Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kurdt
Megmentő :)

2011.02.05. 23:21:57

Srácok! Aki szerint ezt a meccset már megnyertük és jobb programra vágyik, az kapcsoljon át az m1-re és nézze meg a Coen-testvérek A halál keresztútján c. filmjét.

A film a Porton
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.05. 15:17:47

kanty írta:A király beszéde c. filmről valaki tud torrentet?
Köszönöm. :)
:wink:
http://thepiratebay.org/torrent/6126283 ... 9_NTSC_TBS

Holland felirat is van hozzá, ha kéne esetleg :D
visca el barca
Presidente del Barça

2011.02.05. 14:47:11

lluisllach89 írta:
Fecooo írta:olvastam, h elkezdték magyarul adni a Breaking Bad-et, erre leszedtem a szinkronos változatot, mondván jó lesz így kipróbálni, és ha tetszik, majd nézem a többi részt felirattal....

erre kiderült, h azok a kretének a retkes klubnál vagy 10 percet kivágtak a részből, h beleférjen az ő műsorrendjükbe... :x

nah mind1, hajlok rá, h folytatom, mert jónak tűnik az "anyag", de óva intek mindenkit a szinkrontól, mert a megvágás miatt hol magyar,hol angol, inkább nézzétek az egészet feliratosan...
Kötelező nézni, de csak és kizárólag angolul!
így van csak eredeti hangal (banger mekkora állat lesz :D)

én tegnap fejeztem be a második évadot. kevésbé pörgős mint egy átlagsorozat, valahogy a második évad végefelé kezdtem el azt érezni, hogy kezd beindulni... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 13:11:19

Fernando, ne nézd meg a Titánok harcát :D Nagyon gyenge, látvány van, de az nem minden :wink: De nem akarlak lebeszélni, cselekedj akaratod szerint :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.05. 11:24:20

Enrique írta:
Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
Én nagy Dexter-fan vagyok, de úgy látszik minden nap tanul valami újat az ember. Köszi!
Én ezeket tudtam és még egy infó: Az 5. évadban szinte egy másodpercre sem láthattuk az igazi haját, mivel nem volt neki. Parókában nyomta le. :) Szerencsére jól van és tovább ölhet. :wink:

Ma 2 filmet terveztem be:

Resident Evil: Afterlife:
Az első óta nekem egyik sem tetszett igazán, hátha most ezt nem cseszték el, de csak azért nézem meg mert már a többit is láttam.

Titánok harca:
Mindenhol azt olvastam, hogy egy rakás ürülék, lehetséges, de azért megnézem magamnak mit tud más filmben ez a Sam Worthington gyerek, meg vonz a téma.

És amin már túl vagy:

Benny és Joon:
Hatalmas film volt, hihetetlen jó színészi teljesítménnyel Johnny Depptől. A témája is zseniális, persze voltak benne olyan részek is amik nem voltak teljesen életszerűek.
10/8. (mellesleg Golden Globe-ot is kapott érte Depp)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2011.02.05. 11:19:25

Takers
Este megnéztem és nagyon tetszett.Hasonló a téma,mint az Olasz meló meg az Ocean's filmekben,nagyszerű szereposztással. Anakin Christensen,a beDrótozott Idris Elba,a Halálos Iramú Paul Walker és két dalospacsirta is feltűnik Chris Brown és T.I. személyében. Jóféle múví,ajánlom mindenki figyelmébe.

Ez a Breaking Bad elég ígéretesen hangzik,majd rápillantok sztem...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.05. 11:09:56

Fecooo írta:olvastam, h elkezdték magyarul adni a Breaking Bad-et, erre leszedtem a szinkronos változatot, mondván jó lesz így kipróbálni, és ha tetszik, majd nézem a többi részt felirattal....

erre kiderült, h azok a kretének a retkes klubnál vagy 10 percet kivágtak a részből, h beleférjen az ő műsorrendjükbe... :x

nah mind1, hajlok rá, h folytatom, mert jónak tűnik az "anyag", de óva intek mindenkit a szinkrontól, mert a megvágás miatt hol magyar,hol angol, inkább nézzétek az egészet feliratosan...
Kötelező nézni, de csak és kizárólag angolul!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.05. 11:05:22

olvastam, h elkezdték magyarul adni a Breaking Bad-et, erre leszedtem a szinkronos változatot, mondván jó lesz így kipróbálni, és ha tetszik, majd nézem a többi részt felirattal....

soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.04. 18:35:10

Victor_Valdes írta:Az Árva

Nem is tudom mit mondjak, az első egy órát néztem csak meg még, de az eddigiek alapján, inkább vígjáték. :D
Én is most néztem, nekem bejött :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.04. 18:33:18

A király beszéde c. filmről valaki tud torrentet?
Köszönöm. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 17:00:38

sjay írta:

Nem is tudom mit mondjak, az első egy órát néztem csak meg még, de az eddigiek alapján, inkább vígjáték. :D
És akkor még nem is láttad a nagy "bammeeg" csavart a filmben :lol:
Szerintem szánalmas :)
Még egyelőre csak a rózsákat vágta le a ruszkigörl. :D

Mekkora szhar. Még satuba. :lol:

Na, vége, meg volt a nagy csavar is. :D Szánalmasnak találtam a filmet. :oops:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.04. 16:59:15

És akkor még nem is láttad a nagy "bammeeg" csavart a filmben :lol:
Szerintem szánalmas :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 16:50:59

Az Árva

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Charlie
Öreg Harcos

2011.02.04. 15:08:45

A Hodgkin-kór -ban szenvedett.

A Hodgkin-kór (vagy Hodgkin-limfóma) a nyirokrendszer sejtjeiből kiinduló daganatos megbetegedés, előfordulása férfiaknál gyakoribb, mint nőknél, és általában 15 és 34 éves kor, illetve hatvanéves kor felett jelentkezik – írja több hazai egészségügyi oldal is. A betegséget sugárkezeléssel és kemoterápiával, vagy e két módszer kombinációjával kezelik, és a betegek többsége meg is gyógyul. Amennyiben persze a kezdeti, a kezelést követő javulás után a betegség visszatérne, úgy a hosszú távú túlélési esély 10-50 százalékra csökken – írja a Dr.Info [2]. Egy másik oldal ezt annyival egészíti ki, hogy minél hamarabb támad újra a betegség, annál kisebb ez az esély. Az InforMed [3] szerint az 55 év alatti, egyébként egészséges személyeknél a legnagyobb a valószínűsége a teljes gyógyulásnak, vagyis Michael C. Hallnek is valóban jó esélyei vannak.

Úgy néz ki elváltak, mert Dex félrekupakolt Debra tesójával.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.04. 15:08:44

Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
Utána olvastam én is mindkét infónak, de elvileg tavaly Decemberben elváltak.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.04. 15:05:51

C.
ez pontosan így van! MCH betegsége miatt az 5. évad forgatása is kérdéses volt, utána szerencsére az állapota gyorsan javult, így jöhetett létre az általunk ismert utolsó évad... azt nem tudom, h véglegesen meggyógyult-e...
Deus
Boixos Nois

2011.02.04. 15:05:09

C.
WTF? :shock:

Érdekes info volt! Remélem hogy kigyógyult belőle. Milyen rákja volt?

szerk:
http://michaelchall.fan-site.hu/tudtade

Feleségétől, azaz Debrától már elvált.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.02.04. 15:08:58-kor.
KépKép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2011.02.04. 15:01:25

C.
Én nagy Dexter-fan vagyok, de úgy látszik minden nap tanul valami újat az ember. Köszi!
Charlie
Öreg Harcos

2011.02.04. 15:00:05

Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Deus
Boixos Nois

2011.02.04. 14:00:38

Fernando ajánlásával megnéztem a 127 órát.

Naaaagyon kemény... Végénél már elkaptam a fejem a képernyőtől :S

Ajánlom mindenkinek.

és személyesen, Aron Ralston bemutatja hogy hogyan történt:
http://www.youtube.com/watch?v=B2XLoQ1xYB0
KépKép
kurdt
Megmentő :)

2011.02.04. 13:57:18

Két filmet néztem még meg mostanában, mindkettő ebből az évtízedből (haverommal össze fogunk dobni ugyanis egy 50-es listát az évtízed filmjeiből, az majd megosztom veletek):

Road to Perdition
Sam Mendest én alapvetően bírom, mert nagyon igényes filmeket készít. Kedvenceim tőle az American Beauty és a Jarhead. Ez is van talán olyan jó, mint az utóbbi, nagyon jól ragadja meg a 30-as évek gengsztervilágát (Buickok, Tommyk, stb) egy családi drámán keresztül. És Jude Law valami egészen röhejesen néz ki benne. Szóval abszolút nem rossz film.

Walk the Line
Azaz a Johnny Cash-film. Nagyon régóta tervben van a film megnézése, mert nagyon szeretem Casht. Ilyen szempontból nem is volt csalódás, Joaquin Phoenix remekül játszik, és profilból még hasonlít is Cashre. De összsségében mégis csalódtam: nem is az volt a problémám, hogy konkrétan a falra másztam Reese Whiterspoon redneck-akcentusától, inkább az hogy ez a film 2005-ös. A Ray c. Ray Charles-film pedig 2004-es, így óhatatlanul ennek a filmnek rója fel azt az ember, hogy a két filmben gyakorlatilag csak a főbb szereplők bőrszínében különbözik. Ha most lelistáznám az összes hasonlóságot a két film közt, akkor több hozzászólás nem férne az oldalra...
Továbbá, hogy Vincent Vegát idézzem a Pulp Fictionből: "Olyan, mint egy megelevenedett panoptikum"...elhiszem, hogy Cash sokáig együtt turnézott pl. Jerry Lee Lewissal, de akkor sem tetszett, hogy a filmben minden percben meg kellett valami kortársat említeni: Lewis, Roy Orbinson, Bob Dylan, Elvis, stb...
Ezt valahogy a Ray el tudta kerülni, és nekem az a film jobban is tetszett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2011.02.04. 14:09:53-kor.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.04. 10:18:29

Bob_Marley írta: Nagyon megindító részek vannak benne, aki tudja nézze meg, nem fog csalódni, s valóban Bullock kisasszony üde színfolt ebben a szerepben!
Ez az alakítás Oscárt és Golden Globet hozott Sandra Bullocknak. Én amúgy őt nem nagyon kedvelem, de ebben a filmben jó volt, plusz még jól is nézett ki 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.04. 10:05:47

detabarca írta: És a többiek, akik szeretik az Amcsifocis filmeket. Nemrég néztem meg a The Blind Side c. filmet. Abban nem a focin van a hangsúly, de azért vannak jó részek benne. És kábé az első film, amiben nem vagyok rosszul Sandra Bullocktól :D
Nagyon jó film nekem nagyon tetszett, ráadásul igaz történet, s ez még közelebb hozza az emberhez a sztorit!
És azért humor is van benne!Kifejezetten jó, ahogy mondja a srác az I dont know szövegeit!Elharapva minden szót!Aiono :lol:
Nagyon megindító részek vannak benne, aki tudja nézze meg, nem fog csalódni, s valóban Bullock kisasszony üde színfolt ebben a szerepben!
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.02.04. 09:50:30

detabarca írta:És a többiek, akik szeretik az Amcsifocis filmeket. Nemrég néztem meg a The Blind Side c. filmet. Abban nem a focin van a hangsúly, de azért vannak jó részek benne. És kábé az első film, amiben nem vagyok rosszul Sandra Bullocktól :D
Ezt még pótolnom kell, mert mostanában nem volt időm filmeket nézni. Napok óta meg van a 127 óra is (vagy mi a címe) de nem jutok el odáig, hogy meg is nézzem.
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.04. 09:45:24

kanty írta:
P.U.Y.O.L. írta:
messideco írta:
És a többiek, akik szeretik az Amcsifocis filmeket. Nemrég néztem meg a The Blind Side c. filmet. Abban nem a focin van a hangsúly, de azért vannak jó részek benne. És kábé az első film, amiben nem vagyok rosszul Sandra Bullocktól :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Válasz küldése