Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
De azt akkor sem értem, hogy miért kell pont egy olyan, nem saját nevelésű, fejlődési potenciállal nem rendelkező játékost felhozni, aki ráadásul kijelentette, hogy el akar innen menniTocy írta:Nolitot miért? Azért mert Bojannál még ő is többet nyújt!
Képzeld játszott már a büdös életben a Real ellen 2 éve(?) és nyertünk is.Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....
Nagyon jó kezdő! THIAGO VÉGRE!!!! Egyedül én is Busi helyén mondjuk Fontast.....vagy Bartrát.El fanático írta:Pinto; Alves, Busquets, Milito, Adriano; Mascherano, Thiago, Keita; Afellay, Bojan y Nolito
Hivatalos kezdő az El mundo-ról.

Nem láthatom a meccset mert nincs sportklubbom pedig nagyon szeretném látni ezt a kezdőt... Faxa..El fanático írta:Pinto; Alves, Busquets, Milito, Adriano; Mascherano, Thiago, Keita; Afellay, Bojan y Nolito
Jó-jó,de egy Fontás-t vagy Bartra-t megnéztem volna Busquets helyén. De még el sem utazott egyik se. Pedig,ha jól emlékszem Fontás kezdett itt bajnoki meccsn és még gólpasszt is adott.El fanático írta:Pinto; Alves, Busquets, Milito, Adriano; Mascherano, Thiago, Keita; Afellay, Bojan y Nolito

Szerintem itt olvasta.Messithebest írta:Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....9Dave írta:Pinto -
Adriano, Piqué, Milito, Maxwell -
Mascherano, Xavi (Busquets), Keita -
Alves, Bojan (Messi), Afellay
Uhh, gyerekek ez fájt![]()
Piqué -n és Xavi -n kivül senki nem szokott kezdő lenni vagy nem ezen a poszton! És lehet hogy Xavi se kezdő. A félreértés elkerülése végett tudom hogy Pinto szokott védeni a kupameccseken, ugyhogy őt is emlitsük meg.
Egyszer, csak egyszer játszathatnák középpályán Afellay -t.
Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....9Dave írta:Pinto -
Adriano, Piqué, Milito, Maxwell -
Mascherano, Xavi (Busquets), Keita -
Alves, Bojan (Messi), Afellay
Uhh, gyerekek ez fájt![]()
Piqué -n és Xavi -n kivül senki nem szokott kezdő lenni vagy nem ezen a poszton! És lehet hogy Xavi se kezdő. A félreértés elkerülése végett tudom hogy Pinto szokott védeni a kupameccseken, ugyhogy őt is emlitsük meg.
Egyszer, csak egyszer játszathatnák középpályán Afellay -t.

Senkit nem akarok megbántani, de nem értem miért ilyen fontos ez egyeseknek. Egyrészt két és fél hónap van még addig, másrészt mindegy hol lesz, nyerni kell.davidvillabest írta:Pontosan megtudná valaki mondani hogy mikor és hol lesz a Király kupa döntő ? Mert én a Nemzetisporton olvastam egyik nap hogy a Valenciai helyszín nem a megfelelő !
A hivatalos oldal szerint, Puyol, Jeffren és Iniesta nincsenek a keretben...S.Agüero írta: Hú, Pedro nincs a keretben.iniesta mit keres ott? :

Kezdő:LM10 írta:A keret:
Pinto, Valdes, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Mascherano, Xavi, Keita, Thiago, Iniesta, Afellay, Bojan, Messi, Villa and Nolito.

Van egy olyan érzésem, hogy Messi mégis játszani fog...S.Agüero írta:Hú, Pedro nincs a keretben.LM10 írta:A keret:
Pinto, Valdes, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Mascherano, Xavi, Keita, Thiago, Iniesta, Afellay, Bojan, Messi, Villa and Nolito.iniesta mit keres ott?
![]()
Mivel ez a keret akkor ez a kezdő legyen!:
------------------------------Pinto---------------------------
-----Adriano---------Piqué-----------Milito---------Maxwell--
---------------------------Mascherano------------------------
--------------------Thiago-----------Keita-------------------
---------Afellay-------------Bojan-----------Nolito-----------
Remélem nem egy Messi és Xavival felállított kezdőnk lesz.
Hú, Pedro nincs a keretben.LM10 írta:A keret:
Pinto, Valdes, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Mascherano, Xavi, Keita, Thiago, Iniesta, Afellay, Bojan, Messi, Villa and Nolito.