Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából igen. Ha például veszel tőlem egy mezt 3000 ft-ért,akkor lesétálokLionel85 írta:Ez az utánvétel mit is jelent, mert nem értem.Tehát átveszem az árut és akkor fizetek?
Engedi?szajko írta:Csak kicsit parás,de inkább lövesd,mert lehet,hogy el fog fertőzödni -mondjuk erre 5-10% esély van,de ki tudja-. 2000Ft-ot kibírsz szerintem. Muterodat nem igazán fogja érdekelni szerintem,ha már az éjszakai életet ennyire engedi...Victor_Valdes írta:Mennyire veszélyes, ha háznál csináltatom?
Anyámat meggyőzni... na az még érdekes menet lesz.![]()
Csak kicsit parás,de inkább lövesd,mert lehet,hogy el fog fertőzödni -mondjuk erre 5-10% esély van,de ki tudja-. 2000Ft-ot kibírsz szerintem. Muterodat nem igazán fogja érdekelni szerintem,ha már az éjszakai életet ennyire engedi...Victor_Valdes írta:Mennyire veszélyes, ha háznál csináltatom?
Anyámat meggyőzni... na az még érdekes menet lesz.
Nekem is nagyon hasonló van.Victor_Valdes írta:Igen, azt jelenti.
szerk.:
http://www.extremesilver.hu/ekszer/ezus ... l/EEE-0154
vélemény?
Ez az utánvétel mit is jelent, mert nem értem.Tim írta:Jól mondja Bányász koma! Bár azért mint a példa is mutatja,bele lehet futniBányász írta: Szerintem rendelhetsz bátran vateráról.Csak nézd meg az eladó értékeléseit.Ha senki sem csalódott abban amit kapott akkor sztem Te sem fogsz.
gazemberekbe is. A magam részéről nagyobb értékű műszaki cikknél mindenképp ragaszkodnék a személyes átvételhez. Illetve amit biztosan kihagyok,az a verzió mikor azt írják hogy az áru külföldön van,utald a pénzt,aztán két-három hét múlva megkapod. Bocs,de így én is megtudom rendelni. A másik ami fölött nem tudok napirendre térni az"utánvéttel nem küldöm" kitétel.Nem tudom miért pánikolnak ennyire tőle,legrosszabb esetben bukik párszáz forintot,de visszakapja a cuccot ha nem veszik át.
Én meg ugyebár csak akkor jutok hozzá,ha fizetek a postán.
Iszonyatosan kicsinyesek tudnak lenni az eladók néha.
Jól mondja Bányász koma! Bár azért mint a példa is mutatja,bele lehet futniBányász írta: Szerintem rendelhetsz bátran vateráról.Csak nézd meg az eladó értékeléseit.Ha senki sem csalódott abban amit kapott akkor sztem Te sem fogsz.
Én is így gondoltam, csak a balba.Victor_Valdes írta:És inkább lövesd,az a tuti.
Én is így gondoltam, csak a balba.szajko írta:Nekem 8 éves korom óta van,de csakis a bal fülemben. Ha mindkét füledben van az már gáz,de ha csak a balban,akkor nem.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Véleményt kérnék róla, hogy mit szóltok hozzá ha egy fiúnak fülbevalója van?
És, hogy vennétek rá muterotok, hogy belemenjen?
És inkább lövesd,az a tuti.
Figyu. Elton Johnnak is van, majd ő kilöveti a füled, utána pedig beszappanoz.Victor_Valdes írta:Igen, én is arra gondoltam, hogy ha már meg van úgy sem tud mit kezdeni vele.![]()
másik kérdés, bízzak meg egy kedves és szép hölgyben, aki haveromnak is csinálta, vagy inkább menjek el kilövetni 2000 ft-ért?
Nekem 8 éves korom óta van,de csakis a bal fülemben. Ha mindkét füledben van az már gáz,de ha csak a balban,akkor nem.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Ha nem halt bele a haverod akkor menjél oda és akkor ingyé' megvan.Victor_Valdes írta:Igen, én is arra gondoltam, hogy ha már meg van úgy sem tud mit kezdeni vele.![]()
másik kérdés, bízzak meg egy kedves és szép hölgyben, aki haveromnak is csinálta, vagy inkább menjek el kilövetni 2000 ft-ért?
Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Az fainflori írta:Én is megosztanám a véleményemet a vateráról,csak nem mezről kapcsolatban.
Egy fél éve kb. venni akartam egy laptopot,az ára 100on felül volt de lényegtelen.
Az értékelési mind pozitivak voltak,meg is vettem.
Jelentkezett a csávó,full kedves,számlaszám ,telószám ,hova utaljam stb.Elutaltam a pénzt,erre másnap küldött a vatera egy mailt,hogy vigyázzak az eladóval,ne fizessek neki,mert lehet nem jelentkezik.A felhasználóját természetesen inaktiválták,mondom szuper.
Várok,várok nem válaszol.Arról a cimről ahonnan irt nem tudtam neki küldeni,mert azt irta vissza a rendszer,hogy nincs ilyen cim.Telefonszám meg nem volt elérhető,smsekre nem reagált.Rendőrségi dolog lett belőle végül...
Én biztos nem szúratnám ki a fülemet, de ha csakis az egyik fülben van akkor még elmegy. Ha mind2-ben akkor az elég búzás.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Hát nemtudom, régebben régebben én is akartam, de inkább nemVictor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Nekem nem jön be, de nem zavar ha másnak van.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Úgy értettem, tényleg eredeti vagy látszik rajta hogy hamisitvány...Lionel85 írta:Mondjuk ez is igaz, mert jobban félti a hírnevét a vaterán, mint sem egyszer eljátszani az esélyét...Bányász írta:Nem kell félni a vaterától.Ha valakinek csak pozitív értékelései vannak az nem fog becsapni senkit sztem.Én már rendeltem sok mindent vateráról.Utánvéttel,előre utalással is és sose volt semmi gondom.
Így előre utalással még sosem vettem semmit, de személyes talival már vettem két bicajt. Ha ebből indulok ki, akkor megbízható, de tényleg csak akkor, ha személyesen az eladó kezébe nyomom a zsét.
Viszont ha ilyen békéscsabai eladótól veszed meg, kicsit az esélye a személyes vásárnak.
Ja, értem, úgy már más a leányzó fekvése.messideco írta:IsmeremDe az angol oldalon volt egy csomó kép, regisztrálva voltam meg minden... Sebaj