Köszi szépen a válaszokat!haze71 írta:Nem tudom, miért vagytuk úgy betojva. Csak a Madrid elleni meccs a totál teltházas! A meccsekre a bérletesek a meccs hetében adják oda legnagyobb számban a helyeket. Szerintem ti is csak az adott héthez közeledve döntenétek arról, hogy mentek-e vagy sem! Türelem!!!hau30 írta:Hali!Nerve írta:Haligali,
Szeretnék tanácsot kérni, megyünk baráti körrel Barcelonába, és ha minden igaz beleférne egy almeri elleni bajnoki (ápr 10). Néztem a jegyeket a barca oldalán és hát 10 jegyet elég nehéz összeszedni közel egymáshoz persze normális áras jegyről van szó.
Azt gyanítom, hogy az almeria ellen nem lesz teltház, tehát ha odamegyünk 1-2 órábal meccs előtt akkor ott tudok jegyet venni?
Vagy elővételben kell megoldani?
Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm szépen!
Minden jót.
Vegyétek meg a www.servicaixa.com-on már most.1 hónappal ezelőtt én is tanakodtam,hogy vegyem-e meg az espanyolra a jegyet,de nem tettem,későbbi jobb helyek érdekében.Most úgy néz ki rászabtam,mert nem lehet venni a catalan derbyre,aztán lehet később lehet majd.Szóval én azt tudom mondani,ha olyan fontos a meccs nektek,mint nekem,akkor vegyétek meg most.Ki tudja?Lehet az is totál teltház lesz,és úgy jártok,mint én.
Ps.: Ha valaki tud a servicaixa-n,és a barca hivatalos oldalán kívül valami más oldalt,amin lehet jegyet venni,annak nagyon megköszönném a tanácsát.
Hát szerintem is elég sansztalan, hogy egy Almeria ellen teltház legyen, meg most annyira szétszórva vannak a jegyek, hogy ihajj. Ott meg egyezkedni a katalánokkal, hogy bocs tesó de mi lenni magyar imád barca légyszi légyszi légyszi

Azt hiszem még várok a jegyvásálással, közben meg figyelgetem, hogy alakulnak a helyek.
Ha Espanyol meccs lenne nem lenne kérdés mikor veszem a jegyeket, dehát nekünk az Alemria jutott

n