Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mennyi a rekordod?

Egyszer 419 meg egyszer 418, a többi csak ilyen 100-200-as retek.

November óta baromira feljavult a KS, igaz néhány szám viszonylag gyenge. Én 2007 áprilisától szinte minden héten beszerzemBarcaman14 írta:Nekem eegy egséz Képes sport gyűjteményem van.Szeptember óta viszont nem veszem meg, és nem is fogom már soha. Nem a legjobb sportlap. Csupán azért vettem évekig mert gyűjtöm a posztereket. A Sztársport igényesebb újság sztem, megvan pár s ám, de már ezt sem veszem.
A lényeg hogy FourFourfTwo-ra váltottam. Igaz hogy nincs benne poszter, de a cikkek kérpótolnak, és havonta egy ezrest simán megér szerintem!

kudu írta:Mégis miben?messideco írta:A KépesSport messze jobb szerintem...
Mert egyedül csak bulvárban....
A Sztár Sporban sokkal részletesebb, és jobb cikkek voltak.
A képes sportos ajándékok meg engem nem vonzanak.
+1messideco írta:A KépesSport messze jobb szerintem...

Mégis miben?messideco írta:A KépesSport messze jobb szerintem...
Nanemá.kudu írta:A Sztár Sport a facebook oldalán jelentette most be, hogy megszűnik a lap, 654 szám és 13 év után, mert már nem volt nyereséges.
Ő Harry Potter, kimondhatja.MessiFan írta:Húú, haa, juj kimondtad amit nem nevezünk nevén-t!:DIlúvatar írta:
madridistán?
Én nem mennék semmi pénzért bírónak..főleg megyei bajnokságba..B. írta:
Rendes nagypályást (bács megyei szövetség) , Megye I-ig.
Húú, haa, juj kimondtad amit nem nevezünk nevén-t!:DIlúvatar írta:madridistán?grecki írta:
hogy a legendás Krojf kománkat idézzem, "más fórummezőkön legelésztem".

vigyázz ez tiltott szóIlúvatar írta:madridistán?grecki írta:
hogy a legendás Krojf kománkat idézzem, "más fórummezőkön legelésztem".
Ajánlhatom neked a haldorádó fórumát is elég aktív fórum , segítenek amiben kell.Egyéb sportokba meg nem fogok írni, mert nem tudhatja az a horgászfórumozó, hogy éppen horgászról írtam ott.
Nem véletlen hogy horgász topicot akartam indítani. De mindegy, nem pazarlom az energiámat rá. Inkább a pecázásra fogom fordítani.
hogy a legendás Krojf kománkat idézzem, "más fórummezőkön legelésztem".Tim írta:Ilyenkor szoktak a gonosz modik törölni egy hozzászólástgrecki írta:ezer meg egy éve nem jártam erre.
üdv mindenkinek.
ja, és 5000.![]()
Hol voltál eddig?