerült az fog, és ami eddig nem ment be az befog menni. Önbizalmat viszont csak sikerélménnnyel lehet szerezni. Ebből pedig Bojannak nem sok jutott az utóbbi időben. :roll:
És ha továbbra is ennyi lehetőséghez fog jutni, akkor a helyzet nem fog változni. Bármelyik más csapatnál luxus lenne egy ilyen formában levő támadót szerepeltetni, de itt sztem 1-2 meccsen belefér. Nem hiszem hogy pl Villa ellenkezne ha padra ültetné Pep, de ez ugyanúgy igaz Messire, vagy Pedrora is.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.02.05. 16:41:49

noname írta:
fanbarca írta:Látjátok? Ez a baj. Szegény fiút agyon szidjuk. Én sem mondom, hogy a valaha volt legjobb játékos akit láttam, korántsem. Viszont szerintem neki bizalomra van szüksége, és minden bizonnyal ő is elolvassa az ilyen fórumokat, persze nem a miénket, de olvassa. S akkor azt látja, hogy szinte senki sem bízik benne és a szurkolók nem szeretik. Ez nem jó.

Az önbizalma 0, ez a legnagyobb baj.

Most szerintem kicsit vegyünk vissza. Van benne még, csak ki kell egyszer robbanjon.
Attól mert lesz önbizalma, még nem fog jobban látni a pályán vagy felgyorsulni...
Fog, vagy esetleg akkor lesz jobb, ha nála a labda, ez biztos.
més que un club
noname
Llegenda del Barça

2011.02.05. 16:12:50

fanbarca írta:Látjátok? Ez a baj. Szegény fiút agyon szidjuk. Én sem mondom, hogy a valaha volt legjobb játékos akit láttam, korántsem. Viszont szerintem neki bizalomra van szüksége, és minden bizonnyal ő is elolvassa az ilyen fórumokat, persze nem a miénket, de olvassa. S akkor azt látja, hogy szinte senki sem bízik benne és a szurkolók nem szeretik. Ez nem jó.

Az önbizalma 0, ez a legnagyobb baj.

Most szerintem kicsit vegyünk vissza. Van benne még, csak ki kell egyszer robbanjon.
Attól mert lesz önbizalma, még nem fog jobban látni a pályán vagy felgyorsulni...
A Fifa egy szégyen
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.02.05. 16:12:21

ElBartimaeus írta:Amit én látok rajta meccseken az az, hogy kifut, megcsinál 2-3 cselt, jól mozog, majd kihagy egy, vagy két helyzetet. Mindezt jó gyorsan, rövid időn belül. Ezek után meg egyszerűen elmegy a kedve a játéktól. És ez határozottan saját magában dől el. Önmagának nem tud szerintem megfelelni, ha elront valamit, akkor azt nem tudja megbocsájtani és az marad meg benne. E miatt aztán semmi sem jön össze. Szerintem csak gyerek még és ennyi. Ezt ki lehet nőni, de nála úgy látszik ez némiképp később fog bekövetkezni.

És azért nem hiszem, hogy teljesen botlábú lenne, mert a meccsek elején tényleg nem tolja rosszul, csak az első 1-2 hibája miatt összeomlik, amitől aztán sokat hibázik és úgy látszik, mintha teljesen béna lenne. Pedig nem az.
Na, eddig ebben a hozzászólásban van a legtöbb igazság. Teljes mértékben egyetértek veled.
més que un club
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.02.05. 15:36:30

Amit én látok rajta meccseken az az, hogy kifut, megcsinál 2-3 cselt, jól mozog, majd kihagy egy, vagy két helyzetet. Mindezt jó gyorsan, rövid időn belül. Ezek után meg egyszerűen elmegy a kedve a játéktól. És ez határozottan saját magában dől el. Önmagának nem tud szerintem megfelelni, ha elront valamit, akkor azt nem tudja megbocsájtani és az marad meg benne. E miatt aztán semmi sem jön össze. Szerintem csak gyerek még és ennyi. Ezt ki lehet nőni, de nála úgy látszik ez némiképp később fog bekövetkezni.

És azért nem hiszem, hogy teljesen botlábú lenne, mert a meccsek elején tényleg nem tolja rosszul, csak az első 1-2 hibája miatt összeomlik, amitől aztán sokat hibázik és úgy látszik, mintha teljesen béna lenne. Pedig nem az.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.05. 15:13:01

BlauGranaGroc írta:
Tocy írta:Csak Messi 10ből 8 tétmeccsén térdepelteti a lábai elé a futballvilágot, Bojannak meg eddig a katalán válogatottban ment a legjobban. Szinte csak ott ment neki jól.
most ennek kb. semmi köze ehhez, de ha van is akkor sem igaz
a stat 10/8 helyett inkább 10/2v3, és ugye a világ legjobbjáról beszélünk
neki ott nem megy annyira, Bojannak meg most ebben a csapatban
Basszus te hoztad fel Messit, akkor most mit magyarázod meg, hogy nincs semmihez köze?
Lezárt