Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
ezt nem lehet megoldani befektetőkkel/szponzorokkal?sjd írta:pénzügyi okbóldaffy írta:de miért teszi ezt wenger?
Az Emirates nem kis pénzbe került nekik és a Highbury helyére felhúzott lakópark csak most kezd el profitálni. (és ha hihetünk az FM-nek, havi 1,5 millás törlesztésük van, ami a játékosok heti fizetésével egyezik meg)
az ifiket olcsón lehet beszerezni és drágán lehet eladni és közben a fizetésük se sok
a pályájuk csúcsán lévő labdarúgókért sokat kell fizetni, sok a fizetésük és nem kap értük semmit, amikor kiöregszenek
a leszállóágban lévő focistákat meg lehet, hogy olcsón meg tudja szerezni, de ők még mindig sok fizut kérnek, valamint rövid ideig használhatóak (és ez a rövid idő eléggé kiszámíthatatlan)
Makacs! Elhatározta hogy fiatalokra fogja építeni a csapatát, és ebből nem enged, pedig persze hogy ő is látja és tudja hogy kellenek rutinos játékosok is egy csapatba ahhoz hogy működjön a gépezet.daffy írta:de miért teszi ezt wenger?
pénzügyi okbóldaffy írta:de miért teszi ezt wenger?
Nekem egy ötletem van. Lehet, hogy távol vagyok ezzel az igazságtól. Szóval azok az idők, amikor még neves játékosok voltak, azaz 2006-ban még BL-döntőt játszottak. Az a generáció szépen lecsengett, Wenger pedig nem sztárokat, jó játékosokat vett, hanem költségkímélően tehetséges fiatalokkal töltötte fel csapatát. Arra gondolhatott szerintem, hogy jó, most akkor kb. 3 évig közelében sem leszünk kupáknak, bajnoki címeknek, addig a fiatalok sok meccset játszanak, összeszoknak, majd az ifjú titánok összeérnek és akkor velük ismét európai topcsapat lehetnek. Azonban a fejlődés nem olyan mértékű és minőségű lett, mint ahogy a francia papa elképzelte és most már ott tartanak, hogy a gyengébb csapatokat megverik, de a magukkal egy szinten lévő, illetve a nagyobb csapatokkal vért izzadós meccseket játszanak.daffy írta:de miért teszi ezt wenger? biztosan ő is látja,hogy nagyon fiatalok. régebben volt egy szokásos szöveg,hogy majd összeszoknak,majd megérnek. nem tették. olykor nagyon gyönyörű focit produkálnak,de ezért nem kapnak kupát. aki jobban képben van az leírhatná,hogy az arsenal milyen anyagi helyzetben van. én csak azt tudom elképzelni,hogy a fiatalokra van pénzLionel85 írta:Akkor így már értem, de a véleményem mindig érvényes, hogy Wenger túlságosan elfiatalította a csapatot és nincs egy igazin vezérük. De ez az ő gondjuk, nekünk a BL-ben kötelező ezen a csapaton túljutni
Olyan nagyon nem értek hozzá, meg nem látok bele de úgytudom elég rendesen megviselte őket, hogy költöztek a Highburyből az Emiratesbe. Ekkortájt igazolt el sok idősebb játékos.daffy írta:de miért teszi ezt wenger? biztosan ő is látja,hogy nagyon fiatalok. régebben volt egy szokásos szöveg,hogy majd összeszoknak,majd megérnek. nem tették. olykor nagyon gyönyörű focit produkálnak,de ezért nem kapnak kupát. aki jobban képben van az leírhatná,hogy az arsenal milyen anyagi helyzetben van. én csak azt tudom elképzelni,hogy a fiatalokra van pénzLionel85 írta:Akkor így már értem, de a véleményem mindig érvényes, hogy Wenger túlságosan elfiatalította a csapatot és nincs egy igazin vezérük. De ez az ő gondjuk, nekünk a BL-ben kötelező ezen a csapaton túljutni
de miért teszi ezt wenger? biztosan ő is látja,hogy nagyon fiatalok. régebben volt egy szokásos szöveg,hogy majd összeszoknak,majd megérnek. nem tették. olykor nagyon gyönyörű focit produkálnak,de ezért nem kapnak kupát. aki jobban képben van az leírhatná,hogy az arsenal milyen anyagi helyzetben van. én csak azt tudom elképzelni,hogy a fiatalokra van pénzLionel85 írta:Akkor így már értem, de a véleményem mindig érvényes, hogy Wenger túlságosan elfiatalította a csapatot és nincs egy igazin vezérük. De ez az ő gondjuk, nekünk a BL-ben kötelező ezen a csapaton túljutni
Akkor így már értem, de a véleményem mindig érvényes, hogy Wenger túlságosan elfiatalította a csapatot és nincs egy igazin vezérük. De ez az ő gondjuk, nekünk a BL-ben kötelező ezen a csapaton túljutniBarcaman14 írta:Nem a szurkolókra gondoltam, hanem csak a csapatra! Bár lehet hogy nem volt teljesen egyértelmű. Akármilyen bírói tévedések is sújtják az Arsenalt, egyszerűen nem szabad egy ilyen szintű csapatnak 4 gólos előnyt leadnia 1 félidő alatt sztem.Lionel85 írta:A szurkolók miért magukra vessenek?
Nem a szurkolókra gondoltam, hanem csak a csapatra! Bár lehet hogy nem volt teljesen egyértelmű. Akármilyen bírói tévedések is sújtják az Arsenalt, egyszerűen nem szabad egy ilyen szintű csapatnak 4 gólos előnyt leadnia 1 félidő alatt sztem.Lionel85 írta:A szurkolók miért magukra vessenek?
Nekem is lecsúszott 3 sör + meccs előtt és után volt egy kis baráti póker. Szóval jól alakult az esteLionel85 írta:Én már egy üveg bort tolok éppen, szerintem a meccsre jó kedvem lesz.Game90 írta: Házzal minden rendben, az idegrendszeremmel azonban nem. Ja, remélem este vigasztalódhatok a Barcával és 2-3 sörrel...
Na akkor ez jókis játéknap volt.bence-barca írta:Érdekességek a mai fordulóból:
Soha, egy Premier League-csapat sem állt fel négygólos hátrányból és mentett pontot eddig
Megdőlt az egy napra eső gólrekord a ligában: 38 találat született!
Pantsil harmadik öngólját szerezte az idényben, ez Premier League-rekordbeállítás
Tévez a második játékos a Premier League-ben Hasselbaink után, aki mesterhármast szerez a születésnapján
Ennyi büntetőt (hetet) sosem ítéltek a bírók egy játéknapon az angol élvonalban
Saha Thierry Henry után az első francia légiós, aki négy gólt lő egy meccsen a Premier League-ben
azért az időrend igencsak számít szóval a M.U. meg pont ilyenkor nem hozza a 3 pontot, amikor még inkább elhúzhatna az ágyúsoktólfcbarca0827 írta:Nem tették. Elszenvedte első vereségét a Menjunájtid is. Az Ágyúsok meg pont akkor nem hozzák a 3 pontot, amikor közelebb férkőzhetnének az éllovashoz...Game90 írta:Na, félidőben 2-1 a Wolves-nak, de a 2. félidőben úgyis fordít SAF csapata...
Nem tették. Elszenvedte első vereségét a Menjunájtid is. Az Ágyúsok meg pont akkor nem hozzák a 3 pontot, amikor közelebb férkőzhetnének az éllovashoz...Game90 írta:Na, félidőben 2-1 a Wolves-nak, de a 2. félidőben úgyis fordít SAF csapata...
A szurkolók miért magukra vessenek? Vessenek Wengerre, hogy úgy fiatalított, hogy nem hagyott egy rutinos öreg rókát a csapatban, akitől lehet tanulni. Már lentebb is írták ezt és maximálisan egyetértek vele. Csikócsapattal nem lehet eredményt elérni, de még a jövő csapatának sem nevezném az Arsenalt, mert a kudarcok és a kupák hiánya egy idő után frusztrálttá teszi a játékosokat, lásd most Fábregast.Barcaman14 írta:Őszintén sajnálom az Arsenlat és szurkolóit, de ugyanazt tudom mondani mint a Bayern esetében. Magukra vessenek!
Én már egy üveg bort tolok éppen, szerintem a meccsre jó kedvem lesz.Game90 írta:Házzal minden rendben, az idegrendszeremmel azonban nem. Ja, remélem este vigasztalódhatok a Barcával és 2-3 sörrel...Lionel85 írta:Szegény Game pont 4-4 pillanatában még írt a fórumra, azóta nem látni. Szerintem már szétkapta a házat odahaza. Azért sajnálom őt, de talán a Barçával fog vigasztalódni ma este!
Ha jól tudom, már hosszabbított.LM10 írta:Sőt, Nasrinak 2012.ig van csak szerződése. Szóval, ha nem hosszabbít az év végéig, távoznia kell.
Házzal minden rendben, az idegrendszeremmel azonban nem. Ja, remélem este vigasztalódhatok a Barcával és 2-3 sörrel...Lionel85 írta:Szegény Game pont 4-4 pillanatában még írt a fórumra, azóta nem látni. Szerintem már szétkapta a házat odahaza. Azért sajnálom őt, de talán a Barçával fog vigasztalódni ma este!
Én egy BL-meccsre emlékszem, talán a PSG és a Deportivo játszotta valamikor 2000 környékén. Ott is hasonló volt a képlet.CFirpo3 írta:Erről eszembe jutott a 2010-es Afrikai Nemzetek Kupája nyitómeccse, ott 15 perc alatt állt fel Mali 0-4-ről . De ez se semmi.S.Agüero írta:Hú, hát én most szakadok a 4-4-en.
bocs minden Arsenal fantól, de ez már annyira szánalmas, h csak röhögni tudok rajta, de még mennyit.
Könnyen elkalapáljuk őket 11 nap múlva.
Életemben nem láttam még ilyet.
4-0ról 4-4.
Erről eszembe jutott a 2010-es Afrikai Nemzetek Kupája nyitómeccse, ott 15 perc alatt állt fel Mali 0-4-ről . De ez se semmi.S.Agüero írta:Hú, hát én most szakadok a 4-4-en.
bocs minden Arsenal fantól, de ez már annyira szánalmas, h csak röhögni tudok rajta, de még mennyit.
Könnyen elkalapáljuk őket 11 nap múlva.
Életemben nem láttam még ilyet.
4-0ról 4-4.