Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vigyázz ez tiltott szóIlúvatar írta:madridistán?grecki írta:
hogy a legendás Krojf kománkat idézzem, "más fórummezőkön legelésztem".
Ajánlhatom neked a haldorádó fórumát is elég aktív fórum , segítenek amiben kell.Egyéb sportokba meg nem fogok írni, mert nem tudhatja az a horgászfórumozó, hogy éppen horgászról írtam ott.
Nem véletlen hogy horgász topicot akartam indítani. De mindegy, nem pazarlom az energiámat rá. Inkább a pecázásra fogom fordítani.
hogy a legendás Krojf kománkat idézzem, "más fórummezőkön legelésztem".Tim írta:Ilyenkor szoktak a gonosz modik törölni egy hozzászólástgrecki írta:ezer meg egy éve nem jártam erre.
üdv mindenkinek.
ja, és 5000.![]()
Hol voltál eddig?
én is éreztem már földrengést korábban is. csak 1 mp -es volt kábé, 2-3 éve.Bányász írta:Jelentem az imént éltem át életem első földrengését...
Legalábbis arra gyanakszom...facebookon tájékozódva szinte egész Komárom - Esztergom megye érezte.
Elég érdekes volt ez a dolog itt a panelba de szerencsére nem tartott tovább 5 mp-nél.
Ilyenkor szoktak a gonosz modik törölni egy hozzászólástgrecki írta:ezer meg egy éve nem jártam erre.
üdv mindenkinek.
ja, és 5000.
Rendes nagypályást (bács megyei szövetség) , Megye I-ig.Zozzy 5 írta:milyen jellegűt végzel? én is megcsináltam anno kispályára a debreceni kispályás labdarúgó szövetségnél, de nem vezettem soha ilyen-olyan okokból.B. írta:januári ajándékként beírattam magam 1 játékvezetői tanfolyamra.Ha nem bukok meg minden vizsgán, akkor március környékén meg is lesz a papír.
Az érdekelne, hogy van-e valaki ebben a cipőben.El lehet-e ezzel helyezkedni valahogy?Egy ismerősöm is levizsgázott, ó jár elég rendszeresen meccsekre és szépen is fizetnek érte.
Van-e esetleg valami tapasztalat?:D
Nem tudom jó helyre írtam-e, ha nem akkor elnézést.
Köszönöm a segítséget!
Ha félted, akkor inkább szinte csak otthon hordjad.csababarca írta: Élőben mégtutibb,imádom, szinte csak itthon nem hordom,mert féltem,nehogy baja essen
szajko írta:Még én is emlékszem,mivel ugyanolyan van mint neked.csababarca írta:Így emlékszel Laci?![]()
Amúgy fehérben színű is van az enyémből
Asszem még kérdezted,hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata róla és én javasoltam,hogy tuti a cucc.
Nem linkelnek olyan sűrűn órákat a népek, hogy könnyen elfelejtsem.csababarca írta:Így emlékszel Laci?![]()
Még én is emlékszem,mivel ugyanolyan van mint neked.csababarca írta:Így emlékszel Laci?![]()
Így emlékszel Laci?Victor_Valdes írta:Én fehéret akartam direkt. Nekem nagyon bejön ez a fehér bőrszíj.lui1698 írta:A számozás tetszik, de a fehér cuccokat én annyira nem szeretem.Victor_Valdes írta:Ilyet vettem magamnak.
Hozzám inkább Csaba órája áll közelebb stílusban.
Valami hasonlót lehet én is beszerzek egyszer.
Én fehéret akartam direkt. Nekem nagyon bejön ez a fehér bőrszíj.lui1698 írta:A számozás tetszik, de a fehér cuccokat én annyira nem szeretem.Victor_Valdes írta:Ilyet vettem magamnak.
Hozzám inkább Csaba órája áll közelebb stílusban.
Valami hasonlót lehet én is beszerzek egyszer.
A számozás tetszik, de a fehér cuccokat én annyira nem szeretem.Victor_Valdes írta:Ilyet vettem magamnak.
Epi.messideco írta:Az akkor az epicentrum nem? Vagy hipocentrum?
Én is éreztem, azthittem én is csak hogy hülye vagyok, de nálunk rezgett minden 2-3 másodpercig (Győrújbarát)daffy írta:azt hittem hülye vagyok... mozgott alattam a szék és azt hittem,hogy valaki rázza(de nem).Bányász írta:Jelentem az imént éltem át életem első földrengését...
Legalábbis arra gyanakszom...facebookon tájékozódva szinte egész Komárom - Esztergom megye érezte.
Elég érdekes volt ez a dolog itt a panelba de szerencsére nem tartott tovább 5 mp-nél.
mosonmagyaróvár
azt hittem hülye vagyok... mozgott alattam a szék és azt hittem,hogy valaki rázza(de nem).Bányász írta:Jelentem az imént éltem át életem első földrengését...
és Budapest!Bányász írta:Jelentem az imént éltem át életem első földrengését...