Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://thepiratebay.org/torrent/6126283 ... 9_NTSC_TBSkanty írta:A király beszéde c. filmről valaki tud torrentet?
Köszönöm.![]()
így van csak eredeti hangal (banger mekkora állat leszlluisllach89 írta:Kötelező nézni, de csak és kizárólag angolul!Fecooo írta:olvastam, h elkezdték magyarul adni a Breaking Bad-et, erre leszedtem a szinkronos változatot, mondván jó lesz így kipróbálni, és ha tetszik, majd nézem a többi részt felirattal....
erre kiderült, h azok a kretének a retkes klubnál vagy 10 percet kivágtak a részből, h beleférjen az ő műsorrendjükbe...![]()
nah mind1, hajlok rá, h folytatom, mert jónak tűnik az "anyag", de óva intek mindenkit a szinkrontól, mert a megvágás miatt hol magyar,hol angol, inkább nézzétek az egészet feliratosan...
Én ezeket tudtam és még egy infó: Az 5. évadban szinte egy másodpercre sem láthattuk az igazi haját, mivel nem volt neki. Parókában nyomta le.Enrique írta:Én nagy Dexter-fan vagyok, de úgy látszik minden nap tanul valami újat az ember. Köszi!Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
Kötelező nézni, de csak és kizárólag angolul!Fecooo írta:olvastam, h elkezdték magyarul adni a Breaking Bad-et, erre leszedtem a szinkronos változatot, mondván jó lesz így kipróbálni, és ha tetszik, majd nézem a többi részt felirattal....
erre kiderült, h azok a kretének a retkes klubnál vagy 10 percet kivágtak a részből, h beleférjen az ő műsorrendjükbe...![]()
nah mind1, hajlok rá, h folytatom, mert jónak tűnik az "anyag", de óva intek mindenkit a szinkrontól, mert a megvágás miatt hol magyar,hol angol, inkább nézzétek az egészet feliratosan...
Én is most néztem, nekem bejöttVictor_Valdes írta:Az Árva
Nem is tudom mit mondjak, az első egy órát néztem csak meg még, de az eddigiek alapján, inkább vígjáték.
Még egyelőre csak a rózsákat vágta le a ruszkigörl.sjay írta:És akkor még nem is láttad a nagy "bammeeg" csavart a filmbenVictor_Valdes írta:Az Árva
Nem is tudom mit mondjak, az első egy órát néztem csak meg még, de az eddigiek alapján, inkább vígjáték.![]()
Szerintem szánalmas
És akkor még nem is láttad a nagy "bammeeg" csavart a filmbenVictor_Valdes írta:Az Árva
Nem is tudom mit mondjak, az első egy órát néztem csak meg még, de az eddigiek alapján, inkább vígjáték.
Utána olvastam én is mindkét infónak, de elvileg tavaly Decemberben elváltak.Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
ez pontosan így van! MCH betegsége miatt az 5. évad forgatása is kérdéses volt, utána szerencsére az állapota gyorsan javult, így jöhetett létre az általunk ismert utolsó évad... azt nem tudom, h véglegesen meggyógyult-e...Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
WTF?Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
Én nagy Dexter-fan vagyok, de úgy látszik minden nap tanul valami újat az ember. Köszi!Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
Ez az alakítás Oscárt és Golden Globet hozott Sandra Bullocknak. Én amúgy őt nem nagyon kedvelem, de ebben a filmben jó volt, plusz még jól is nézett kiBob_Marley írta: Nagyon megindító részek vannak benne, aki tudja nézze meg, nem fog csalódni, s valóban Bullock kisasszony üde színfolt ebben a szerepben!
Nagyon jó film nekem nagyon tetszett, ráadásul igaz történet, s ez még közelebb hozza az emberhez a sztorit!detabarca írta: És a többiek, akik szeretik az Amcsifocis filmeket. Nemrég néztem meg a The Blind Side c. filmet. Abban nem a focin van a hangsúly, de azért vannak jó részek benne. És kábé az első film, amiben nem vagyok rosszul Sandra Bullocktól
Ezt még pótolnom kell, mert mostanában nem volt időm filmeket nézni. Napok óta meg van a 127 óra is (vagy mi a címe) de nem jutok el odáig, hogy meg is nézzem.detabarca írta:És a többiek, akik szeretik az Amcsifocis filmeket. Nemrég néztem meg a The Blind Side c. filmet. Abban nem a focin van a hangsúly, de azért vannak jó részek benne. És kábé az első film, amiben nem vagyok rosszul Sandra Bullocktól
És a többiek, akik szeretik az Amcsifocis filmeket. Nemrég néztem meg a The Blind Side c. filmet. Abban nem a focin van a hangsúly, de azért vannak jó részek benne. És kábé az első film, amiben nem vagyok rosszul Sandra Bullocktólkanty írta:P.U.Y.O.L. írta:messideco írta: