Fernando írta:200 rongyot buktál a héten Rivaldinho? Az még az én költségvetésemet is megrendíteni tippmixügyileg pedig én sem 200-akkal játszom.

Sőt nem megrendíteni, romokba döntené.
Szerk, nekem még ez él:
Inter vs. Palermo H 1.65 (3-2)
Arsenal vs. Huddersfield H 1.11 (2-1)
Rangers vs. Motherwell H 1.30 (2-1)
Osasuna vs. Real Madrid V 1.28 (15' 0-0)
Nem volt sétagalopp ez a 3 meccs, nem szoktam a Realnak szurkolni, de jól jönne a pénz, de előre is úgy terveztem, hogy mondom ha elmegy valamin az a Real legyen, szóval én mindenképp nyertem, de most az anyagi forma jobban esne.
Nem most buktam. Hanem 2 hete. Athletico nem tudott otthon nyerni, az majdnem utolsó Racing ellen, ha jól emlékszem... Inkább nem lépnék be, és nézném meg az Unibet-emet, mert akkor azt hiszem, hogy megint sírógörcsöt kapnék, mint azon a bizonyos estén. Még visszagondolni is rossz....
Szokták mondani, aki hülye, halljon meg....
December elején szoktam rá a fogadásokra.
Először 3ezret utaltam be, majd csináltam belőle 40et 2 nap alatt ! Én hülye, nem kiutaltam, hanem 1 tétre felraktam, mondván, nagyobb összeggel teszek, biztos meccsre, és ha bejön, akkor jó. Azt elbuktam. De mivel 3.000-ből csináltam a 40.000-et, végülis nem 40-et, hanem "csak" 3-at veszítettem. Sebaj, gondoltam.
Megint beutaltam 3-at, megint csináltam belőle 40-et

.. Megint elbuktam. Kezdtem ideges lenni. Beutaltam 40-et, csináltam belőle 60-at. A 40-et kiutaltam, ergo ekkor nem buktam semmit sem, mer a nyereményből játszottam. Azt is elbuktam. Beutaltam megint 40et, azt már 1-1-be elbuktam. Ideges lettem, és ... akkor jött baj.. nyári keresetemet befizettem (200) és elbuktam.... Így jár az, aki hülye..... Csak azért írom be, mert nagyon hamar rá lehet kapni, és kecsegtet a könnyű pénzszerzéssel. Pláne ha valakinek sok pénze van, és azt gondolja, hogy biztosra rak. Elárulom, nincs biztos..

Ezt cirka 246.000 Ft-om bánta, 1 hónap alatt.. Az egész nyári keresetem. Egyetemistaként, ez azért eléggé szíven ütött. De én voltam a hülye. Tanulópénzt meg kell fizetni. De a tavalyi év, nem az enyém volt.. Nem akarok itt esti mesézni, de.. Nem ez volt az egyetlen kiadásom, a tavalyi utolsó 3 hónapban.... Gyorshajtás, szarvas, és a fogadások, elvitték az összes eddigi félretett pénzemet, amit 7 év nyári munkáival, és születésnapi pénzekkel gyűjtöttem, nagymamám már nem él, az egyetemen megbuktam szinte mindenből....És nem, nem azért mert nem tanultam....
Ezekért a dolgokért sem írtam a fórumra, igazából az élethez nem volt kedvem, nem hogy írogatni. Kicsit kezdem összeszedni magam, már lehet, hogy újra aktívabb leszek!