Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bocs eddig nem láttam hogy megkérdezték!S.Agüero írta:Ha jól tudom akkor valószínűleg a Mestallában, de még nem biztos.Barcafan9 írta:A döntő hol lesz?![]()
Ha még megkérdezitek 10x akkor sem tudjuk még, meg amúgy is 2,5 hónap.![]()
szerk.: Messiisten: Real vs Barca topicban írtam. Nem volt les.

Ha jól tudom akkor valószínűleg a Mestallában, de még nem biztos.Barcafan9 írta:A döntő hol lesz?

Április 20. -a környékén asszemozsimiki írta:
Mikor lesz a döntő?
FORCA BARCAAA!!!

Szerintem alapvetően semmilyen hosszútávú célzata nincs a szerepeltetésének, egyszerűen ennyire rövid a csatársorunk. Ráadásul ha megnézed a B-t, ott is csak ilyen 23-24 éves támadók vannak, közülük is csak Victor Vazquez saját nevelésnoname írta: -Nolito nem elég jó ebbe a csapatba, egyszerűen nem elég tehetséges, nem cselez, nem passozl elég jól és nem elég gyors
Egyetértek. Noliton nagyon látszik, hogy nem Barca szintű játékos. Nincsenek meg a képességei, de önző, és pontatlan. De legalább küzd és gyors is. És volt egy jó passza Ibinek. De összességében nem vagyok elájulva tőle.BlauGranaGroc írta:én inkább a gyenge jelzőt használnámIlúvatar írta:.. Nolito penge..
Thiagonak passzoltak már?
én inkább a gyenge jelzőt használnámIlúvatar írta:.. Nolito penge..
Jó kérdés. Eddig azonban nem olyan a meccs,mint a Betis ellen. Remélem 1-2 góllal azért hozzuk a meccset.Ilúvatar írta:apropó: mi van az élő közvetítések topiccal?