eric írta:...
Ha nincs Larsson sose nyerünk Rijkaarddal BL-t. A középcsatár poszt egy olyan poszt, ahol tapasztalatra van szükség. Nézzük a legjobb példát: Villát. Gijon-Zaragoza-Valencia-Barcelona. Ahogy egyre több tapasztalatot szerzett, egyre jobb lett. A cserének még több tapasztalat kell, tudnia kell úgy beavatkozni egy meccsbe, hogy rögtön felvegye a ritmust, legyenek villanásai. Larsson volt a tökéletes csereember.
Tudom h a csapat gerince saját nevelés, de ez a Barca, nem a Bilbao. Egy olyan csapatról beszélünk, ahol az utóbbi években sikerült megtalálni az egyensúlyt a vásárlás és a saját nevelések beépítése közt. Ahova lehet jöhetnek a saját nevelések, a lyukakat vásárlással tömjük be.
Bojan nem elég tapasztalt középcsatárnak, cserének meg végképp nem. Persze fejlődhet, de néhány korábbi hszember kifejtettem az unalomig h ha fejlődik, akkor se lesz elég jó ide. Persze itt egyesekben felötlik egy ellentmondás, ugyanis Llorentét írtam mint a kedvenc jelöltem csere-csatárnak, aki ugyebár nem annyira tapasztalt. Nos, már volt elég gyakran válogatott, a Bilbaoban is régóta játszik, viszonylag tapasztaltnak tartom, ráadásul taktikailag százszor előnyösebb mint Bojan. az ideális az lenne, ha valahonnan elhoznánk a 2. Larssont, de jelenleg nem látok olyan játékost a piacon.
Nah de visszatérve, több mint egy klub, de nem hülyék gyülekezete. Bojan béna, mindenki láthatja, azért mert saját nevelés, nem kell több lehetőséget kapni. A gyerek a csatárponton való bénázást a szememben Olegueri szintre fejlesztette. Mindenki jön azzal h volt egy időszaka tavaly(kb 6-7 meccs), amikor jó volt, nos, a bénázás etalonjának számító Oleguer esetében is igenis volt 6-7 meccses időszak, amikor kimondottan jó volt. A saját nevelésekért nem kell tönkre tenni a klubot. A Bilbao is sokkal sikeresebb lenne, ha nem lennének ilyen nacionalista idióták.
Mindenki láthatja h Bojan nem elég jó ide és nem tűnik egyáltalán fejlődőképesnek. A fizikuma is irtó gyenge, összehasonlításként ennyi idősen Messit azért már egyáltalán nem nyomták olyan könnyen el.
Összefoglalóként: Minek erőltetni vmit, ami nem megy?!
Van pénz, úgysincs hol erősítsünk, Thiago és Afellay jó formájával Fabregas is feleslegessé válik, ha Fontas beválik akkor védőt se kell venni. Sokkal inkább érdemes befektetni egy normális csatárba a pénzt.
Llorente gólerős, fizikailag is erős és nem ilyed meg a technikás focitól, ideális lenne, ráadásul még viszonylag tapasztalt is.
De vannak mások is. Még Keirrisson is megkaphatja a lehetőséget. Rosszabb nem lenne Bojannál.