Enrique írta:Charlie írta:Nem is tudtam, hogy Michael C. Hall aki kedvenc sorozatgyilkosunkat alakítja rákos volt, nem is oly rég. Állítólag kigyógyult belőle, amit nagyon remélek én is. Az is újdonság volt a számomra, hogy Debra aki a testvérét alakítja a valóságban a felesége.
C.
Én nagy Dexter-fan vagyok, de úgy látszik minden nap tanul valami újat az ember. Köszi!
Én ezeket tudtam és még egy infó: Az 5. évadban szinte egy másodpercre sem láthattuk az igazi haját, mivel nem volt neki. Parókában nyomta le.

Szerencsére jól van és tovább ölhet.
Ma 2 filmet terveztem be:
Resident Evil: Afterlife:
Az első óta nekem egyik sem tetszett igazán, hátha most ezt nem cseszték el, de csak azért nézem meg mert már a többit is láttam.
Titánok harca:
Mindenhol azt olvastam, hogy egy rakás ürülék, lehetséges, de azért megnézem magamnak mit tud más filmben ez a Sam Worthington gyerek, meg vonz a téma.
És amin már túl vagy:
Benny és Joon:
Hatalmas film volt, hihetetlen jó színészi teljesítménnyel Johnny Depptől. A témája is zseniális, persze voltak benne olyan részek is amik nem voltak teljesen életszerűek.
10/8. (mellesleg Golden Globe-ot is kapott érte Depp)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)