Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

miért, sokallod az egészséges játékosaitokat?Ilúvatar írta:Paradox módon most a realnak drukkolok a kupadöntői el clasico miatt....

nem rúgta be, amúgy meg szerintem behúzza a real.messiisten írta:Sokkal jobb eddig a Sevilla! Az isteni Cr nevét mak 2x mondták. Mos meglehetne tőle kérdezni h "És te kivagy?" A Sevilla jobb csak ne rúgja be a szabadot Ronaldo. Remélem bravúr lesz a meccs vége.

gergo9 írta: Mondjuk Di Mariía-nál biztos sokat beleszámít az is hogyha ránézek leginkább a honi színesfém gyujtökre asszociálok
Hát Essien meg a technikásság nem fér meg egy mondatban szvsz.LG írta: Touré is abszolút jó volt Spanyolországban, és sztem annyira Essien is technikás, mint ő. Az biztos, h a jelenlegi embereknél mindenképp jobb lenne, ebben gondolom egyet értünk.
én megértem leont,gagonak a csuda becsúszásait nem lehet szó nélkül hagyni. hatalmas nímand,pedig jól indult madridban. pedro leont viszont elnézegettem volna este di maria helyett,hadd pihenjen az argentin
Andris írta: hogy álszentséggel vádoljam Mourinhot?elég nehezen lehet jellemző, eleve szökőévente (költői túlzás nélkül) mond olyat, ami egyáltalán okot adhatna ilyenre.
de természetesen elnézem, ha kéred.
hogy álszentséggel vádoljam Mourinhot?daffy írta:ha őszintén azt mondod,hogy nem jellemző,én fogok elnézést kérniAndris írta: daffy...
ha őszintén azt mondod,hogy nem jellemző,én fogok elnézést kérniAndris írta: daffy...
daffy írta:a ".hu" nem volt mögötte,így csak egy szóS.Agüero írta: 4 oldallal hátrébb volt. Amúgy meg, nem te mondtad, h azt az oldalt nem nevezhetjük nevén?![]()
a ".hu" nem volt mögötte,így csak egy szóS.Agüero írta: 4 oldallal hátrébb volt. Amúgy meg, nem te mondtad, h azt az oldalt nem nevezhetjük nevén?![]()