Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De góllal!szajko írta:Suarez egy mákos góllal debütált.

Meccs végén is csak 4, másik oldalon 19.levproff írta:Mi volt ez a 6 méteres Everton les gól? Ezen kívül kapura lövésük sem volt, grat.

Ez egy vicc, ne is haragudj. Lehet, h néha volt mákunk, de azért sokkal, de sokkal több volt a peches pontvesztés. Hány olyan meccsünk volt, melyet a játék alapján végig uraltunk, mégse tudtuk behúzni. Tudnák sorolni nem egyet. Ugyanúgy a sérülésekkel is nagyon pechesek vagyunk.LM10 írta:Fúú, engem nagyon idegesít ez az Arsenal....lehet, hogy k játszák a PL-ben a legdinamikusabb játékot, de olyan mákosak, hogy az néha már fáj...Öcsém is teszi alá a lovat, hogy milyen jó klub, meg elverik a BarcátIlyenkor kiidegel.
Nagyon várom már, hogy a BL-ben elverjük őket!
Jó ég, mik vannak itt.de olyan mákosak, hogy az néha már fáj.

Neten néztem a meccset, angolok szerint megadható volt.Fernando írta:Még az a büntető. Jóóég.
Végre! Egy értelmes igazolás a Pooltól. Ennek örülök. Suáreznek is ideje volt már "lelépni" Amszterdamból.csdewl írta:Suárez a Pool-é, hivatalos (26,5 M euro)
Vajon Torres marad?

Szerintem marad, szezon végéig mindenképp.csdewl írta:Suárez a Pool-é, hivatalos (26,5 M euro)
Valyon Torres marad?

Hihetetlen a pali akár csak Zanetti. Ezek mit nyomnak, hogy még ilyen idősen is így mennek?Fernando írta:Inkább Giggs volt, amit 37 évesen a pályán mutat bárki előtt megsüvegelendő.

Vagy WilshereFernando írta: Más téma: Mekkora playa lesz már ebből a McEachren-ből vagy kiből. Bakker 17 éves zsinórba 3. meccse látom, nincs eladott labdája, pedig sok necces látványos passza van, és elég jól szűr. Van akkora tehetség, mint a Milan-nál Merkel.