fanbarca írta:
Fog, vagy esetleg akkor lesz jobb, ha nála a labda, ez biztos.
Az önbizalom az alapvető képességeke mit se változtat. A cseleit direkt nem írtam, azok lehet javulni fognak, ha lesz egy kis önbizalma, de nem lesz tőle se erősebb, se gyorsabb, passzolni se tanul meg tőle, ráadásul a döntéseket se hozza meg gyorsabban. Afellaynak se volt sok önbizalma az első fellépésein, de azért voltak jó megmozdulásai.
Bojannál már rég nem az önbizalommal van a gond. De ha valakinek úgy tetszik, ez is lehet egy megközelítés: nincs önbizalma, mert bénázik, bénázik mert nincs önbizalma(sztem tehetsége sincs közel se elég), ebben az esetben sincs mit csináljunk. Mitől jönne meg az önbizalma. kapott elég önbizalomnövelő meccset, csak rosszabb lett tőlük. Elég reménytelennek látom a helyzetét.
Tény h az ember telhetetlen, szinte tökéletesen megy a csapatnak, mégis ki vagyok akadva Bojanra, kívülállóknak úgy tűnhet, hogy csak keresem a göcsöt a kákán, de nem ez a helyzet. Nagyon örülök a csapat sikerének és az a tény h remek formában van jóformán az egész keret(Milito is javuló tendenciát mutat)nagyon kihangsúlyozza h mennyire gyenge Bojan. Egyre inkább kezdem úgy érezni h neki 17-18 éves korában csak azért ment, mert jóformán mindenki formán kívül van, mindenki motiválatlan volt. Amikor mindenki motivált volt és a jó játékosaink formában voltak, Bojan nagyon kilógott a rossz játékával. A tavalyi rövid fellángolása ennek ugyan ellntmond, de nagyon úgy néz ki h az csak amolyan egyszeri fellángolás volt. Oleguernek is volt ilyenje...