Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Giuly
Barça B

2011.02.11. 12:09:18

Megmondom őszintén, hogy én elég izgulós gyerek vagyok és tudom, hogy tiszta ideg lettem volna az utolsó egy hétben ha indulás előtt nincs jegyem:) Meg egyedül megyek és csak 1 belépő kellett. Tudom még ajánlani a Hotel Sagrada Familiat ez egy kis 3 csillagos szálloda, amikor elősször mentem Barcelonába meccsre, a Bono utazási irodába, akkor itt laktam. Közel a metro, meg a szálloda is szép és jó volt. A Hostel Conde Güel, meg elég egyszerű a szobában vagy egy csap, tv, szekrény, van wifi, de toalettra meg fürdeni a folyosóra kell menni a közösbe. Viszont tényleg közel a "szentély", kijössz a Hostelből balra fordulsz és ott a szálloda:) Üdv
Andris
Adminisztrátor

2011.02.11. 09:40:42

Értem. :) Nem lehetetlen egyébként, 1-1 helyek mindig vannak szabadon, csak én mindig 4ben gondolkozom, illetve 2-2ben, mert általában nekem családi mókák ezek. Viszont azért megsúgom, hogy a 140 euródért ennél hatszor jobb helyre is ülhettél volna, ha van egy kis türelmed még.
Persze gondolom jó érzés h 'zsebben a dolog', meg aztán így is jó helyed van. :)

Én a Mes que un club C-jében szoktam ülni, vagy a két oldalán lévő szektorban, és szinte mindig az első 1-2 sorban. talán az 5. volt a leghátsó, de azt már rég volt. Onnan látni ugyanis igazán jól a pályát, ezek a helyek felelnek meg a szemközti oldalon a VIP páholynak ahol az elnök ücsörög meg a főméltóságok :D GYakorlatilag senki nem ül előtted ugyanis.
És simán lehet ezekre a helyekre venni párosával is jegyet akár, csak meccs előtt.

Ahogy nézem egyébként, a Getafe vagy az Almeria lesz az én barátom. :)

Szállást illetően én nemhiszem h segítséget tudnék nyújtani. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barka
Jugador del Barça

2011.02.11. 09:36:06

Andris írta:Giuly, megkérdezhetem hogy hol ülsz, illetve hogy hogyan vetted a jegyet ?

Többieknek üzenem, továbbra sem értem hogy miért nem érthető amit leírunk nektek, csak megkérdezitek még huszadszor is.
Mondok valami ""meglepőt"". A jövő év Októberi szerda éjfélkor kezdődő 4.osztályú csapat ellen játszandó otthoni kupa visszavágóra sem lehet jegyet vásárolni, mind elkelt ugyanis. Teltház lesz.

A Barcának van annyi bérletese, hogy a mérkőzések előtti időszakban gyakorlatilag nem lehet jegyet venni, leszámítva az utolsó 1 hetet. És főleg az utolsó két napot. Ekkor mondják vissza ugyanis, mert ha nem érnek rá vagy nincs kedvük, ilyenkor derül ez ki számukra, és visszakapják a pénzüket!!! Ha Vasárnap van a meccs, ráérsz szombaton, vagy ha nagyon izgulsz pénteken jegyet venni.

Giuly fórumozó társunkat nem véletlen kérdezem most, mert kiváncsi vagyok. A derbire ugyanis pillanatnyilag (most néztem meg) 1 darab jegy elérhető. Lehet hogy délután már 3 is lesz, asszem ettől még nem vesztem hitelem. Május 1-től a meccs előtti napig viszont, megesküszöm nektek, a 98.000ből még 38.000 jegy fel fog szabadulni, és egy jó része gazdát cserél.

Én is már tervezem a dolgokat, és a tavaszi kirándulásom talán pont az Espanyol meccs lenne, azonban félek tőle kicsit, hogy ekkor lesz bajnoki ünneplés (ergo a jegyvásárlás mégiscsak megnehezülhet, mert minden bérletes ott akar lenni), vagy pedig addigra már megnyertük a bajnokságot, és Guardiola egyértelműen pihentet.

De mondom, nemsokára kész a terv, majd jelentkezem a részletekkel, és akkor láthatja megint mindenki h milyen egyszerű ez, élen a jegyvásárlással.
Andris mindenképpen várom tapasztalataidat!

Illetve kérdezném, hogy szállás terén hol érdemes megszállni? Guilyt olvastam, hogy Ő a Conde Güel Hostelt ajánlotta, egyéb ötletek?

Üdv:
István
Giuly
Barça B

2011.02.11. 09:28:25

Szia!
Elősször az fcbarcelona.com-on próbáltam, aztán ott valami csatlakozási hiba volt és nem sikerült megvenni a jegyet. Utána visszaolvastam ebben a fórumban, hogy mindenki a servicaixan veszi a jegyet és így én is ott vettem meg. A 0307 sectorban fogok ülni a 2 tribünön fedett helyen középen, az F betűben:). 143,50 euro volt a jegy, de ezen nem akartam spórolni. Megkaptam már a visszaigazoló e-mailt, meg le is vették a pénzt a kártyámról. Kinyomtattam a papírt, gondolom ezzel lehet majd átvenni a jegyet a pénztárakba. hello
Andris
Adminisztrátor

2011.02.11. 09:16:41

Giuly, megkérdezhetem hogy hol ülsz, illetve hogy hogyan vetted a jegyet ?

Többieknek üzenem, továbbra sem értem hogy miért nem érthető amit leírunk nektek, csak megkérdezitek még huszadszor is.
Mondok valami ""meglepőt"". A jövő év Októberi szerda éjfélkor kezdődő 4.osztályú csapat ellen játszandó otthoni kupa visszavágóra sem lehet jegyet vásárolni, mind elkelt ugyanis. Teltház lesz.

A Barcának van annyi bérletese, hogy a mérkőzések előtti időszakban gyakorlatilag nem lehet jegyet venni, leszámítva az utolsó 1 hetet. És főleg az utolsó két napot. Ekkor mondják vissza ugyanis, mert ha nem érnek rá vagy nincs kedvük, ilyenkor derül ez ki számukra, és visszakapják a pénzüket!!! Ha Vasárnap van a meccs, ráérsz szombaton, vagy ha nagyon izgulsz pénteken jegyet venni.

Giuly fórumozó társunkat nem véletlen kérdezem most, mert kiváncsi vagyok. A derbire ugyanis pillanatnyilag (most néztem meg) 1 darab jegy elérhető. Lehet hogy délután már 3 is lesz, asszem ettől még nem vesztem hitelem. Május 1-től a meccs előtti napig viszont, megesküszöm nektek, a 98.000ből még 38.000 jegy fel fog szabadulni, és egy jó része gazdát cserél.

Én is már tervezem a dolgokat, és a tavaszi kirándulásom talán pont az Espanyol meccs lenne, azonban félek tőle kicsit, hogy ekkor lesz bajnoki ünneplés (ergo a jegyvásárlás mégiscsak megnehezülhet, mert minden bérletes ott akar lenni), vagy pedig addigra már megnyertük a bajnokságot, és Guardiola egyértelműen pihentet.

De mondom, nemsokára kész a terv, majd jelentkezem a részletekkel, és akkor láthatja megint mindenki h milyen egyszerű ez, élen a jegyvásárlással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.02.11. 09:29:40-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Giuly
Barça B

2011.02.11. 08:45:22

Sziasztok!
Én is sokáig tanakodtam, hogy mikor vegyem meg az Espanyol elleni meccsre a jegyeket. Aztán 3 napja meg is vettem, nem volt olcsó de jó helyen fogok ülni legalább:). Van aki jön erre a meccsre? Május 6. indulás reggel 6:00kor? Ha valakinek még nincs szállása ajánlom a Conde Güel Hostelt már laktam minden rendben volt és kb 7 perc gyalog a stadion:) Üdv
Nerve
Barça C

2011.02.10. 19:06:38

haze71 írta:
hau30 írta:
Nerve írta:Haligali,

Szeretnék tanácsot kérni, megyünk baráti körrel Barcelonába, és ha minden igaz beleférne egy almeri elleni bajnoki (ápr 10). Néztem a jegyeket a barca oldalán és hát 10 jegyet elég nehéz összeszedni közel egymáshoz persze normális áras jegyről van szó.

Azt gyanítom, hogy az almeria ellen nem lesz teltház, tehát ha odamegyünk 1-2 órábal meccs előtt akkor ott tudok jegyet venni?
Vagy elővételben kell megoldani?

Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm szépen!

Minden jót.
Hali!

Vegyétek meg a www.servicaixa.com-on már most.1 hónappal ezelőtt én is tanakodtam,hogy vegyem-e meg az espanyolra a jegyet,de nem tettem,későbbi jobb helyek érdekében.Most úgy néz ki rászabtam,mert nem lehet venni a catalan derbyre,aztán lehet később lehet majd.Szóval én azt tudom mondani,ha olyan fontos a meccs nektek,mint nekem,akkor vegyétek meg most.Ki tudja?Lehet az is totál teltház lesz,és úgy jártok,mint én.

Ps.: Ha valaki tud a servicaixa-n,és a barca hivatalos oldalán kívül valami más oldalt,amin lehet jegyet venni,annak nagyon megköszönném a tanácsát.
Nem tudom, miért vagytuk úgy betojva. Csak a Madrid elleni meccs a totál teltházas! A meccsekre a bérletesek a meccs hetében adják oda legnagyobb számban a helyeket. Szerintem ti is csak az adott héthez közeledve döntenétek arról, hogy mentek-e vagy sem! Türelem!!!
Köszi szépen a válaszokat!

Hát szerintem is elég sansztalan, hogy egy Almeria ellen teltház legyen, meg most annyira szétszórva vannak a jegyek, hogy ihajj. Ott meg egyezkedni a katalánokkal, hogy bocs tesó de mi lenni magyar imád barca légyszi légyszi légyszi :)
Azt hiszem még várok a jegyvásálással, közben meg figyelgetem, hogy alakulnak a helyek.
Ha Espanyol meccs lenne nem lenne kérdés mikor veszem a jegyeket, dehát nekünk az Alemria jutott :)

n
Forca Barca!
haze71
Entrenador del Barça

2011.02.10. 08:59:47

hau30 írta:

Szeretnék tanácsot kérni, megyünk baráti körrel Barcelonába, és ha minden igaz beleférne egy almeri elleni bajnoki (ápr 10). Néztem a jegyeket a barca oldalán és hát 10 jegyet elég nehéz összeszedni közel egymáshoz persze normális áras jegyről van szó.

Azt gyanítom, hogy az almeria ellen nem lesz teltház, tehát ha odamegyünk 1-2 órábal meccs előtt akkor ott tudok jegyet venni?

Minden jót.
Hali!

Vegyétek meg a www.servicaixa.com-on már most.1 hónappal ezelőtt én is tanakodtam,hogy vegyem-e meg az espanyolra a jegyet,de nem tettem,későbbi jobb helyek érdekében.Most úgy néz ki rászabtam,mert nem lehet venni a catalan derbyre,aztán lehet később lehet majd.Szóval én azt tudom mondani,ha olyan fontos a meccs nektek,mint nekem,akkor vegyétek meg most.Ki tudja?Lehet az is totál teltház lesz,és úgy jártok,mint én.

Ps.: Ha valaki tud a servicaixa-n,és a barca hivatalos oldalán kívül valami más oldalt,amin lehet jegyet venni,annak nagyon megköszönném a tanácsát.
Nem tudom, miért vagytuk úgy betojva. Csak a Madrid elleni meccs a totál teltházas! A meccsekre a bérletesek a meccs hetében adják oda legnagyobb számban a helyeket. Szerintem ti is csak az adott héthez közeledve döntenétek arról, hogy mentek-e vagy sem! Türelem!!!
hau30
Capitá del Barça

2011.02.10. 08:51:36

Minden jót.
Hali!

Nerve
Barça C

2011.02.10. 01:10:26

Haligali,

Minden jót.
Forca Barca!
barca500
Barça B

2011.02.09. 10:06:10

Valaki nem tud valamit közös, buszos utazásról (nem ottalvós)? Haverom Roma szurkoló, ő mondta, hogy a hazai roma ultrák szerveznek ilyen utakat és 10-20 ezer forintnál nem is kerül többe egy embernek.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.07. 16:46:50

hau30 írta:Én is Espanyolra mennék,de amit most láttam a servicaixa-n nagyon elszomorított.KB 8 jegy van még!!!!!! :shock: Mindenki azt tippeli,hogy bajnokavatás lesz.Életembe először egy Classico-n azon fogok szurkolni,hogy nehogy megnyerjük ,mert ha 10 ponttal megyünk biztosan nem látom a két barátommal élőben a Derbyt.Nem tudom mi tévő legyek!!!???Vegyem meg most,és össze-vissza ülünk a Camp Nouban haverokkal,vagy várjak még?
Ha tenyleg bajnokavatas lesz,akkor el se erdemes sztem menni,persze ha a meccs a lenyeg,mert ugyis csak a cserek es fiatalok fognak jatszani....Ha meg nem olyan fontos,akkor abszolut megeri elmenni sztem,bar te kell eldontsd h mi a legfontosabb neked. :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.02.07. 16:41:09

Giuly írta:Szia!

Ha jól láttam, akkor a fedett részen középen 141 euro volt a jegy. Az Espanyol elleni meccsre mennék, és már most meg akarom venni a jegyet, nehogy májusban már ne legyen. Üdv
az a legjobb, legdrágább hely
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
hau30
Capitá del Barça

2011.02.07. 14:15:15

Én is Espanyolra mennék,de amit most láttam a servicaixa-n nagyon elszomorított.KB 8 jegy van még!!!!!! :shock: Mindenki azt tippeli,hogy bajnokavatás lesz.Életembe először egy Classico-n azon fogok szurkolni,hogy nehogy megnyerjük ,mert ha 10 ponttal megyünk biztosan nem látom a két barátommal élőben a Derbyt.Nem tudom mi tévő legyek!!!???Vegyem meg most,és össze-vissza ülünk a Camp Nouban haverokkal,vagy várjak még?
Giuly
Barça B

2011.02.07. 12:15:50

Szia!

Ha jól láttam, akkor a fedett részen középen 141 euro volt a jegy. Az Espanyol elleni meccsre mennék, és már most meg akarom venni a jegyet, nehogy májusban már ne legyen. Üdv
barca 1986
Jugador d'estrella

2011.02.07. 11:44:35

Giuly írta:Sziasztok!

Szerintetek melyikek a legjobb helyek a Camp Nouban, hova érdemes jegyet venni? Válaszokat előre is köszönöm sziasztok!
mennyi eurot szánsz rá/ fő?
barca 1986
Jugador d'estrella

2011.02.07. 11:15:54

barca tag hány jegyet tud vásárolni egy meccsre?

köszi a válaszokat
Deus
Boixos Nois

2011.02.07. 11:01:18

Giuly írta:Sziasztok!

Szerintetek melyikek a legjobb helyek a Camp Nouban, hova érdemes jegyet venni? Válaszokat előre is köszönöm sziasztok!
Cserepad :P
KépKép
Giuly
Barça B

2011.02.07. 10:52:51

Sziasztok!

haze71
Entrenador del Barça

2011.02.06. 08:34:01

Kingpin84 írta:Sziasztok!

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy az Espanyol elleni bajnoki meccs vasárnapra (05.08.) essen, ahogy az eseménynaptárban szerepel? Azon a héten remélhetőleg BL elődöntőt játsszunk, rákövetkező héten pedig hétközi idegenbeli meccs lesz + Depor elleni hazai bajnoki. Előre is köszi a válaszokat!

Üdv: Kingpin
A BL sorsolástól (na persze ahhoz ott kell lenni...) függ. Egyébként a kérdésre válaszolva 50% :wink:
Kingpin84
Barça C

2011.02.05. 22:53:02

Sziasztok!

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy az Espanyol elleni bajnoki meccs vasárnapra (05.08.) essen, ahogy az eseménynaptárban szerepel? Azon a héten remélhetőleg BL elődöntőt játsszunk, rákövetkező héten pedig hétközi idegenbeli meccs lesz + Depor elleni hazai bajnoki. Előre is köszi a válaszokat!

Üdv: Kingpin
barca 1986
Jugador d'estrella

2011.02.05. 14:44:12

Tunce3y írta:Sziasztok!
Február 17.-én utazunk barátaimmal Barcelonába.A Bilbao elleni meccset nézzük meg 20.-án.
Lenne egy-két kérdésem biztos ami biztos.
1.A Barcelona Mar Hostelban van a foglalásom.Már két hete lefoglaltam,vissza is küldtek egy vissza igazoló e-mailt,de a pénzt még nem vonták le a kártyámról!?!
2.Nem egymás mellé kaptam a jegyeket.Ezt helyszínen el lehet valahogy intézni?
3.Milyen látványosságokat érdemes megnézni?
4.A nagycsapat edzései vagy az utánpótlás csapatok meccsei megtekinthetők?
5.A wizziar repülőjegyet és a ServiCaixa belépőket mikor és hogyan lehet átvenni?
6.Hallottam már Barcelona Cardról,Travel Cardról,T10-ről.Melyiket érdemes megvenni?Egy hetet leszünk kint.

Válaszaitokat előre is köszönjük!!!

dombornyomott kártyáról általában vonnak le, pl 1 EUROt, vagy vonnak 5 000 ft-ot és törlik a lveonást, h le tudják ellenőrízni , h létezik e a kártya

a többi kérdésre visszaolvasva a fórumon választ kapsz
Tunce3y
Barça B

2011.02.05. 08:55:34

Sziasztok!
Február 17.-én utazunk barátaimmal Barcelonába.A Bilbao elleni meccset nézzük meg 20.-án.
Lenne egy-két kérdésem biztos ami biztos.
1.A Barcelona Mar Hostelban van a foglalásom.Már két hete lefoglaltam,vissza is küldtek egy vissza igazoló e-mailt,de a pénzt még nem vonták le a kártyámról!?!
2.Nem egymás mellé kaptam a jegyeket.Ezt helyszínen el lehet valahogy intézni?
3.Milyen látványosságokat érdemes megnézni?
4.A nagycsapat edzései vagy az utánpótlás csapatok meccsei megtekinthetők?
5.A wizziar repülőjegyet és a ServiCaixa belépőket mikor és hogyan lehet átvenni?
6.Hallottam már Barcelona Cardról,Travel Cardról,T10-ről.Melyiket érdemes megvenni?Egy hetet leszünk kint.

Válaszaitokat előre is köszönjük!!!
Giuly
Barça B

2011.02.04. 16:19:01

Sziasztok!

Én is ma foglaltam repülőjegyet a wizzairnal május 6. megyek és május 9. jövök haza. Az Espanyol elleni meccsre mennék, de most egy kicsit beparáztam, hogy nem fogok belépőt kapni, hogy sokmindenkit ez a találkozó érdekel. Azon a hétvégén még lesz egy Barca kézilabda meccs az Ademar Leonnal jó lenne azt is megnézni. üdv
barca 1986
Jugador d'estrella

2011.02.04. 13:10:38

marika66 írta:Szia Mindenkinek! Én egy 45 éves "tudatlan". Nő vagyok. Itt olyan sok okosságot látok, hogy segítséget kérek Töletek! Szeretném a férjemet meglepni egy mérkőzéssel a szülinapjára. A május 15-i Deportivót néztem ki, mert úgy gondoltam az esetleg bajnok avató lehet. De itt mindenki az Espanyol elleni mérkőzést emlegeti az esetleges bajnok avatónak, és sokan arra a mérkőzésre készültök. Valamit nem jól gondolok? Örülnék, ha válaszolna valaki. Köszi.
vs Espanol nem a bajnokavatás miatt kiemelt, hanem azért mert a real mandril után a második "szerelmünk". Legalábbis kettőnknek, akik utazunk.
A bajnokavató időpontját megnevezni jelenleg erősen spekulatív történet.
Válasz küldése