2011.01.31. 17:23:12
Zaen írta:A Gyűrűk Ura trilógia
Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy elég sok jó filmet láttam már (pl az imdb.com top 250-es listájának 80-90%-át) eddig, de ez a trilógia a legtöbbjén túltesz. Anno mikor kijöttek egyenként a részek, megnéztem őket, és már akkor is lenyűgözött a történet, a látványvilág, a karakterek stb., de így idősebb fejjel mindhárom film pár napon belüli, egymás után való megnézése után nem tudok mást mondani, hogy ez a filmtrilógia tökéletes. Egyszerűen minden benne van ami egy jó filmben benne kell, hogy legyen. Mindenkinek ajánlom, megéri azt a röpke 11-12 órát!
10/10
ÉN már vagy 50szer láttam(túlzás nélkül) egybe az egészet,de mindig lenyűgöz. Sose fogom megunni.
Lassan elkezdik csinálni a Hobbitot Jacksonék,lesznek benne ismert karakterek ( Bilbo,Gandalf, Gollam,Frodó,Galadriel...). Nagyon várom,lenyűgöz a Gyűrük ura látványvilága

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."