Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a sakk nem kicsit volt szép találat.barca2010 írta:A múlt heti nyertes szelvényem:
Internazionale - Palermo H 1.62 3-2
Liverpool - Fulham H 1.48 1-0
*(0-1) Barcelona - Almería H 1.24 5-1
Aachen - Bayern München V 1.29 0-4
Leverkusen - Hannover H 1.50 2-0
Catania - Milan V 1.70 0-2
V. Anand - A. Shirov H 2.29 1-0
Odds:22,4 (800Ft)
17915 Ft.
Nem most buktam. Hanem 2 hete. Athletico nem tudott otthon nyerni, az majdnem utolsó Racing ellen, ha jól emlékszem... Inkább nem lépnék be, és nézném meg az Unibet-emet, mert akkor azt hiszem, hogy megint sírógörcsöt kapnék, mint azon a bizonyos estén. Még visszagondolni is rossz....Fernando írta:200 rongyot buktál a héten Rivaldinho? Az még az én költségvetésemet is megrendíteni tippmixügyileg pedig én sem 200-akkal játszom.Sőt nem megrendíteni, romokba döntené.
Szerk, nekem még ez él:
Inter vs. Palermo H 1.65 (3-2)
Arsenal vs. Huddersfield H 1.11 (2-1)
Rangers vs. Motherwell H 1.30 (2-1)
Osasuna vs. Real Madrid V 1.28 (15' 0-0)
Nem volt sétagalopp ez a 3 meccs, nem szoktam a Realnak szurkolni, de jól jönne a pénz, de előre is úgy terveztem, hogy mondom ha elmegy valamin az a Real legyen, szóval én mindenképp nyertem, de most az anyagi forma jobban esne.
KamTam írta:hát ha nem nyer akkor ennyi, mondom csak 200 forint van rajta, de 4600 lehetne a nyeremény... majd elválik, lehet ígyis úgyis elbuktam azzal hogy széttéptem:SFernando írta:Nekem cska egy nagyon gyűrött szelvényem volt. Emlékszem egy Elefántcsontpart-Tanzánia meccset tettem H-ra, és 3 honlapon is 0-0-nak volt írva a végeredmény, rá 3 órára derült ki az NSO-ról bakker, hogy 1-0 lett, és át is javították mindenhol később.De egyébként nem akarok vészmadárkodni, de nem hinném, hogy nyerni fog a Villarreal.
hát ha nem nyer akkor ennyi, mondom csak 200 forint van rajta, de 4600 lehetne a nyeremény... majd elválik, lehet ígyis úgyis elbuktam azzal hogy széttéptem:SFernando írta:Nekem cska egy nagyon gyűrött szelvényem volt. Emlékszem egy Elefántcsontpart-Tanzánia meccset tettem H-ra, és 3 honlapon is 0-0-nak volt írva a végeredmény, rá 3 órára derült ki az NSO-ról bakker, hogy 1-0 lett, és át is javították mindenhol később.De egyébként nem akarok vészmadárkodni, de nem hinném, hogy nyerni fog a Villarreal.
Mindenképp vidd be, veszteni nem veszthetsz.KamTam írta:Még valaki a széttépett szelvénnyel kapcsolatban? van rá esély, hogy elfogadják?:S vagy inkább nem nézzem meg a villareal meccset?:) nincs rajta nagy pénz, de a nyeremény nem rossz... ha jön...
Rivaldinho írta:Job, mintha -200.000-ba zárnád... és.. nem.. nem elírás...Initom írta:nemigaz....Twente,Psv last min gól....arsenal behúzza...erre a city![]()
![]()
már csak a Margit volt a szelón![]()
![]()
![]()
így -500 ba zárom a hetet
Simán elég nagy +-ba vagyok a héten kb 3 szelvényem ment el, mind kisebb téttel és vagy 4-5 nagyobb tétes jött. De ez is jól jönne: 5000,-:arrow: 15.250,-S.Agüero írta:Realt jó megtenni, mert ha nyernek akkor pénzt nyersz, ha meg nem akkor meg örülhetsz, h Barcának jót tettek, bár ha 5-el játszol az már kemény.Fernando írta:Pár ezerrel szoktam, ezt 5-el, de már nem bízom benne, ritka hígfos a reál.
Így vagy úgy,de behúzzák majd sajnos...Fernando írta:Pár ezerrel szoktam, ezt 5-el, de már nem bízom benne, ritka hígfos a reál.
Realt jó megtenni, mert ha nyernek akkor pénzt nyersz, ha meg nem akkor meg örülhetsz, h Barcának jót tettek, bár ha 5-el játszol az már kemény.Fernando írta:Pár ezerrel szoktam, ezt 5-el, de már nem bízom benne, ritka hígfos a reál.
Fernando írta:200 rongyot buktál a héten Rivaldinho? Az még az én költségvetésemet is megrendíteni tippmixügyileg pedig én sem 200-akkal játszom.Sőt nem megrendíteni, romokba döntené.
Szerk, nekem még ez él:
Inter vs. Palermo H 1.65 (3-2)
Arsenal vs. Huddersfield H 1.11 (2-1)
Rangers vs. Motherwell H 1.30 (2-1)
Osasuna vs. Real Madrid V 1.28 (15' 0-0)
Nem volt sétagalopp ez a 3 meccs, nem szoktam a Realnak szurkolni, de jól jönne a pénz, de előre is úgy terveztem, hogy mondom ha elmegy valamin az a Real legyen, szóval én mindenképp nyertem, de most az anyagi forma jobban esne.
Job, mintha -200.000-ba zárnád... és.. nem.. nem elírás...Initom írta:nemigaz....Twente,Psv last min gól....arsenal behúzza...erre a city![]()
![]()
már csak a Margit volt a szelón![]()
![]()
![]()
így -500 ba zárom a hetet
összerakható:) 6 darabból, és a kód az alján is kiolvasható pont a hézag van kettétépve... de akkor nem érdemes beégetni magam, hogy üsse be a kódot a gépbe, mert van elvileg ilyen megoldás, hogy kódot beüti és úgy ellenőrzi a gép... a kódot összeraktam, de megkérdeztem hátha volt már ilyen valakivelespa11 írta:Hát ha a lottozóban szeretik a puzzle játékot,nyugodtan vidd le !sziasztok!
egy kérdés, elnéztem egy régi szelvényemet meg a mait, és széttéptem, és közben úgy alakulnak az eredmények, hogyha nyer a villareal akkor bejön, ilyenkor már nem fogják elfogadni a lottozóban gondolom, nem lehet semmi visszaút, sajnos elég sok darabban van a szelvény.. a kód összerakható az alján de csak összerakható egyben nincs meg...
Pénzt nem tudom,hogy kapnál-e érte ?
Hát ha a lottozóban szeretik a puzzle játékot,nyugodtan vidd le !sziasztok!
egy kérdés, elnéztem egy régi szelvényemet meg a mait, és széttéptem, és közben úgy alakulnak az eredmények, hogyha nyer a villareal akkor bejön, ilyenkor már nem fogják elfogadni a lottozóban gondolom, nem lehet semmi visszaút, sajnos elég sok darabban van a szelvény.. a kód összerakható az alján de csak összerakható egyben nincs meg...