Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.04. 20:47:06

daffy írta:akkor inkább menjen haza. ott leesik majd pár kupa. ugyan még csak 23 és akár a legjobb korban kaphatja meg xavi posztját,de én sajnálnám thiagot
Én is sajnálnám,mert nagyon jól mozog eddig. Viszont Thiago nagyobb rizikó. Nem tudni biztosra,be futja e azt,ami most látszik belőle. Cesc pedig kész van. De azért nála is van egy minimális rizikó. Azt a szintet,amit Xavi képvisel nem fogja szvsz elérni,de ha megközelítené már boldogak lennénk.
Nehéz ügy, de nekem akkor lenne a Barca teljes, ha Cesc a kötelékbe tartozna.
Utána már nem is lenne vágyam senki után. (no jó,Kun és Patora nem fintorognék...)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.02.04. 20:32:17

csababarca írta: Hát figyelj,szerintem mi minden évben be fogunk próbálkozni,ezen nem fog múlni. Viszont nem hiszem,hogy ha eddig nem érdekelték a kupák,akkor most mitől változna?
Megint valószínűleg kifújjuk az orrukat BL-ben,ha ez se hatja meg,akkor semmi.
6 éve nyert egyébként utoljára kupát az Arsenallal,FA-kupát.
Mondjuk az most is leeshet.

Hozzátok nem fog menni, egyszerűen nem fogja merni meglépni,hogy mi hívjuk,és hozzátok megy.
Más meg nem hiszem,hogy csábító lehet neki.
Vagy megöregszik ott Londonban,vagy hazajön. Ez a két lehetőség van.
akkor inkább menjen haza. ott leesik majd pár kupa. ugyan még csak 23 és akár a legjobb korban kaphatja meg xavi posztját,de én sajnálnám thiagot
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.04. 20:26:51

daffy írta:a 2014gyel viszont az a baj,hogy fabregas is tudja,hogy semmit nem fog nyerni az arsenallal és kérdés,hogy szeretne-e még 3-4évig kupa nélkül maradni és kivárja-e a barcát

Hát figyelj,szerintem mi minden évben be fogunk próbálkozni,ezen nem fog múlni. Viszont nem hiszem,hogy ha eddig nem érdekelték a kupák,akkor most mitől változna?
Megint valószínűleg kifújjuk az orrukat BL-ben,ha ez se hatja meg,akkor semmi.
6 éve nyert egyébként utoljára kupát az Arsenallal,FA-kupát.
Mondjuk az most is leeshet.

Hozzátok nem fog menni, egyszerűen nem fogja merni meglépni,hogy mi hívjuk,és hozzátok megy.
Más meg nem hiszem,hogy csábító lehet neki.
Vagy megöregszik ott Londonban,vagy hazajön. Ez a két lehetőség van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.02.04. 20:14:53

Tocy írta:daffyval egyet értek, Cesc egyelőre jobb, ha marad. Xavin ebben a szezonban talán már látszik némi fáradtság, kb december eleje óta, valószínű, hogy jövőre ez már még erőteljesebb lesz, és jövőre pont a felnőttkeret tagja lesz Thiago. Fabregast el kéne hozni, de majd csak 2014-ben, addigra kiderül, hogy mennyi van Thiagoban, és hogy mennyi Xaviban még. És akkor már ingyen jöhet, ha akar, illetve egy évvel korábban 25-30 millióért kb, ami nem lenne sok érte!
a 2014gyel viszont az a baj,hogy fabregas is tudja,hogy semmit nem fog nyerni az arsenallal és kérdés,hogy szeretne-e még 3-4évig kupa nélkül maradni és kivárja-e a barcát
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.04. 18:06:39

daffyval egyet értek, Cesc egyelőre jobb, ha marad. Xavin ebben a szezonban talán már látszik némi fáradtság, kb december eleje óta, valószínű, hogy jövőre ez már még erőteljesebb lesz, és jövőre pont a felnőttkeret tagja lesz Thiago. Fabregast el kéne hozni, de majd csak 2014-ben, addigra kiderül, hogy mennyi van Thiagoban, és hogy mennyi Xaviban még. És akkor már ingyen jöhet, ha akar, illetve egy évvel korábban 25-30 millióért kb, ami nem lenne sok érte!
daffy
Madridista

2011.02.04. 17:42:14

20tek írta: Most kicsit el vagy tévedve, mert Afellay és Fabregas más poszt, így semmilyen lehetőséget nem vesz el tőle. Éppen hogy most kell Fabregas, mert Xavi posztjára nem úgy megy, hogy bedobunk egy játékost és csinálja a dolgát. Évek kellenek mire ott igazán jó lesz, sőt inkább kicsit későn, mint korán van a leigazolása.
Thigao pedig még csak most fog felkerülni a nagy csapathoz, még évek kellenek neki a stabil kezdőhöz. Addig rengeteg meccset játszhat Xavi/Fabregas, Iniesta, vagy a támadók cseréjeként. Anno Iniesta is évekig csere volt, mielőtt stabil kezdővé vált volna. Nem mondanám, hogy elkallódott :-)
tudom,hogy hova való afellay,de középen is jól játszik,így alkalmazható. a fiataljaitok közt pedig van 1-2 játékos,aki akár xavi utódja is lehet. thiago pedig jó arra az 1/3,esetleg később fél szezonra,amit xavi nem bír. cesc csak folyamatos játék mellett fejlődik tovább,ha néha becserélik,az nem viszi előrébb. megmondom őszintén, nem irigylem most,mert piszok nehéz döntés lehet. úgy gondolom,hogy messze nem olyan egyértelmű a helyzet,mint hiszitek. ha még 1v2 évet marad az arsenalba,akkor azt mondom,hogy rendben,mert akkor lesz időszerű a csere,de gondolom ő is szeretne lassan nyerni valamit,mégsem kapkodhatja el a váltást
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.02.04. 17:41:45

20tek írta:
daffy írta: noname: ha fabregas most megy hozzátok,akkor vagy az ő karrierje megy a kukába vagy afellay/fiatalok karrierje. túl sokan vagytok és nem hiszem,hogy a fiatalok elől elvennék a lehetőséget. fabregas még 2-3 évig jó helyen van ott,ahol van,de akár azt is el tudom képzelni,hogy xavi öregedésével afellay vagy thiago fog szerepet kapni. inkább,ahogy írtad is,puyol pótlásán kell fáradozni. ti amúgy kész vagytok
Most kicsit el vagy tévedve, mert Afellay és Fabregas más poszt, így semmilyen lehetőséget nem vesz el tőle. Éppen hogy most kell Fabregas, mert Xavi posztjára nem úgy megy, hogy bedobunk egy játékost és csinálja a dolgát. Évek kellenek mire ott igazán jó lesz, sőt inkább kicsit későn, mint korán van a leigazolása.
Thigao pedig még csak most fog felkerülni a nagy csapathoz, még évek kellenek neki a stabil kezdőhöz. Addig rengeteg meccset játszhat Xavi/Fabregas, Iniesta, vagy a támadók cseréjeként. Anno Iniesta is évekig csere volt, mielőtt stabil kezdővé vált volna. Nem mondanám, hogy elkallódott :-)
Jelenleg én is fölöslegesnek tartom Fabregas leigazolását. Sztem Xavi még 1-2 évig fogja tudni hozni ezt a szintet, 2014-ben pedig lejár Cesc szerződése, úgyhogy ingyen jöhet. Egyébként sztem nem kéne hosszú ideig várni míg esetleg Thiago vagy Fabregas beilleszkedne. Egyrészt a spanyol válogatottban látjuk, hogy milyen jók együtt, másrészt akárhányszor látjuk Thiagot játszani szinte mindig kiválóan teljesít. Az ő nagy peche, hogy pont Xavi és Iniesta van előtte a ranglétrán, de nekem van egy olyan érzésem, hogy fogjuk mi őt még stabil kezdőként látni :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
...AC...
Barça B

2011.02.04. 17:36:27

ha fabregas most megy hozzátok,akkor vagy az ő karrierje megy a kukába vagy afellay/fiatalok karrierje. túl sokan vagytok és nem hiszem,hogy a fiatalok elől elvennék a lehetőséget. fabregas még 2-3 évig jó helyen van ott,ahol van
Ezt adom ám, az meg hogy ki lép elő (később ugye) Fabregas,vagy Thiago, majd a mutatott játék alapján eldől
20tek
Jugador del Barça

2011.02.04. 17:33:43

daffy írta: noname: ha fabregas most megy hozzátok,akkor vagy az ő karrierje megy a kukába vagy afellay/fiatalok karrierje. túl sokan vagytok és nem hiszem,hogy a fiatalok elől elvennék a lehetőséget. fabregas még 2-3 évig jó helyen van ott,ahol van,de akár azt is el tudom képzelni,hogy xavi öregedésével afellay vagy thiago fog szerepet kapni. inkább,ahogy írtad is,puyol pótlásán kell fáradozni. ti amúgy kész vagytok
Most kicsit el vagy tévedve, mert Afellay és Fabregas más poszt, így semmilyen lehetőséget nem vesz el tőle. Éppen hogy most kell Fabregas, mert Xavi posztjára nem úgy megy, hogy bedobunk egy játékost és csinálja a dolgát. Évek kellenek mire ott igazán jó lesz, sőt inkább kicsit későn, mint korán van a leigazolása.
daffy
Madridista

2011.02.04. 17:11:47

pepét rühellem,mint a ****t,de ennek ellenére meg kell neki adni azt a +félmilliót,amit akar. most keres 1,8at és 4et szeretne,a klub pedig 3.5öt adna. egy tahó,de a legjobb védőnk. 1:1ben sokmindenkire elcserélném,de ha el kéne adni és venni valaki mást,sokat bukunk rajta,nem csak fél milliót. hosszabbítani kell és kész. agüero pedig nehogy fehérbe öltözzön. nekem úgy tűnik,hogy megállt a fejlődésben. minden 10. meccsén jól játszik. nálam a torres,bale kategória,nem kell a realba. inkább fektessünk be egy kp-ba.

noname: ha fabregas most megy hozzátok,akkor vagy az ő karrierje megy a kukába vagy afellay/fiatalok karrierje. túl sokan vagytok és nem hiszem,hogy a fiatalok elől elvennék a lehetőséget. fabregas még 2-3 évig jó helyen van ott,ahol van,de akár azt is el tudom képzelni,hogy xavi öregedésével afellay vagy thiago fog szerepet kapni. inkább,ahogy írtad is,puyol pótlásán kell fáradozni. ti amúgy kész vagytok
noname
Llegenda del Barça

2011.02.04. 16:25:56

Reagálnék a 2 új hírre: Agüero és Pepe.
Utóbbi a vadállatsága ellenére még így a Real legjobb védője(ennél nagyobb kritikát nehéz lenne megfogalmazni), ráadásul nem bánnám ha ez a vadállat máshol nyomorítaná meg a játékosokat. Pl az Interben kiváló Materazzi-utód lehetne. Azok úgy is szeretnek a Realból kukázni. Ez a hátrány a hasonló zsoldosokkal. Nálunk se a saját nevelésekkel van a gond szerződéshosszabbításnál(ha nem tévedek egyedül Valdes esetében szellőztette meg a sajtó h elégedetlen és nem akar hosszabbítani még kb 1 éve, de végül az is kacsának bizonyult), hanem Etooval, Alvessel, akiket túlzottan nem érdekel a klub, csak többet akarnak keresni. Az a 3,5 millió euró, amit a Real ajánl neki, az elég tűrhető összeg. A mi játékosaink töbebt keresnek, de mivel a kezdőnk szinte minden poszton jobb, nem is csoda, hogy többet keresnek.
Agüero: Állítólag a Real vissza akarja hozni Negredot 17ért, + 28 milla. Csak nekem nem tűnik nagy számnak Agüero? Régebben itt is szívesen láttam volna az akkor még bénázó Pedro helyén, mára a hideg kirázna ha Pedro helyén ő futkározna. Forlan gyakorlatilag mindig előtte volt a góllövőlistán, nem hinném h ér ő 45 millát. Bár tény h sokkal inkább ér 45öt mint Benzema 40et, de teljesen feleslegesnek érzem. Di Maria kezdő fog maardni, Ronaldo kiszoríthatatlan, Higuain meg van olyan jó mint Agüero. Ügyes gyerek, de nincs esélye bejátszani magát a kezdőbe, max ha Higuain elmenne. Eléggé kacsának tűnik a dolog, bár Perez lassan kifogy a méregdrága felkapott sztárjátékosokból, ezért lehet h kizárásos alapon megveszi Agüerot, hogy nyerjen még 1 évet mielőtt a szurkolók keresztre feszítik. Ráadásul a nagy költekezések után a Real kasszája alighanem erősen tart a nullához. egy 45 millás kiadás azt jelentené h aligha marad pénz normális védőkre meg kpk-ra, szóval hajrá!

Mondjuk ebből a szempontból is látványosan jobb helyzetbe vagyunk. Kapusposzton nincs gondunk, balvédőnk annyi van h el se férnek egymástól, jobb oldalra is van ember, középen se állunk rosszul, vkp poszton a világ legjobban ellátott csapata vagyunk, hiszen 2 különböző stílusú, de ugyanolyan jó játékosunk van, az osztogató kpt meg a támadósort felesleges kommentálnom. Nyáron az egyedüli posztok, ahol erősíthetünk: Középső védő, Fabregas, illetve középcsatár. Ezek közül sztem max középcsatár jön, főleg h több nagyon tehetséges fiatal kopog a kapun.
Ellenben a Realnál nincsenek jó középső védők, a balszélsőikre se lehetnek büszkék, vkp poszton pocsékul állnak(Khedira, Lass, Granero egyik se elég jó), ráadásul csatárt is akarnak.
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2011.02.04. 10:49:14

akadozik pepe hosszabbítása. luizt szívesen láttam volna a helyén,de mivel elment a chelseabe így kötelező a hosszabbítás a portugállal.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.03. 17:08:44

Szerintem azért más lesz a kettő, ha így marad a bajnokság, akkor szerintem a Real nem fogja törni magát még otthon sem, inkább a kupa lesz a cél, és hogy lerúgják Messit addigra. És 20-án pedig csípni-harapni fognak a győzelemért...
albicelesteX
A Vadász

2011.02.03. 16:31:34

És a nagy számok törvénye alapján egy döntetlen összejöhet nekik esetleg... :D
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2011.02.03. 16:20:17

Ráadásul 3 nap végett sok újat nem tudnak egymásnak mutatni a felek :D
Szóval szerintem, aki nyeri a bajnoki EC-t, az nyeri a kupa döntőt is.
Kivéve, ha Real nyeri a bajnokit :twisted: :D

S végre megtörik Messi góltalansága Mou csapatok ellen is. :)
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.02.03. 16:20:14

Initom írta:+ még a szuperkupa döntőben is 2szer összecsapunk velük,és ne felejtsük,hogy a BL be is összejöhet egy randi! :wink:
Jéééé tényleg... :shock:
KépKép
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.03. 16:09:28

Barcaman14 írta:Nah, megvan a Barca-Real kupadöntő! :D Úgy látszik most már a kupában is ez a 2 csapat érvényesül. Egyfelől jó mert 3 napon belül kétszer láthatunk Clásicot, másfelől viszont kevésbé.
Eddig sem volt kétsééges hogy melyik a jobb csapat, de egy dupla győzelemmel végképp feltennénk az i-re a pontot! :)

+ még a szuperkupa döntőben is 2szer összecsapunk velük,és ne felejtsük,hogy a BL be is összejöhet egy randi! :wink:
Abi & Tito
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.03. 15:57:50

Nah, megvan a Barca-Real kupadöntő! :D Úgy látszik most már a kupában is ez a 2 csapat érvényesül. Egyfelől jó mert 3 napon belül kétszer láthatunk Clásicot, másfelől viszont kevésbé.
Eddig sem volt kétsééges hogy melyik a jobb csapat, de egy dupla győzelemmel végképp feltennénk az i-re a pontot! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.03. 15:04:12

Fernando írta:"...a meglepett újságírók a 602 eurós büntetésről kérdezték Pandianit, amelyet az Osasuna azért kapott, mert szurkolóik labdákat dobáltak a pályára. „602 euró? Ronaldo az, akinek be kellene fizetnie, hisz ő rugdosta ki folyamatosan a labdákat a pályáról..."

Ez tetszett :lol: :lol: :lol: .

Van némi igazság abban amit mondd, de azt is el kell ismerni, hogy sok esetben ez a striciként viselkedő (ő fogalmazott így) játékos vitte/viszi a hátán a fővárosiakat. De lényegében sok mindenben igaza van.
Ezt akartam én is írni, hogy akármekkora strici, nélküle a Real a Villarreallal harcolna kb...ettől függetlenül nyilván egyetértek Pandianival :)
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.03. 15:02:59

Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/
Jól odaszólt Cuncinak Pandiani meg úgy az egész Realnak is. Nyilván lesz akinek nem testszik amit és ahogy mondta, de én nem tartozom közéjük :)
megelőztél.... :)
én is linkelni akartam,amugy természetesen,100 % ig egyet értek Pandianival!
Abi & Tito
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.03. 15:01:37

"...a meglepett újságírók a 602 eurós büntetésről kérdezték Pandianit, amelyet az Osasuna azért kapott, mert szurkolóik labdákat dobáltak a pályára. „602 euró? Ronaldo az, akinek be kellene fizetnie, hisz ő rugdosta ki folyamatosan a labdákat a pályáról..."

Ez tetszett :lol: :lol: :lol: .

Van igazság abban amit mondd, de azt is el kell ismerni, hogy sok esetben ez a striciként viselkedő (ő fogalmazott így) játékos vitte/viszi a hátán a fővárosiakat, persze az is igaz, hogy ez inkább a csapat kritikája, mint Ronaldo dicsérete. Lényegében sok mindenben igaza van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.02.03. 15:04:36-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.03. 14:55:16

http://barcanoticias.blog.hu/
Jól odaszólt Cuncinak Pandiani meg úgy az egész Realnak is. Nyilván lesz akinek nem testszik amit és ahogy mondta, de én nem tartozom közéjük :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barcafan1988
Barça B

2011.02.03. 12:50:44

Itt nem azzal van gond h les volt v nem. A baj az h bejutottak a döntőbe és azt mindenképpen meg akarják majd nyerni, főleg ha a bajnokság már elúszni látszik, akkor majd 17.-én a fő céljuk h lerúgják Messiéket, legalább 1 hétre h 20-án ne tudjanak játszani. Vagy ha nem is, akkor majd 20.-án h megtorpanjunk majd a BL-ben, esetleg a bajnokságban is. Már előre féltem Őket a favágó Arbeloától, Ramostól, Alonsotól, és kb az egész elcseszett bagázstól! pff
daffy
Madridista

2011.02.03. 12:18:26

hady írta:Les volt, nem volt les.............ismét......érdekes ebből mindig ugyanaz a csapat jön ki jól.....
Remélem a döntőn korrekt bíráskodás lesz. ( csak úgy megjegyeztem )
nem volt les,egyébként cé-t is megállították egy necces szituban
hady
Director del Fútbol

2011.02.03. 12:13:39

Les volt, nem volt les.............ismét......érdekes ebből mindig ugyanaz a csapat jön ki jól.....
Remélem a döntőn korrekt bíráskodás lesz. ( csak úgy megjegyeztem )
Válasz küldése