Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
milyen jellegűt végzel? én is megcsináltam anno kispályára a debreceni kispályás labdarúgó szövetségnél, de nem vezettem soha ilyen-olyan okokból.B. írta:januári ajándékként beírattam magam 1 játékvezetői tanfolyamra.Ha nem bukok meg minden vizsgán, akkor március környékén meg is lesz a papír.
Az érdekelne, hogy van-e valaki ebben a cipőben.El lehet-e ezzel helyezkedni valahogy?Egy ismerősöm is levizsgázott, ó jár elég rendszeresen meccsekre és szépen is fizetnek érte.
Van-e esetleg valami tapasztalat?:D
Nem tudom jó helyre írtam-e, ha nem akkor elnézést.
Köszönöm a segítséget!
Mert?Fecooo írta:jó lesz az Cordon Bleu-nek is
Én pont csütörtökön írtam, hogy vége az elméleti óráknak és már csak a fizikai teszt jön + a vizsgák.B. írta:januári ajándékként beírattam magam 1 játékvezetői tanfolyamra.Ha nem bukok meg minden vizsgán, akkor március környékén meg is lesz a papír.
Az érdekelne, hogy van-e valaki ebben a cipőben.El lehet-e ezzel helyezkedni valahogy?Egy ismerősöm is levizsgázott, ó jár elég rendszeresen meccsekre és szépen is fizetnek érte.
Van-e esetleg valami tapasztalat?:D
Nem tudom jó helyre írtam-e, ha nem akkor elnézést.
Köszönöm a segítséget!
Fantasztikus.Bob_Marley írta:http://murugya.puruttya.hu/bypost/2011/ ... heto_video
hova tart a világ?
már a mobilok is mindent tudnak, de hogy 360 fokos videót lehessen majd nézni....
+ van video photospopper, s pár év (tized), s színészek se kellenek, mert bárkit a vászonra lehet montírozni!
Érdekes világ ez
Nagyon lazaBob_Marley írta:http://murugya.puruttya.hu/bypost/2011/ ... heto_video
hova tart a világ?
már a mobilok is mindent tudnak, de hogy 360 fokos videót lehessen majd nézni....
+ van video photospopper, s pár év (tized), s színészek se kellenek, mert bárkit a vászonra lehet montírozni!
Érdekes világ ez
Ez nagyon durva!Bob_Marley írta:http://murugya.puruttya.hu/bypost/2011/ ... heto_video
hova tart a világ?
Érdekes világ ez
Sztem simán a Borsodi a legjobb magyar sör.Arany Ászokat ki nem állhatom, Soproni, Dreher még csak-csak elmegy:Da Borsodi az tényleg borzalom, de számomra a Soproni is az...
Legtöbbször Arany Ászokat(ára miatt) vagy Drehert(ezt viszont ritkábban, mert nem ócó...) iszok, utóbbi sztem kimondottan jó Wink
Nem,újrajátszás,ha az is döntetlen,akkor hosszabbítás és 11esek.nyalesz írta:Mi van az FA kupában ha döntetlen? hosszabbítás?
ezzel csak részben értek egyet, de ízlések és pofonokLG írta: Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.
Nekem a kedvencem a Stella. Tényleg elég rossz példát hoztam fel de csak a nevük miatt írtam őket.Drigo írta:Igen, én is ezen mosolyogtam egy jót, hogy mennyire jó sör, aztán meg a borsodi meg az ászokhoz képestLG írta:Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.. Ettől persze még lehet tényleg jó, mert van valóban 1-2 elég olcsó sör, amiknek egész normális az íze, de azért a fent említett két sör színvonalát nem nehéz túlszárnyalni.
ha ez igaz akkor forradalmasíthatja az egyetemisták éjszakáit. köszi a tippet. ha ilyen árba találsz nőt is szóljMessiFan írta:Ha valahol láttok Rákóczi nevezetű sört akkor kóstoljátok meg mert általában 150 és 200 forint között van az ára és iszonyat finom.
Tavaly télen kínáltak ilyennel és olyan volt mint a borsodi vagy az ászok.
Igen, én is ezen mosolyogtam egy jót, hogy mennyire jó sör, aztán meg a borsodi meg az ászokhoz képestLG írta:Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.
Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.MessiFan írta:Ha valahol láttok Rákóczi nevezetű sört akkor kóstoljátok meg mert általában 150 és 200 forint között van az ára és iszonyat finom.
Tavaly télen kínáltak ilyennel és olyan volt mint a borsodi vagy az ászok.
Ahogy eddig az összes többi staff tag is, akik nyilatkoztak, köztük én is.lui1698 írta:Most ezen meg ne sértődjél már.Ilúvatar írta:jólvan, nem vitázom. Megváltoztattam az aláírást. Heppy?
Egyéb sportokba meg nem fogok írni, mert nem tudhatja az a horgászfórumozó, hogy éppen horgászról írtam ott.
Nem véletlen hogy horgász topicot akartam indítani. De mindegy, nem pazarlom az energiámat rá. Inkább a pecázásra fogom fordítani.
És amúgy meg nem leoltva lettél, csak az ötletedet elvetette Drigo.
Mellesleg teljesen jogosan.