Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Visszaengedtem.Victor_Valdes írta:Albiceleste azzal a nemes feladattal bízott meg, hogy megtudakoljam, hogy meddig lesz még tiltva a fórumról. Köszi modik a választ.
így tévedtem,bocsánat. nem vagyok jártas az erdélyi nyelvjárásban.mes írta:bocsanat az offért, de Erdélyben, a székelyek es például nagyapám is azt a szót haasználj, hogy "őszön"daffy írta:úgy,hogy a 91es őszön...így én is hallottam.
Na, ez jót jelent csakAndris írta:Mivel én is fanatikus horgász vagyok, ezért a kérést megfontolóra vesszük.![]()
Bár nemtudom ,hogy ténylegesen hányan vannak a fórumon
Vagy csak azt hiszi, hogy miután szavazott le kell írnia kire tette a voksát.Messithebest írta:Én is éppen akartam már írni,elég idegesítő,és csak hsz gyűjtésre alkalmas,másra nem.S.Agüero írta:Kezd sok lenni kakasugynoknek az 1 szavas hsz-ei az év szavazásnál.
Mindegyik topicba beírni, h kire szavazott.![]()
nem tudom ilyenkor mit kell tenni, csak szóltam...
Én is éppen akartam már írni,elég idegesítő,és csak hsz gyűjtésre alkalmas,másra nem.S.Agüero írta:Kezd sok lenni kakasugynoknek az 1 szavas hsz-ei az év szavazásnál.
Mindegyik topicba beírni, h kire szavazott.![]()
nem tudom ilyenkor mit kell tenni, csak szóltam...
Rendben, legközelebb azt is rakok, de az lenne a legjobb, ha nem kéne ilyenekkel foglalkozni senkinek.Drigo írta:Megvolt, köszi.Puyol05 írta:Valaki legyen oly kedves, és törölje a Pro evolution soccer topicból "P_e-d_r-o" hsz-ét. Köszönöm.
Legközelebb, ha linket is raksz 3mal kevesebb kattintással megúszom:)
Abból a 1-2 napból 1-2 hét lett ami nem baj viszont én is érdeklődnék a szavazás felől.Barcaman14 írta:Az Év szavazásával kapcsolatban lehet valamit tudni? Kb. mikorra várható?
Megvolt, köszi.Puyol05 írta:Valaki legyen oly kedves, és törölje a Pro evolution soccer topicból "P_e-d_r-o" hsz-ét. Köszönöm.