Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én pont csütörtökön írtam, hogy vége az elméleti óráknak és már csak a fizikai teszt jön + a vizsgák.B. írta:januári ajándékként beírattam magam 1 játékvezetői tanfolyamra.Ha nem bukok meg minden vizsgán, akkor március környékén meg is lesz a papír.
Az érdekelne, hogy van-e valaki ebben a cipőben.El lehet-e ezzel helyezkedni valahogy?Egy ismerősöm is levizsgázott, ó jár elég rendszeresen meccsekre és szépen is fizetnek érte.
Van-e esetleg valami tapasztalat?:D
Nem tudom jó helyre írtam-e, ha nem akkor elnézést.
Köszönöm a segítséget!

Fantasztikus.Bob_Marley írta:http://murugya.puruttya.hu/bypost/2011/ ... heto_video
hova tart a világ?
már a mobilok is mindent tudnak, de hogy 360 fokos videót lehessen majd nézni....
+ van video photospopper, s pár év (tized), s színészek se kellenek, mert bárkit a vászonra lehet montírozni!
Érdekes világ ez
Nagyon lazaBob_Marley írta:http://murugya.puruttya.hu/bypost/2011/ ... heto_video
hova tart a világ?
már a mobilok is mindent tudnak, de hogy 360 fokos videót lehessen majd nézni....
+ van video photospopper, s pár év (tized), s színészek se kellenek, mert bárkit a vászonra lehet montírozni!
Érdekes világ ez

Ez nagyon durva!Bob_Marley írta:http://murugya.puruttya.hu/bypost/2011/ ... heto_video
hova tart a világ?
Érdekes világ ez

Sztem simán a Borsodi a legjobb magyar sör.Arany Ászokat ki nem állhatom, Soproni, Dreher még csak-csak elmegy:Da Borsodi az tényleg borzalom, de számomra a Soproni is az...
Legtöbbször Arany Ászokat(ára miatt) vagy Drehert(ezt viszont ritkábban, mert nem ócó...) iszok, utóbbi sztem kimondottan jó Wink
Nem,újrajátszás,ha az is döntetlen,akkor hosszabbítás és 11esek.nyalesz írta:Mi van az FA kupában ha döntetlen? hosszabbítás?

ezzel csak részben értek egyet, de ízlések és pofonokLG írta: Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.
Nekem a kedvencem a Stella. Tényleg elég rossz példát hoztam fel de csak a nevük miatt írtam őket.Drigo írta:Igen, én is ezen mosolyogtam egy jót, hogy mennyire jó sör, aztán meg a borsodi meg az ászokhoz képestLG írta:Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.. Ettől persze még lehet tényleg jó, mert van valóban 1-2 elég olcsó sör, amiknek egész normális az íze, de azért a fent említett két sör színvonalát nem nehéz túlszárnyalni.
ha ez igaz akkor forradalmasíthatja az egyetemisták éjszakáit. köszi a tippet. ha ilyen árba találsz nőt is szóljMessiFan írta:Ha valahol láttok Rákóczi nevezetű sört akkor kóstoljátok meg mert általában 150 és 200 forint között van az ára és iszonyat finom.
Tavaly télen kínáltak ilyennel és olyan volt mint a borsodi vagy az ászok.

Igen, én is ezen mosolyogtam egy jót, hogy mennyire jó sör, aztán meg a borsodi meg az ászokhoz képestLG írta:Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.
Én még nem ittam, de amikhez te hasonlítod, azok bitangpusztulatosan fostosak. Nálam a borsodi ihatatlan kategóriába tartozik, az egyetlen vmire való magyar sör a Soproni.MessiFan írta:Ha valahol láttok Rákóczi nevezetű sört akkor kóstoljátok meg mert általában 150 és 200 forint között van az ára és iszonyat finom.
Tavaly télen kínáltak ilyennel és olyan volt mint a borsodi vagy az ászok.
Ahogy eddig az összes többi staff tag is, akik nyilatkoztak, köztük én is.lui1698 írta:Most ezen meg ne sértődjél már.Ilúvatar írta:jólvan, nem vitázom. Megváltoztattam az aláírást. Heppy?
Egyéb sportokba meg nem fogok írni, mert nem tudhatja az a horgászfórumozó, hogy éppen horgászról írtam ott.
Nem véletlen hogy horgász topicot akartam indítani. De mindegy, nem pazarlom az energiámat rá. Inkább a pecázásra fogom fordítani.
És amúgy meg nem leoltva lettél, csak az ötletedet elvetette Drigo.
Mellesleg teljesen jogosan.

Most ezen meg ne sértődjél már.Ilúvatar írta:jólvan, nem vitázom. Megváltoztattam az aláírást. Heppy?
Egyéb sportokba meg nem fogok írni, mert nem tudhatja az a horgászfórumozó, hogy éppen horgászról írtam ott.
Nem véletlen hogy horgász topicot akartam indítani. De mindegy, nem pazarlom az energiámat rá. Inkább a pecázásra fogom fordítani.

nyugi, a holnapi meccsre már el van téve egy doboz arany ászok.Mihu írta:Sör nélkül meg milyen már meccset nézni?Lionel85 írta:Én egyszer megengedtem magamnak 399-ért egy Estrella Dammot az Auchanból, de amúgy én is 2-300 Ft közötti söröket iszom. Valahogy nem jó szájízzel innám azokat a söröket a Paulanerben, mert tudom, hogy kumma drága...Az nem is igazi meccsnézés.

Ilúvatar írta:Lehet, hogy nem véletlen...
Egyébként ne nagyon számíts új topicra. Kezdj el írogatni az Egyéb sportokba, aztán ha heteken át annyira népszerű lesz, akkor lehet róla szó. De ennek alapján millió és egy másik topicot is indíthatnánk, mindegyikre lehetne 10 jelentkezőt találni. Nem beszélve az eddigi tapasztalatokról, ott van pl a fejtörős topic, az is 3-4 hétig élmenő volt, most meg...De lehetne többet is sorolni.
jólvan, nem vitázom. Megváltoztattam az aláírást. Heppy?