Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem szeretem az amerikai focit, de mégis tetszett a film, a hangulata magával ragadó. Amúgy a lényeg nem is a focin van, hanem azon, h egy ember kap még egy lehetőséget az élettől és élni tud vele.P.U.Y.O.L. írta:Nekem pont amiatt tetszett, mert imádom az amerikai focit. Nálam amúgy 10/8, bár nem mostanában láttam és azért vannak a szívemhez közelebb álló filmek is ebben a témakörben. (Minden héten háború, Erőpróba, Emlékezz a titánokra, stb....)messideco írta:Még egy film estére:
http://www.imdb.com/title/tt0445990/
A Legyőzhetetlen
Amerikai focis film, nem igazán értem azt a sportot, de a film tetszett. Nem volt unalmas, de az amcsi foci miatt kissé leértékelem.
6/10
Nekem pedig pont a kedvencem. Lehet, hogy csak azért mert ezt láttam először, nemtudom. Mindenesetre nagyon magával ragadott a hangulata. És az az intro az elején....10/10P.U.Y.O.L. írta:Nekem pont amiatt tetszett, mert imádom az amerikai focit. Nálam amúgy 10/8, bár nem mostanában láttam és azért vannak a szívemhez közelebb álló filmek is ebben a témakörben. (Minden héten háború, Erőpróba, Emlékezz a titánokra, stb....)messideco írta:Még egy film estére:
A Legyőzhetetlen
Amerikai focis film, nem igazán értem azt a sportot, de a film tetszett. Nem volt unalmas, de az amcsi foci miatt kissé leértékelem.
6/10
Nekem pont amiatt tetszett, mert imádom az amerikai focit. Nálam amúgy 10/8, bár nem mostanában láttam és azért vannak a szívemhez közelebb álló filmek is ebben a témakörben. (Minden héten háború, Erőpróba, Emlékezz a titánokra, stb....)messideco írta:Még egy film estére:
A Legyőzhetetlen
6/10
Ezt már olvastam valahol, nem emlékszem a hegymászónak a nevét, de vele is ugyanez történt: egy óriás kő megcsúszott, s a jobb kezét beszorította. Végül svájci bicskával kellett levágnia a kezétFernando írta:127 óra:
Sok jót hallottam róla + az a 6 Oscar-jelölés sem elhanyagolandó. Nem is csalódtam, sok ilyen témájú film van, főleg mostanában, de ez lett a legjobban kivitelezve és James Franconak is nyugodt szívvel adnék egy kis szobrocskát ezért.
10/8.5.
Van benne egy rész. Játszótéren vannak és a kislánnyal megvan csinálva egy olyan jelenet, ami igazi horrorba való, de azon csak mosolyogtam. Azóta viszont eltűnt a mosoly az arcomról. Nézem tovább.Victor_Valdes írta:El is kezdem tölteni akkor.detabarca írta:Az árva (Orphan) 2009
Hát ez nagyon beteg.![]()
Felénél járok és azon gondolkozom végignézzem-e. Ha nem szoktam volna le, most tuti rágyújtanék.
El is kezdem tölteni akkor.detabarca írta:Az árva (Orphan) 2009
Hát ez nagyon beteg.![]()
Felénél járok és azon gondolkozom végignézzem-e. Ha nem szoktam volna le, most tuti rágyújtanék.
127 óra ncoreon fenn van és jó minőségbe, pár napja néztem meg.detabarca írta:
Kamerás vagy vmi értelmes verzió? Engem is nagyon érdekelne a 127 óra és a Király beszédével együtt.
Biztos, hogy fent van NCore-on is, majomparádén is fönt van, egymástól húzzák a dolgokat, sőt bithorlon is fönt van. Amúgy tényleg jó film ajánlós, bár nekem azért nem csapta ki a biztosíték, lejjebb írtam is róla még 1 hónapja kb, vagy 3 hete. Nekem a Rekviem sokkal többet nyújtott.kanty írta:thepiratebay-en fenn van.faithnomore írta:lehetséges az hogy a Black swan nincs fönt ncore-n? sehol nem találom![]()
sok jót hallottam erről a filmről, meg eléggé az én stílusomnak tűnik trailer alapján is, úgyhogy mindenképp meg akarom nézni
Kamerás vagy vmi értelmes verzió? Engem is nagyon érdekelne a 127 óra és a Király beszédével együtt.kanty írta:thepiratebay-en fenn van.faithnomore írta:lehetséges az hogy a Black swan nincs fönt ncore-n? sehol nem találom![]()
sok jót hallottam erről a filmről, meg eléggé az én stílusomnak tűnik trailer alapján is, úgyhogy mindenképp meg akarom nézni
thepiratebay-en fenn van.faithnomore írta:lehetséges az hogy a Black swan nincs fönt ncore-n? sehol nem találom![]()
Rinku írta:Ki, milyen filmet vár a 2011-es évben a legjobban?
Nem mellesleg egy listát is adhatna valaki, hogy mik lesznek...