Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nincs Larsson sose nyerünk Rijkaarddal BL-t. A középcsatár poszt egy olyan poszt, ahol tapasztalatra van szükség. Nézzük a legjobb példát: Villát. Gijon-Zaragoza-Valencia-Barcelona. Ahogy egyre több tapasztalatot szerzett, egyre jobb lett. A cserének még több tapasztalat kell, tudnia kell úgy beavatkozni egy meccsbe, hogy rögtön felvegye a ritmust, legyenek villanásai. Larsson volt a tökéletes csereember.eric írta:...
Ez az elvakultság...Devid16 írta:Most már nekem is írni kellMost nem azért, hogy akárkibe is belekössek vagy akármi, DE egy saját nevelésről van szó. Saját mezőnyében azaz az utánpótlás mezőnyben már bizonyított. Felnőtt szinten is voltak már jó meccsei. Könyörögve kérek mindenkit ne legyen abban a hitben itt mindenki, hogy nem kell egy jó csere vagy itt mindenki Messi. Lehet, hogy soha nem lesz Barca kezdő és akkor mi az isten van? Tökéletes kiegészítő ember lehet. Fejben rendbe kell rakni, saját nevelés mindig hajt, küzd teszi a dolgát. Most kb semmi nem jön be neki, de ezen is túl lesz. Még mindig csak 20 éves. Nem kell messzire menni, Don Pedro hol volt 20 évesen?! Kb sehol... Amúgy meg ha körbenézünk mégis ki az istent lehetne idehozni helyette? Szintén nem kell messze menni a tökély csatár itt megbukott... Madridban a szupertehetség Karim sehol nincs...amit ma is összeszerencsétlenkedik rossz nézni.... (pár millió euróért) Szóval ne legyen már itt ekkora puccshangulat....
is megy neki.mikor merre kell mozogjon,
Jaaaa, igen. Most kapcsolok csakS.Agüero írta: De a lábával idegességében belerúgott egyet a kapufába. Nem lövés volt.![]()
Szerintem ez vágná haza végképp az önbecsülését.messideco írta:Amikor a végén belerúgott a kapufába, az sok mindent jelentett nekemKivan készülve a gyerek teljesen. Lehet, hogy hülyeség de egy pár meccsre a Barca B-be visszatenném, míg belejön...
ÓRÁSI NAGY LIKE!(de lehet tényleg tévedsz)Fecooo írta:Nem! NEM! nem!
látom, h szinte reménytelen már a helyzet, látom, h szegény gyerek már is a padlón van, mentálisan már a zombikhoz hasonlíthat.... SEMMI NEM SIKERÜL NEKI! ez csak még inkább húzni fogja lefelé!
de tudjátok mit? ha egyedül is leszek, akkor se mondok le róla! amíg hivatalosan a Barca család része, addig én ki fogok tartani! ha Pedro 22 évesen jutott el arra a szintre, h berobbanjon véglegesen, akkor innentől úgy fogom fel, h elfelejtem, h Bojannak volt egy jó bemutatkozó éve és egy tavalyi jó pár hónapja! innentől kezdve csak gyerekként tekintek rá, aki még nem csinált semmit!
úgy döntöttem Pedro-ból indulok ki! ha 22 évesen sem mutat vmit, akkor fogok igazán elkeseredni, de lemondani még akkor se!
addig nem fogom fikázni, nem fogom lehúzni!
akik lehúzzák, azoknak szívük joga, de javaslom, h ne abból induljatok ki, h 4 éve van a nagycsapatban, hanem, h csak huszadik évében van!
(elfogadom, ha hülyének néztek...)
De a lábával idegességében belerúgott egyet a kapufába. Nem lövés volt.Ilúvatar írta:Kapusba lőtt bele, nem a kapufára.messideco írta:Amikor a végén belerúgott a kapufába, az sok mindent jelentett nekemKivan készülve a gyerek teljesen. Lehet, hogy hülyeség de egy pár meccsre a Barca B-be visszatenném, míg belejön...
nemár, Thiago abszolút 4es, majd Keirrison kapja meg a 9est, és Pedro lehet 7es, ha Villa befejeziMessithebest írta: OFF: 9-es nem állna jól Pedronak.Esetleg majd Thiagon tudnám elképzelni.
![]()