Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a 11-es részével tolom xboxon. Tényleg az egyik legjobb gém, órákig eltudok vele játszani.messideco írta:Az Aoe tényleg ott van, de a második része is
Most az NHL 09-el tolomEgész jó, a Detroit Red Wingssel vagyok bajnokságban. Sajnos tovább PC-re nem jelent meg hokis játék.
Úgy volt, hogy készítenek magyar bajnokság patchet is, de ez abbamaradt. Valaki játssza még rajtam kívül ezzel a szuper játékkal?
a napoleon a legújabb nézd!faithnomore írta:amúgy az empire: total war a legújabb, az 2010-es asszem
nekem az nem tetszett annyira, legjobb a medieval 2
Szintén. Az ókor a kedvencem, szóval érthető, hogy miért ezzel a résszel játszok a sorozatból. Nagyon jó kis játék, ha nem a "puskaropogás" tetszik stratégiai játékban, akkor mindenképp ajánlom...Initom írta:
én meg még ajánlom a Rome Total Wart...
jó kis játék
hasonló mint a Napoleon TW stb.
én meg még ajánlom a Rome Total Wart...daffy írta:rosszul látod,a napoleon a legújabbZaen írta: Daffy megkérdezhetném, hogy te ezek közül melyiket ajánlanád a legjobban? Mert kedvem lenne most egy hasonló játékhoz, de három egyszerre kicsit sok lenne.
szerk.: Ahogy látom az Empire a legújabb, talán a grafika miatt azt fogom választani (meg egyébként is szeretem ezt a korszakot, emlékeztet a Rizikó nevű játékra), de azért kíváncsi vagyok a véleményedre.
a medievalt ismerem a legjobban,nekem borzasztóan tetszett. az empire amolyan polgárháborús korszakban kezd,a napoleont meg ki nem találod..
rosszul látod,a napoleon a legújabbZaen írta: Daffy megkérdezhetném, hogy te ezek közül melyiket ajánlanád a legjobban? Mert kedvem lenne most egy hasonló játékhoz, de három egyszerre kicsit sok lenne.
szerk.: Ahogy látom az Empire a legújabb, talán a grafika miatt azt fogom választani (meg egyébként is szeretem ezt a korszakot, emlékeztet a Rizikó nevű játékra), de azért kíváncsi vagyok a véleményedre.
Daffy megkérdezhetném, hogy te ezek közül melyiket ajánlanád a legjobban? Mert kedvem lenne most egy hasonló játékhoz, de három egyszerre kicsit sok lenne.daffy írta:ha pedig nem XX. századit szeretnél,akkor a total war sorozat. empire total war,medieval total war,napoleon total wargeridoss írta:Valami jó stratégiai játékot keresek, jó grafikával, szuper játékmenettel, amit nem unok meg azonnal. Tudna valaki ajánlani ?
(Strongholdnál kicsit komolyabb)
én a Rome TW-t nyomomdaffy írta:ha pedig nem XX. századit szeretnél,akkor a total war sorozat. empire total war,medieval total war,napoleon total wargeridoss írta:Valami jó stratégiai játékot keresek, jó grafikával, szuper játékmenettel, amit nem unok meg azonnal. Tudna valaki ajánlani ?
tegyük fel,hogy angliával vagy. ha megtámadod a spanyolokat,akkor a velük szövetségben lévő népek megorrolnak rád.roni009 írta: ezt adom nagy játékok, csak miért van az mindig, hogy a fél világ hadat üzen, ha egy pár tartományt el akarok foglalni
ezt adom nagy játékok, csak miért van az mindig, hogy a fél világ hadat üzen, ha egy pár tartományt el akarok foglalnidaffy írta:ha pedig nem XX. századit szeretnél,akkor a total war sorozat. empire total war,medieval total war,napoleon total wargeridoss írta:Valami jó stratégiai játékot keresek, jó grafikával, szuper játékmenettel, amit nem unok meg azonnal. Tudna valaki ajánlani ?
ha pedig nem XX. századit szeretnél,akkor a total war sorozat. empire total war,medieval total war,napoleon total wargeridoss írta:Valami jó stratégiai játékot keresek, jó grafikával, szuper játékmenettel, amit nem unok meg azonnal. Tudna valaki ajánlani ?
Valami jó stratégiai játékot keresek, jó grafikával, szuper játékmenettel, amit nem unok meg azonnal. Tudna valaki ajánlani ?
(Strongholdnál kicsit komolyabb Very Happy )
S.Agüero írta:nekem egy nyárba tellett, és 1. lettem, bár egész nap azt nyomtam.Az nagyon durva játék. 1 év alatt jutottam el az első helyezésig mert olyan nehéz volt.
Az elején nevetségesen könnyű viszont miután beérsz a top 100-ba utána top 50-be már bitang nehéz.
Egyébként jó grafika, nyögések Very Happy és játékmenet.![]()
jó kis játék, ajánlom mindenkinek.
nekem egy nyárba tellett, és 1. lettem, bár egész nap azt nyomtam.Az nagyon durva játék. 1 év alatt jutottam el az első helyezésig mert olyan nehéz volt.
Az elején nevetségesen könnyű viszont miután beérsz a top 100-ba utána top 50-be már bitang nehéz.
Egyébként jó grafika, nyögések Very Happy és játékmenet.
NBA 2k11kanty írta:Srácok valami jó sportjáték érdekelne. Rájöttem, h csak fifázok és pessezek, most úgy érzem, h mást is ideje lenne kipróbálni.
Tehát valami jó kis sport game, nem kell a legújabb legyen, de az se baj, ha új, a lényeg, h ne unjam meg 2-3 nap alatt.
Köszi.
Az nagyon durva játék. 1 év alatt jutottam el az első helyezésig mert olyan nehéz volt.S.Agüero írta:Virtua Tennis 3.kanty írta:Srácok valami jó sportjáték érdekelne. Rájöttem, h csak fifázok és pessezek, most úgy érzem, h mást is ideje lenne kipróbálni.
Tehát valami jó kis sport game, nem kell a legújabb legyen, de az se baj, ha új, a lényeg, h ne unjam meg 2-3 nap alatt.
Köszi.
Ajánlom. Jó kis játék. Teniszes.Meg te úgy is szereted teniszt, bejön majd szerintem.
Virtua Tennis 3.kanty írta:Srácok valami jó sportjáték érdekelne. Rájöttem, h csak fifázok és pessezek, most úgy érzem, h mást is ideje lenne kipróbálni.
Köszi.